goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele fijne tijd gehad bij autorijschool Dutch driving!\r\nMet mijn instructeur (Eric) had ik vanaf het begin een hele goede klik en samen hebben wij naar het examen toegewerkt. \r\n\r\nKortom ik zal de rijschool Dutch Driving aan vrienden en familie aanbevelen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met de rijschool. De instructeurs zijn heel kalm en geduldig. Heb de ritjes als heel gezellig ervaren en natuurlijk leerzaam. Tijdens het hele proces heb ik altijd het gevoel gehad dat ze alles hebben gedaan om er voor te zorgen dat ik zou slagen. Ben bij de tweede keer afrijden geslaagd!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een goeie ervaring met dit bedrijf.\r\nEn de instructrice heeft me goed op me gemak gebracht en daardoor was het lessen relaxt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne rijschool! Alles snel geregeld, vriendelijk. Goede feedback tijdens de lessen en niet overbodig te veel lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze hebben mij zeer goed kunnen helpen, leuke mensen en zeker een aanrader

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezeigheid, en geduldigheid

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is zeer goed! zonder deze cursus weet ik zeker dat ik niet in 1x geslaagd zou zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb snel mijn rijbewijs gehaald door goede rijinstructeurs die bij Dutch driving werken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb m\'n rijbewijs hier gehaald en moet zeggen dat ik zeer te spreken was over de service. Was helaas de eerste keer gezakt doordat ik veel te gespannen was. Maar m\'n herexamen kon ik binnen no time doen en dat was erg belangrijk omdat ik met tijdsdruk zat. De service geef ik daarom ook een dikke 10! Bedankt voor de goede service, stiptheid qua afspraken en fijne communicatie (fijn ook via whatsapp bereikbaar ;). Al met al Een toprijschool ..ik raad jullie aan voor iedereen die op zoek is naar een goede rijschool. Bedankt en succes Dutch Driving!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede rijschool \r\ninstructeurs tonen begrip voor onevarenheid en zijn geduldig, zo heb ik op mijn gemak vorderingen kunnen boeken\r\ntop rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier bij deze rijschool gelest.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vind dit een toprijschool en zou iedereen dit aanbevelen omdat ze geduld hebben, stipt zijn en duidelijk uitleg geven over de stof .. het is ook echt prettig in de auto omdat de sfeer ook zo fijn is

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je kan op je eigen tempo rijlessen en zo dus de prettigste leer druk nemen. Tevens ervaar ik de manier van contact (via WhatsApp) met de rijinstructeur erg handig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top autorijschool. Na een ervaring met 3 andere rijscholen en 3 examens achter de rug, eindelijk examen 4 gehaald dankzij dutch driving. Na een aantal lessen al gelijk een goeie plan van aanpak gemaakt, daarna hiermee aan de slag gegaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! Je leert hier veel en op een leuke manier!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dutch Driving kan ik na eigen ervaring beschrijven met één woord: Kwaliteit. \r\nVriendelijke rij-instructeurs die er alles aan doen om jou in ÉÉN keer te laten slagen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb op een leuke, maar vooral leerzame manier mijn rijbewijs gehaald bij Dutch Driving. Er wordt naar je geluisterd en ze hebben erg flexibele lestijden, wat het makkelijker maakt met het combineren naast je studie. Zo heb ik in een korte periode mijn rijbewijs gehaald! Zeker aan te raden dus!

Schipholweg 1

2034LS Haarlem