goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist in één keer mijn theorie behaald, de theoriecursus is een aanrader! Echt een top rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk en neemt de tijd voor je! Top rijschool

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dutch driving is een goede rijschool een goede keuze

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dutch Driving is een aanrader!! Super goed geholpen en alles goed geregeld. Ook heb ik nooit hoeven wachten en was mijn instructeur altijd optijd. En dan ook nog is je rijbewijs behalen in 10 dagen. Top service en een mooie prijs. Go for it!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dat ik contact zocht met Dutch Driving kon ik gelijk aan de slag de regelden een curcus voor me theorie examen en alles werd heel goed uitgelegd daarvoor in 1 keer geslaagd.. en met tussentijdse toets ook vrijstelling gekregen en praktijk ook in 1 keer geslaagd! Bedankt Dutch Driving !

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 woord top

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb 2 keer examen gedaan en helaas niet behaald door een slechte rijschool. Jammer dat ik hier ooit naartoe ben gegaan. Slechte instructeurs die andere dingen doen dan les geven en alleen geld komen innen. Zonde dat zulke rijscholen geen boetes kunnen krijgen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een goeie rijschool. Ze besteden genoeg aandacht aan je. En maken je helemaal klaar voor je praktijkexamen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben in 1 keer geslaagd. En mijn zus en nichten ook allemaal.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en binnen een maanden my theorie gehaald en praktijkexamen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool! \r\nTheorie les voor klein prijsje en 100% slaging kans!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super leuke rijschool waar ik veel heb geleerd in een korte tijd. Een top rijschool👌🏻

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben enorm blij met ze!! Door mijn ongeluk van vroeger was ik heel bang om weer te rijden maar door geduld en humor ben ik eroverheen. Ook het medeleven met exames is geweldig. Even de persoonlijke aanmoediging en dat geeft zo een goed gevoel. De instructrice is geweldig ze geeft me zo een relaxt gevoel. Echt een aanrader!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met de een dags cursus, is het gelukt mijn autotheorie te behalen. Dat kwam mede door de duidelijke uitleg & handige tips. Ook werd er gebruik gemaakt van leuke ezelsbruggetjes , waardoor alles gemakkelijk afging. Zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1x geslaagd! Helemaal top.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk, begripvol, behulpzaam en bekwaam. Het is duidelijk dat we hier met een erkende en professionele rijschool te maken hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een top theorie cursus! Zo\'n goede uitleg en zo\'n leuke sfeer!! In een keer geslaagd met 1 fout! Ik raad deze cursus zeker aan!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen gehad\r\nAlleen slordig met op tijd komen...

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij Eric!! De theorie had ik trouwens ook in 1 keer gehaald. Ik kan niets anders melden dan dat dit een super rijschool is!! Ik raad iedereen deze school ook aan. Duidelijke lesstof , relaxte benadering en vooral zoveel geduld :) bedankt voor alles!! Xx

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net nadat ik mijn proefles had gehad, kon de dag erna gelijk mijn theorie doen om vervolgens zo snel mogelijk aan mijn spoedcursus te kunnen beginnen.\r\nAlles is goed verlopen en ongeveer 2 weken later had ik mijn rijbewijs :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring bij Autorijschool Dutch Driving is heel leerzaam en leuk zeker na 20 lessn in 10 weken om mijn rijbewijs te behalen, zij doen hun uiterste best om je zo goed te begeleiden tot je helemaal klaar voor bent om je rijbewijs te gaan behalen. \r\n\r\nDankzij de goede begeleiding en leerzame rijles van rijinstructeur Mohammed, ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. 🎉😃\r\n\r\nIk ben zeer tevreden over de rijschool ze hebben een goede lesmethode en aardige rijinstructeur. \r\n \r\nIK BEVEEL DEZE AUTORIJSCHOOL AAN IEDEREEN 👍👍😊💯💯

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben in april begonnen met rijlessen en na 10 lessen heb ik perongeluk mijn eigenverklaring verkeerd ingevuld waardoor ik 2 maanden niet kon rijden. Toen ik de goedkeuring had gingen we meteen ervoor en heb ik binnen 9 dagen mijn rijbewijs gehaald in 1x !!! Ze maken altijd een plekje vrij. Ik raad iedereen dutchdriving aan. Ze zijn helemaal top !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat m\'n zus hier in 1 keer was geslaagd besloot ik het ook te proberen. Met als gevolg een top Theoriecursus gevolgd ..in 1 keer geslaagd!! En daarna m\'n praktijkexamen met een spoedcursus van 35 lesjes ook in 1 keer!!!!!! Bedankt voor de goede service ..ik heb 3 vriendinnen getipt en m\'n hele familie ..jullie gaan het nog drukker krijgen haha. Nogmaals bedankt voor de goede zorg ..ben dik tevreden..DUTCH DRIVING..ECHT EEN AANRADER MENSEN!!!

Schipholweg 1

2034LS Haarlem