Beperkte ervaring

Doordat de huisartsen maar beperkt deze ingreep uitvoeren zijn de risico’s op complicaties groter. Om deze risico’s te minimaliseren worden er idioot veel maatregelen genomen (zoals 10 dagen geen haar wassen). Mocht er ergens een risico zijn op bijvoorbeeld litteken vorming, dan weigeren ze je als patiënt. Wees dus niet te eerlijk als je hier geholpen wilt worden ;-)

• Prijs en Kwaliteit

In vertrouwde handen met een zeer tevreden resultaat.

Juist metname ook omdat Mark van Bracht eerlijk is over eventuele, overigens sporadisch voorkomende complicaties en het te verwachten resultaat had ik het gevoel in vertrouwde handen te zijn. Mijn gevoel is juist gebleken en ook niet onbelangrijk...het resultaat is een minder vermoeide aanblik en een meer heldere oogopslag ! Oogmark is op alle fronten aan te bevelen !

Prachtig

Prachtig resultaat, beter dan ik verwacht had. Bij mij zag je geen ooglid meer, en nu heb ik dat wel weer heel duidelijk. Ik had voornamelijk veel last van het continu ”optrekken” van mijn oogleden. Zeer vermoeiend. Duidelijk intakegesprek gehad. Voelde meteen vertrouwd. Goede zorg en persoonlijke aandacht. De operatie, herstel en nazorg is allemaal heel goed gegaan. Mark van Bracht verstaat zijn vak goed, dat merk je in alles. Zeer blij met het resultaat

• Prijs en Kwaliteit

Ik heb te lang getwijfeld om deze stap te zetten !

Een ieder die nu ook een ooglid correctie overweegt zeg ik “ Doen “ !! Het is zo de moeite waard .

Zeer goede ervaringen

Met tevredenheid kijk ik terug op de behandeling bij Oogmark. Ik zou iedereen aanbevelen hiernaar toe te gaan voor een ooglidcorrectie.

• Prijs en Kwaliteit

Kwam met hoofpijnklachten. Mark van Bracht heeft een behandeling gedaan waarbij klachten aanzienlijk zijn verminderd.

Eye Catching :)

G’day Mate :) Na verschillende bedrijven te hebben gegoogled kwam ik bij Oogmark uit. Ik woon in Australië en wilde mijn ooglid correctie in NL laten uitvoeren gewoon vanwege de torenhoge prijzen hier in Oz. Na een vriendelijke en informatieve e-mail van Eleonore was de stap snel gemaakt. Goed is goed. Half juli was mijn operatie en alles verliep smooth. Fijne begeleiding, gewoon een babbeltje tijdens de operatie, en geheel pijnloos. Ook de nazorg was spotless. Ik zou het morgen gelijk weer doen. Ik had niet eens zwelling of blauwe plekken. Maar het allerbelangrijkste is dat ik veel meer zicht heb in mijn periphirale zicht. En als rij-instructeur is dat wel een must vandaag de dag ;) geen donkere vlekken meer als ik naar mijn blinde hoeken kijk. Ik raad iedereen aan niet meer verder te Googelen en gewoon Mark of Eleonore te bellen. You won’t be disappointed ….

• Prijs en Kwaliteit

Zeer tevreden over het eindresultaat.

Jaren lang wou ik al een ooglidcorrectie. Maar ik durfde het nooit. Via via kreeg ik dit adres van Oogmark. Hier heb ik een gesprek gehad en besloten dat het nu echt tijd was om actie te ondernemen. En het viel reuze mee. Ze stellen je echt op je gemak. Ik heb het gedaan en ben echt heel erg blij met het eind resultaat. Neem maar van mij aan, als ik het durf, durft iedereen het !

• Prijs en Kwaliteit

Door duidelijke uitleg is de ooglidcorrectie mij 100% meegevallen.

Bij de intakegesprek werd duidelijke uitleg en informatie gegeven. Een eerlijk advies om de ingreep wel/niet uit te laten voeren. De voorbereidingen voor de operatie was duidelijk en rustgevend. De herstelperiode is mij erg meegevallen. Voor vragen was men goed bereikbaar. Kortom dr. Saskia accord bedankt voor deze fijne ervaring. Ik ben erg blij met het resultaat.

Super blij met eindresultaat

Na wat te hebben gegoogled, kwamen we uit bij dr. Mark. De recensies waren goed, daar kijk ik toch wel naar. Tis niet niks, een boven ooglid correctie. Na de vrijblijvende informatie die ik kreeg, was ik al snel bereidt om mijn ooglid correctie hier te laten doen. Het voelde super goed en vertrouwd. Fijne rustige dokter. Ben super blij met het resultaat en krijg veel complimenten over het resultaat. Ik zou deze kliniek zeker aanraden bij mijn kennissen en vrienden!

Super!

Ik heb er jaren over getwijfeld om wel of niet een ooglid correctie te doen, door niet goed zicht en vermoeide ogen en blik. Via een kennis hoorde ik van Oogmark en de goede resultaten en behandeling! Dat is zeker waar gebleken! Dokter Mark nam alle tijd voor de intake, de behandeling en de risico's. Dat laatste vond ik toch wel spannend..wat als het niet goed gaat... Maar het is allemaal super gegaan met een rustige en relaxte ingreep en een super resultaat! Ook de reacties van de omgeving zijn héél positief!

• Prijs en Kwaliteit

Een adres waar ik vakkundig en vriendelijk behandeld ben

Na een intake gesprek gaf Mark van Bracht mij zoveel vertrouwen dat ik een ooglidcorrectie ben aangegaan. Hij legt alles zeer goed uit, zowel van te voren, als tijdens de behandeling. Alles onder relaxte sfeer met muziek naar eigen keus. Ook als je angst hebt raad ik je Oogmark aan. Het resultaat is heel mooi. De nabehandeling is ook met zorg. Mark bedankt.

Heel erg blij!

Zeer professionele praktijk. Mark is als arts erg betrokken en vriendelijk. Ik heb na jaren mijn beide oorlellen laten herstellen. Hij legt goed uit hoe het resultaat kan worden maar is eerlijk wat de risico's mogelijk kunnen zijn. Hierdoor heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken en ben ik zeer tevreden. Groet Bianca

• Prijs en Kwaliteit

Goede uitleg van het verloop van behandeling

Duidelijke uitleg over de behandeling en persoonlijk

• Prijs en Kwaliteit

Een geweldig resultaat na een voorspoedige, pijnloze ooglidcorrectie.

Wat had ik veel last van hangende oogleden, dikke, tranende ogen, wazig zien, hoofdpijn enz. Afgelopen zomer hoorde ik van iemand de naam van dokter Mark van Bracht. Deze goede kennis was vol lof over de dokter, de intake en de uitleg met betrekking tot de ingreep en de daaropvolgende behandeling met uitstekend resultaat. Na lang wikken en wegen besloot ik een intake af te spreken. Dat gebeurde in oktober 2021. Wat een duidelijk gesprek, wat een duidelijke uitleg, zowel mondeling als op papier. Ik volgde het advies van de arts op: laat er wat aan doen. Zo gezegd, zo gedaan! Een pijnloze behandeling en goede nazorg En nu…… drie maanden na een flinke ooglidcorrectie, ziet het er heel goed uit en ben ik blij met het (“beoogde”) resultaat.

• Prijs en Kwaliteit

Super blij met het eindresultaat!

Vanaf de eerste afspraak, het intakegesprek, heb ik een goed gevoel over deze praktijk. Een goede, duidelijke uitleg van wat er gebeuren gaat. Zeer nauwkeurige (daar wordt de tijd voor genomen) aftekenen van de oogleden voor de operatie, en daardoor een perfect resultaat! Dit werd bevestigd door mijn schoonheidsspecialiste, en die ziet er nogal wat voorbij komen.

Fantastisch

Het is nu een week geleden dat dokter Mark mij heeft geholpen, vandaag de hechtingen eruit en ik ben nu al zo blij en het word alleen nog maar beter! De begeleiding de voorzorg en nazorg zijn geweldig, ik zag er best tegenop maar dat had niet gehoeven , je word enorm op je gemak gesteld en meegekomen door het hele proces. Geen mooie praatjes maar meedenken en goede informatie verschaffen. Kortom een echte aanrader!

Zeer tevreden met resultaat

Super geholpen door Saskia Accord. Resultaat is fantastisch. Ook tijdens de ingreep duidelijke uitleg over wat ze gaat doen.

Goede begeleiding

Behandeling in goede sfeer, Resultaat: vermoeidheid en druk op de ogen verdwenen.

onbeschrijfelijk dankbaar

mijn ervaring omschrijven, lastig maar uit het volgende blijkt dat ik u helemaal vertrouwde. Een kennisje van ons zei, maar Joukje je kende hem nog geen kwartier en toch stemde je toe dat hij je mocht opereren. Mijn antwoord was dat is het vertrouwen wat hij uitstraalde denk ik , Heel eerlijk zei ik daar denk ik nu pas over na omdat jij dat zegt.

• Prijs en Kwaliteit

Geen enkel negatief punt gevonden, in alle rust geopereerd door een kundige, sympathieke arts

Ik ben begeleid en geopereerd door Saskia Accord, en dat is een zeer goede ervaring geweest. Het voortraject van informatie-uitwisseling verliep bijzonder geruststellend en was buitengewoon volledig. Ze nam alle tijd voor me en via een intakeformulier werden alle aspecten uitvoerig besproken. Deze informatie kreeg ik ook mee naar huis om nog eens rustig door te lezen. Een ooglid-correctie is best spannend maar door het gesprek met haar ging ik er heel rustig in. Ook tijdens de operatie bleef ze me voortdurend vertellen welke handeling ze vervolgens ging doen en welke sensaties ik daarbij zou kunnen voelen. Heel geruststellend! Opvallend vond ik de nauwkeurigheid en rust waarmee ze te werk ging. Na de operatie kreeg ik een spoed-telefoonnummer voor als ik vragen/twijfels had over het herstel van de operatiewond. Zelfs in het weekend kon mijn vraag door haar of een collega-arts worden beantwoord. Tenslotte kan ik melden dat het resultaat van mijn operatie prachtig is. Saskia heeft heel nauwkeurig gekeken hoeveel huid er weggenomen kon worden zodat het resultaat goed bij mijn gezicht zou passen. Kortom: een tien met een griffel. Hartelijk bedankt!

• Prijs en Kwaliteit

Zeer klantvriendelijk en zeer deskundig

Vanaf het intakegesprek voelde ik mij thuis . Mark is zeer deskundige en vriendelijke en ook grappige arts . Hij stelt je op het gemak en legt alles rustig en duidelijk uit . Ook tijdens de operatie vertelt hij stap voor stap wat hij gaat doen . De nazorg is ook goed , je kan met vragen altijd bij hem terecht . De operatie is erg goed gelukt . Daardoor voel ik mij zelfverzekerder en zie ik er niet meer zo moe uit .

• Prijs en Kwaliteit

Mijn reden voor een ooglift was een vermoeide blik en altijd maar de oogleden optrekken waardoor ook vaak hoofdpijn. In november de intake gehad bij Mark en toen al een goed beeld gekregen van wat het resultaat kon worden. Voorafgaande aan de operatie een duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren en ook tijdens de operatie werd alles duidelijk verteld. De nazorg is zeer goed geregeld: 24/7 bereikbaar. Het verwijderen van de hechtingen was een fluitje van een cent. Nu de laatste controle gehad en wat een mooi resultaat, wat volgens Mark nog beter gaat worden. Deze kliniek zal ik zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Geweldig resultaat

December 2021 ooglidcorrectie laten uitvoeren door Mark met een geweldig resultaat. De intake was ook zeer goed en duidelijk. Bij de gezondheids check bleek mijn bloeddruk te hoog en vertelde hij mij dat hij zo niet ging opereren. Eerst naar de huisarts en idd te hoog, met medicatie was het binnen een half jaar onder controle. De operatie verliep vlekkeloos en Mark legde alles duidelijk uit wat hij ging doen. Het fijne is dat ze 24 uur bereikbaar zijn mocht er onverhoopt toch wat zijn. Ook gewoon voor geruststelling kon je bellen. Ik heb er geen gebruik van hoeven maken en zelfs geen pijnstillers hoeven innemen. Het was pijnloos met een geweldig resultaat.

• Prijs en Kwaliteit

Een ooglidcorrectie met een prachtig resultaat!

Overweeg je een ooglidcorrectie? Ga dan vooral naar Oogmark! Na mijn vrijblijvend intakegesprek met Mark heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Mark heeft mij goed geïnformeerd over wat de operatie inhoudt en wat eventuele gevolgen. Hierin was Mark eerlijk en duidelijk. De ingreep was niet pijnlijk, met een fijn muziekje op de achtergrond en duidelijke uitleg van Mark tijdens de ingreep gaf dat mij een erg vertrouwd gevoel. Uiteindelijk mag het resultaat er zijn! Mark is nauwkeurig, eerlijk, duidelijk, betrouwbaar en doet zijn werk met veel passie!

Morra 39

9204 KT Drachten

Over Oogmark

Oogmark™ is een moderne gespecialiseerde cosmetisch medische praktijk gevestigd in Drachten (Friesland) op de begane grond naast de NHG-geaccrediteerde Huisartsenpraktijk Van Bracht & Dorgelo in Drachten. Er zijn 1 gecombineerde spreek-behandelkamer en 1 zelfstandige behandelkamer, een wachtkamer, een receptie en een backoffice. De kliniek is verbonden aan de NVCH, NHG, FUE Europe en de NVCG.