Jammer van deze reactie Martijn. Het is erg vervelend dat je gezakt bent en we begrijpen de teleurstelling. Maar dat is nog steeds niet de reden om onjuistheden te vermelden. Als je het advies niet ter harte neemt van de rijschool om er lessen bij te nemen en vervolgens ook nog eens met de beperkte lessen elke keer te laat komt dan moet je toch eens je hand in eigen boezem steken. Je kwam nota bene op je examendag een kwartier te laat. Sorry maar dat was voor je instructeur wel de druppel dat dit echt niet meer kon. En daarom willen we niet met jou verder. Succes verder met het behalen van je rijbewijs. Team Dutch Driving
Leuk om te horen dat de lessen fijn waren en in 1 keer slagen is natuurlijk altijd mooi. We zullen het intern nog even bespreken met de desbetreffende instructeur over het laat komen. Bedankt voor je feedback, zo kunnen we ons telkens verbeteren ;). Veilige kilometers !!! Groetjes team Dutch Driving
Schipholweg 1
2034LS Haarlem