Van Esseveld heeft bij ons een erker en aanbouw gebouwd en alle kozijnen vervangen, in twee opdrachten. Het geleverde werk was over het algemeen goed. Daar waar iets niet helemaal goed was, werden de mankementen zonder problemen verholpen.
Goede kwaliteit leveren, nette afwerking.
goede prijs-kwaliteit verhouding, monteurs kwamen netjes en accuraat over; prettig telefonisch kontakt met verkoop
Prettig en degelijk.
Er werd netjes en schoon gewerkt
alles was goed
Prettig om mee samen te werken, en zeer betrouwbaar.
Goed overleg tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.
kwaliteid top
Jasper Jansen was bij het maken van een keuze voor een bouwbedrijf erg behulpzaam, heeft veel dingen voor ons uitgezocht, ook tijdens het proces als er problemen waren, dacht Jasper altijd mee aan oplossingen en nam ons dingen uit handen. Marinus en Sebastiaan hadden verstand van zaken en hebben ons goed geadviseerd bij het maken van keuzes omtrent de verbouwing. Alle werklieden waren betrouwbaar, heel prettig samengewerkt.
Het personeel is heel vriendelijk en legt alles goed uit en houdt zich ook aan de afspraak.
Snellere facturatie is gewenst
Goed en fijn bedrijf. Zeer tevreden over het contact met de aannemer en de uitvoering vd werkzaamheden.
prima en goede klik met werknemers. altijd vriendelijk.
De terugkoppeling omtrent allerhande zaken en de wijze waarop issues opgelost zijn was een verademing. Zo ook de bijzonder prettige samenwerking met de vakmensen die bij ons in huis zijn geweest. Verbouwen kost geld maar als het resultaat dan zo mooi is. dan is het dit ook waard!
Van Esseveld levert op een nette en correcte manier, met kwaliteitsproducten en zeer goed personeel, vakwerk af.
Je hebt bij een verbouwing voor ogen hoe het moet gaan worden. Door jullie is het nog mooier geworden. Problemen worden goed afgehandeld.
Erg doortastend personeel, zodat alles toch na een jaar geregeld was. Alles is super mooi geworden.
Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk en de prijs/kwaliteit verhouding was ook goed.
Rijksstraatweg 233
3921AG Elst
Historie Op 1 oktober 1991 startte Jan van Esseveld samen met zijn vrouw het bouwbedrijf. Eerst deden zij zoveel mogelijk werkzaamheden alleen, maar al snel werd dat teveel. Werknemers werden aangetrokken, een ook de kunststofbranche werd meteen uitgebreid. Zo openden zij hun showroom in een klein winkelpandje aan de Rijksstraatweg in Elst, ongeveer 50 m², maar precies genoeg om een grote klantenkring op te bouwen. Dat is gelukt, mede namens het vertrouwen van al onze klanten in de afgelopen jaren. Inmiddels, 29 jaar later, zijn we in de huidige situatie met 30 personen werkzaam aan de Rijksstraatweg te Elst, met een grote showroom van maar liefst 400 m² en een eigen productie van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben we een showroom en een showroom in Zeist van 100 m². Door de jaren heen hebben we een groot klantenbestand opgebouwd, die ook nu nog regelmatig nieuwe opdrachten verlenen. We zijn geprofessionaliseerd, en dat is te zien aan ons werk. Ons team bestaat uit 4 montageploegen, een servicemonteur, 4 productiemedewerkers, een werkplaatsmedewerker, 2 verkopers en 3 werkvoorbereiders/planner. Daarnaast ondersteunen de secretaresse en de administratie medewerkster de overige werkzaamheden. Van Esseveld levert alles voor uw woning. Van kozijnen, puien, dakkapellen, zonwering, raamdecoratie tot veranda's en serres toe. Samen met ons bouwbedrijf maken wij van elk project een 'droomplaatje'! Bezoek onze website www.esseveld.nl voor meer informatie.