Erg prettige samenwerking, goed bereikbaar, tijd om vragen te beantwoorden, desnoods twee keer! Heel plezierig. Koffie is even wennen, vooral met zoveel mensen, zoveel verschillende smaken, maar tot op heden vooral enthousiast.
Ik ben een tevreden klant maar mogelijk kan de servicemonteur/aanvuller voor vertrek ons er even op wijzen dat er wat gemorst is op de grond zodat we dit kunnen opruimen/stofzuigen. Verder niets ernstig hoor. Met vriendelijke groet, Hans van Niftrik
Het is erg jammer dat er geen kleine automaat meer op de markt is van Fountain. Wij zijn kleinverbruikers en gebruiken twee soorten koffie.
ik vind de koffie wel vrij prijzig
Mijn vertegenwoordiger vind ik een fijne, en erg behulpzaam , vakkundig en humorristiche man . Geweldig voor jullie bedrijf.! Een pluim
vroegere vertegenwoordiger top,huidige vertegenwoordiger flop
nvt
leuke kleine acties voor de kleine ondernemer.
Enige nadeel van onze Nescafe automaat is dat de melkpoeder niet per pakje te bestellen is. Gebruiken we nl. zeer weinig en bestellen we dus nu niet omdat we anders te veel weg moeten gooien!!!