voldoende, een redelijke ervaring

verkoop advies, meedenkend, geduldig, gewoon goed

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: monteur kwam niet kundig over. keuken blok was scheef geplaatst, is wel opgelost, al ging het niet van harte. Niet gekit, moesten we zelf doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks dat we onze keuken ergens anders gekocht hebben, heeft DKI me voortreffelijk uit de brand geholpen met het naleveren van onderdelen. Zeer snel geleverd en netjes gebeld over bezorging. Dit is wat ik topservice noem! Voor mijn volgende keuken zal ik zeker een offerte van ze willen.

• Offerte traject N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Prijs N.v.t.
  • Afspraken nakomen
  • Kennis en vakmanschap N.v.t.
  • Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: geen!!

perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf de eerste minuut een goed gevoel en ze hebben ervoor gezorgd dat ik dat gevoel heb behouden tot en met de installatie van de keuken. Echt goed geregeld!

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Ik zou het echt niet weten.

goede service, goed behandeld

Na een lange en uitgebreide voorbereiding en zoekactie zijn we via famile ervaring bij de DKI terecht gekomen. Na een heel goed advies voor een toch iets andere indeling van de keuken hebben we besloten om bij de DKI de keuken te bestellen. Onze ervaringen zijn heel positief en vinden de DKI voor iederen te adviseren. De verhuizers hebben de keuken netjes en profesioneel boven gebracht. Vooral het granieten aanrecht is ondanks het zware gewicht, zonder morrelen en met moeite maar met een positieve houding naar boven gebracht. De monteurs hebben in snel tempo en vakkundig de keuken geinstalleerd. Zij namen zelfs bijna geen tijd voor een pauze. Na zoveel negatieve berichten over keukenleveranciers was het voor ons een hele verademing dat het bij ons uitstekend is verlopen.

goede service, goed behandeld

Dit is de 2e keuken bij DKI gekocht en net zoals de eerste keer ging het weer zoals het hoort. Peter Smithuis is duidelijk in wat kan en niet kan, denk mee en komt met alternatieven. Voor ons het voortraject zoals je maar weinig meemaakt. De monteurs zeer gedreven en vriendelijk - echte vakmensen. Peter Smithuis is zelf ook nog komen kijken tijdens een montagedag en dat waardeer ik zeer. Kortom wij zijn weer zeer tevreden met de nieuwe keuken. Peter : wederom bedankt voor de goede service , raad en weer een prachtige smaakvolle keuken.

goede service, goed behandeld

DKI voldeed op alle manieren aan de verwachting. Meest positief was wel dat zonder probleem op het laatste moment nog aanpassingen gedaan konden worden, praktische oplossingen geregeld werden om de keuken perfect te maken. Ik ben nog iedere dag zeer tevreden met mijn keuken, er is niets dat ik anders had willen hebben!

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Ik kan niets bedenken. Het enige negatieve puntje was dat een aantal dingen niet helemaal goed werkten / afgewerkt waren, maar dat was met één telefoontje opgelost!

goede service, goed behandeld

Positief was de levering en de kwaliteit

• Afspraken nakomen
  • Kennis en vakmanschap N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: De afhandeling van een klacht door de verkoper, die uiteindelijk de telefoonverbinding verbrak

Alles conform afspraak.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: 2e keer zaken gedaan. De flexibiliteit en klantgerichtheid was vroeger groter.

goede service, goed behandeld

Prima begeleiding van Peter. En Eef en Willem zijn vakmannen die het top gedaan hebben in onze moeilijke jaren '30 keuken.

• Kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

19 juni is de keuken geleverd en 20 juni geplaatsts. Bij het leveren bleek het blad van 3.00 meter niet in de lift te kunnen maar dat werd netjes op 20 juni met een lift opnieuw gebracht. Dit kon direct geplaatst worden door de monteurs die de onderkastjes al klaar hadden.Prima op elkaar afgestemd. De keuken is echt heel mooi en we zijn ook zeer tevreden. Het is al de derde keuken die bij de Duitse Keuken Import vandaan komt dus dit zegt al genoeg.

• Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Niet echt een negatieve ervaring maar er waren 3 kleine dingetjes die er niet bij zaten maar we gaan er zeker vanuit dat dit in orde gaat komen na telefonisch contact te hebben gehad.

goede service, goed behandeld

Deze zakelijke keuken is met veel aandacht in voortraject tot een goed einde gekomen. Zowel Draijer Bouw als gemeente Heemstede zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Na een prive ervaring nu ook twee zakelijke positieve ervaringen.

• Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: niet noemswaardig

perfect, zeker aan te bevelen

Goed, creatief en eerlijk advies. Meteen goed en vriendelijk geholpen met een passende en op maat oplossing. Er wordt gedacht in mogelijkheden en niet in problemen. Goede sfeer en zeer veel vakkennis. Ruime keuze. Problemen worden snel opgelost. Prettig telefonisch contact. Montage snel en netjes. Prachtige keuken. Leuke mensen en dat met een zeer aantrekkelijke prijs!

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Het installeren van de keuken ging razendsnel en vakkundig. Communicatie verliep goed. Alles was op tijd .

goede service, goed behandeld

DKI communiceert heel duidelijk over wat de mogelijkheden en beperkingen zijn tav onze wensenlijst en met betrekking tot de kosten. Er is duidelijk oog voor details. De communicatie na aankoop is ook heel helder en constructief. De monteurs zijn vaklui, denken mee en zijnheel precies bij montage. De keuken is net afgeleverd dus wij hebben nog geen ervaring met nazorg, maar daar heb ik wel goede verhalen over gehoord van kennissen.

goede service, goed behandeld

klantvriendelijk. De gedachte van hoe wij de keuken wilde in een bepaalde opstelling met verschillende kleuren was voor hun juist een uitdaging om aan te gaan! Na vele keukendealers te hebben bezocht kwamen de mensen van Duitse keukens het beste er uit, en zeker ook qua prijs! De heren zijn aan de slag gegaan en hebben het zeer naar wens volbracht. Zowel bij aanvang koop tot aan het plaatsen van de keuken in ons huis.

slechter dan verwacht

kastjes zijn er goedkoper dan elders, apparatuur beslist niet.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: incomplete voorlichting, daardoor een van de kasten nu NIET de kast die gewenst was. Commentaar DKI: spijtig, maar we doen er niets aan. Geen excuses, geen tegemoetkoming... Voor ons nu bijna 900 euro extra kosten om eea (elders!) zelf bij te bestellen. Daarbij werd er bij het bezoek in de zaak nogal dringend richten een specifiek merk apparatuur gepraat. Dit blijkt -los van dat wij dit merk niet willen- een stuk duurder via DKI dan zelf bestellen via internet. Eens maar nooit weer...

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben ons zeer uitgebreid georiënteerd en hebben uiteindelijk bij DKI een Rotpunkt keuken in hoogglans wit gelakt gekocht. Het ziet er werkelijk prachtig uit! prijs / kwaliteit is uitstekend. suggestie, ik zou graag een foto meegestuurd hebben!

goede service, goed behandeld

Vakkundig, vriendelijk, snel, top!

goede service, goed behandeld

Voor de derde keer met deze firma zaken gedaan. Onze keuken 10 jaar geleden gekocht naar grote tevredenheid. Mijn dochter 6 jaar geleden een keuken gekocht wederom naar grote tevredenheid. Nu nu afgelopen maand heeft mijn andere dochter een keuken gekocht en ook weer naar grote tevredenheid. Het is eigenlijk saai om te schrijven maar het is wel de waarheid. Zij heeft eerst andere firma's bezocht omdat er nu vele aanbiedingen zijn. Echter door de kwaliteit, de service en de vakkundigheid van deze firma heeft zij ook besloten om hier een keuken te kopen. En de prijs kwaliteitsverhouding is prima in orde. chapeau voor Duitse Keuken Import. Vriendelijke groeten Ans, Rosanne en Lonneke van Kuijeren

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Zijn er niet.

perfect, zeker aan te bevelen

DKI is een keukenzaak met een kleine showroom gelegen op een industrieterrein.Zelf uiteindelijk een keuken van Systemat besteld, en is probleemloos op de afgesproken dag geleverd. Hier loop je met een goed gevoel naar buiten, geen onzin praat. De prijs is scherp te noemen, ik ben ze in ieder geval niet voordeliger tegen gekomen. Bij deze zaak heb je het over vakmanschap, betrouwbaarheid en een duidelijk verhaal. Mijn advies zou zijn, ga eerst bij een keukenboer oriënteren wat je wil, daarna laat je je verrassen bij DKI . Wij zouden iedereen adviseren hier eens een bezoek te brengen.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Tot op heden niet.

goede service, goed behandeld

Prima keuken en perfekt ingebouwd.

voldoende, een redelijke ervaring

prettig gesprek bij de offerte en goed kwalitatief montagepersoneel

Graftermeerstraat 59

2131AB Hoofddorp

Over Duitse Keuken Import

Wij zijn al geruime tijd gestopt met het vragen aan onze klanten om een review, omdat we merkten dat men een beetje "reviewmoe" begint te worden. Tenzij men heel erg ontevreden is. Gelukkig staan er er in ieder geval nog zo'n 400 reviews op onze site. Nu, na ruim 31 jaar en inmiddels vele duizenden geinstalleerde keukens, komen onze klanten veelal op recommandatie. En natuurlijk voor onze lagere Duitse prijzen, prima service en betrouwbaarheid.