Jammer dat je beoordeling niet klopt. Van de 32 lessen die je gehad hebt zijn er 2 geannuleerd. En van jouw kant 4 lessen geannuleerd waarvan 2 waarbij jij je verslapen had in de middag. De instructeur heeft toen 20 minuten op je gewacht. Als je jouw instructeur niet goed vond dan had je wel om iemand anders gevraagd. Waarom zou je dan nadat je een keer gezakt bent verder willen met dezelfde instructeur. Je bent altijd netjes thuis opgehaald en netjes thuis afgezet. Op de dag van het examen is het van te voren aangegeven dat je niet terug gebracht kon worden omdat we na jou ook een examen hadden. Dat je daardoor meteen de service niet goed vindt dat is erg jammer. Je geeft ons een 6 en dat mag natuurlijk maar je instructeur heeft meer dan zijn best gedaan om jou in 2 keer je rijbewijs te laten halen. Want laten we eerlijk zijn ..je bent niet bepaald meewerkend geweest..zelfs op examendag vergeet je notabene je documenten die je nodig hebt bij het examen. Je instructeur heeft ervoor gezorgd dat je alsnog examen mocht doen want ze wilden je examen cancellen bij het cbr . We wensen je alsnog heel veel veilige kilometers toe Danny. Succes ! Met vriendelijke groet, Directie van Dutch Driving
Schipholweg 1
2034LS Haarlem