Ben heel blij met het resultaat. Er word alle tijd voor je genomen, wat heel geruststellend is. Alles is mij enorm mee gevallen.

• Voorlichting en informatie
  • Persoonlijke benadering
  • Advies en behandeling
  • Prijs en Kwaliteit

Eerlijk en ervaren

Na mijn intake heb ik een eerlijk advies gekregen waarin er goed werd meegedacht. Er was een duidelijke en heldere voorlichting en alles werd goed van te voren doorgesproken. Tijdens de operatie merk je dat er veel ervaring is en dat is erg prettig. De nazorg is keurig en bij mij is het resultaat boven verwachting!

• Voorlichting en informatie
  • Persoonlijke benadering
  • Advies en behandeling
  • Prijs en Kwaliteit

Fantastisch

Al jaren continue zware oogleden . Volgens omgeving er altijd moe uitzien. Via huisarts tip Oogmark kliniek gekregen. Na uitvoerige intake tot ingreep besloten. Ingreep zelf is mij erg mee gevallen. Leuke en ontspannen sfeer. Er wordt continue uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook na de ingreep is dr vsn Bracht 24/7 bereikbaar voor eventuele problemen, wat gelukkig niet nodig was maar wel een vertrouwd gevoel geeft. Al met al heel erg blij met het eind resultaat. Zou het een ieder zeker aanraden.

Echt een uitstekende ervaring

Na een tijdje nagedacht te hebben over een bovenooglidcorrectie, de stap toch gezet bij dr. Van Bracht. Via een vriendin en mijn schoonheidsspecialiste, die beiden erg positief waren over deze arts, kwam ik bij hem terecht. En echt waar, ik kan geen minpunten bedenken over de ervaring, behandeling en communicatie van deze kliniek. Ze nemen je serieus, communicatie is duidelijk en snel, de behandeling zelf viel heel erg mee , na de tijd amper last gehad en het resultaat is heel mooi. Zelfs mijn hoofdpijn is minder geworden en mijn oogschaduw verdwijnt niet meer in een dikke plooi. Ook de nazorg is heel erg prettig en het herstel ging bij mij ook volgens het boekje. Bovendien is de prijs, vergeleken met andere klinieken, heel gunstig. Ook niet onbelangrijk. Al met al ben ik heel blij dat ik de ingreep bij dr. Van Bracht heb laten doen, ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

uitstekende ervaring

Via huisartsenkliniek op facebook bij dr Bracht terecht gekomen. Via, via al goede recensies gehoord en gelezen. Dr Bracht neemt alle tijd en legt alles duidelijk uit en kijkt naar de mogelijkheden. Boven ooglidcorrectie was goed te doen , eerste 2 prikjes zijn wel vrij gevoelig, arts is daarna 24/7 bereikbaar, dat geeft een fijn gevoel. Ik ben nu eindelijk van mijn klachten af, geen vermoeide, zware en branderige ogen meer. Littekens zijn nauwelijks zichtbaar. Ik zou iedereen die dit overweegt met een gerust hart naar Dr. Bracht sturen.

Morra 39

9204 KT Drachten

Over Oogmark

Oogmark™ is een moderne gespecialiseerde cosmetisch medische praktijk gevestigd in Drachten (Friesland) op de begane grond naast de NHG-geaccrediteerde Huisartsenpraktijk Van Bracht & Dorgelo in Drachten. Er zijn 1 gecombineerde spreek-behandelkamer en 1 zelfstandige behandelkamer, een wachtkamer, een receptie en een backoffice. De kliniek is verbonden aan de NVCH, NHG, FUE Europe en de NVCG.