Vriendelijke mensen, vakkundig advies, ruim assortiment, vlotte levering. Uitstekende kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden!
Vlotte afhandeling, ook nadat het eerst niet helemaal goed was.
van offerte tot en met uitvoering snel en nauwkeurig met vakmanschap !
Vakkundig geholpen en stelde voor om zelf te komen inmeten. Onderscheidt zich door professionele producten aan te bieden die niet snel ergens te vinden zijn. Levertijd van ca. twee weken vind ik een snelle service. Uiterst tevreden met gemaakte afspraken.
alles loopt vlot en jullie zijn goed bereikbaar
Goed advies, flexibel, goede service
Gewoon goed. Een haakje zat niet helemaal goed en dat is keurig rechtgezet.
nemen de tijd voor het uitzoeken van de gewilde producten
veel hulp gekregen bij toepassing van zonwering in een lastige situatie.
Op een hele prettige manier geholpen en het assortiment is zeer uitgebreid hier slaagt iedereen.
Top service !!
Informatie in de winkel was zodanig goed dat we snel konden besluiten.
Is goed!
Wat ons betreft is het advies prima geweest ! Vivante kwam met zinvolle ideeën en tips. We komen zeker terug.
Voldeed aan afspraken; kwaliteit van leggen is prima
Netjes geholpen in de winkel, goed advies gekregen en alles volgens afspraak afgehandeld.
Ze Zijn altijd bereik baar en open voor gesprek
Prima werk
Vivante denkt mee
Trap was vanaf het begin niet goed gelegd, de bekleding liet los is toen weer vastgezet maar een paar weken geleden liet de bekleding weer los. Dit is vervolgens heel netjes opgelost door de trap opnieuw te bekleden.
Industrieweg 18
3401MA Ijsselstein
Bij Vivante Van Lexmond vindt u een uitgebreide collectie woonartikelen en inrichtingsproducten van de beste merken. Wij hebben een uitgebreide collectie woningstoffering, raamdecoraties en vloerbedekkingen.