Wat een ontzettend slechte ervaring hebben we met Van Esseveld! Een opdracht voor de vervanging van ruiten en het verhelpen van een lekkage loopt al een half jaar. Uiteindelijk is er, nadat we er zelf steeds achteraan moesten bellen, een afspraak gemaakt voor de uitvoering van de opdracht, maar er kwam niemand opdagen. Stond schijnbaar niet in de planning. Van Esseveld is niet met een oplossing gekomen. Sterker nog, er werd gewoon niet teruggebeld, tot twee keer aan toe. We kregen het gevoel dat Van Esseveld deze opdracht eigenlijk helemaal niet wilde uitvoeren, omdat ze het te druk hebben met andere, grotere klussen. Dit hadden we echt niet verwacht van een lokaal bedrijf dat het toch moet hebben van goede mond-tot-mondreclame. We gaan zeker nooit meer met ze in zee en zullen ze ook afraden bij vrienden en kennissen.
Beste mevrouw Molenaar, zoals reeds met u besproken is uw werk door interne zaken niet goed opgepakt, wat ons ten zeerste betreurt! Uw klus is inmiddels alsnog opgepakt en ronden wij goed af. Met vriendelijke groet, Van Esseveld
Eerste opdracht samen met de heer van Esseveld besproken en tegelijk begroting opgemaakt. Opmeten duurde even, maar de geleverde materialen en de algehele afwerking uitstekend. Maar nu de nazorg, drama, zie hieronder.
Ben erg blij met mn nieuwe schuifpui. Vind dat alles precies gegaan is zoals ik zou willen. Het is nog maar net geplaatst dus ik kan nog niet de kwaliteit voor langere termijn en de nazorg beoordelen! Ben super blij ermee, maar vond het ook wel aan de prijs....
Personeel is sympathiek
Beste klant Jorritsma, helaas was uw order met inbraakschade veel gecompliceerder dan wij van te voren konden beoordelen. Tot onze spijt liep uw klus daardoor erg uit, reeds met u doorgesproken en gelukkig inmiddels goed opgeleverd! Met vriendelijke groet, Van Esseveld
Zaken gedaan op basis van wederzijds vertrouwen!
In de winkel een fijne verkoper en was duidelijk in de afspraken. wat betreft het Monteren, Keurig hard werkende jongens die hier alles netjes geplaatst hebben en keurig opruimde toen ze klaar waren.
De kozijnen zijn keurig geplaatst Personeel is vriendelijk en werkt secuur
Dag mevrouw Waslyah, vervelend dat de planning niet lekker liep! Wij nemen dit mee en zullen er zorg voor dragen dat het de volgende keer beter gaat! Dank voor de mooie beoordeling! Hartelijke groet, Van Esseveld
Van het begin tot het einde wordt er netjes gewerkt door het personeel. Ook wordt er van te voren goed mee gedacht voor oplossingen.
Dag mevrouw Thijsen, het klopt dat de horren nog volgen! Ik mail u vandaag even hierover. Dank voor de mooie beoordeling! Hartelijke groet, Van Esseveld > Tiny
Kwamen mooi op tijd, netjes en snel afgewerkt
Netjes gewerkt met kwaliteitsmateriaal. Goed werknemers.
Perfecte samenwerkinf
Over het geheel genomen, bijzonder positief over arbeid ethos, professionaliteit en kwaliteit. Niet de goedkoopste, maar wel de beste. Vwb nazorg en garantie kan ik nog geen mening geven, uitvoering is net geplaatst en de eindafrekening moet nog volgen.
De samenwerking met u hebben wij eveneens als prettig ervaren, veel woonplezier toegewenst en dank voor deze mooie beoordeling! Uw tip gaan wij zeker meenemen!
Hier worden we even stil van, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling!
Goede ervaring, er was even een vertraging t.g.v. voorgaande werkzaamheden, zodat uitvoering bij ons later begon. Is goed aangepakt door op het laatste moment extra mankracht in te zetten. Alles op tijd klaar
Binnen de gestelde tijd de werkzaamheden afronden is ons streven, fijn dat het bij u ook gelukt is! Betreft de rekeningen: dit is een standaard sjabloon, wij gaan zeker kijken wat wij hieraan kunnen verbeteren!
Nette personeelsleden : beleefd en netjes op de spullen van de klant
We zijn erg tevreden over het plaatsen en de kwaliteit van kunststofkozijnen en dubbele beglazing. We waren ontevreden over de geleverde horren, maar dit werd keurig opgelost door deze door andere te vervangen. De communicatie krijgt een 7, omdat de planning in eerste instantie fout ging, maar ook dit werd opgelost. Dus al met al...prima werk geleverd door echte vakmensen!
én al met al zijn wij blij met uw beoordeling, hartelijk dank namens het gehele team!
Prettige mensen. Leveren kwaliteit
Helaas zijn de leveringen van uw voordeur niet gegaan zoals wij dit wilden, zeer spijtig! Gelukkig is het allemaal opgelost, nogmaals onze excuses voor de vertragingen en hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Veel woonplezier met uw nieuwe voordeur!
Goede afspraken mee te maken, deskundig personeel en prima materialen. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
De gemaakte afspraak is netjes na gekomen en wat is afgesproken is prima uitgevoerd.
Er is zeer netjes gewerkt. De afwerking is uitstekend. Probleempjes tijdens de uitvoering zijn keurig in overleg opgelost.
Hartelijk dank heer Grotens, wij zijn trots op deze beoordeling!
Aardige monteurs
Beste mevrouw Reijnders, wat vervelend om te horen! We nemen direct contact met u op om de schade correct met u af te handelen! Excuses voor het ongemak! Hartelijke groet, Van Esseveld
Mooie kozijnen tegen een goede prijs. Netjes opgeleverd.
De plaatsing en afwerking was TOP
Hier worden wij erg blij van, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling mevr. Van Werkhoven!
Heel net werk geleverd, waar ik erg blij mee ben. Het heeft alleen wat lang geduurd, maar dat zullen de betere tijden voor de bouwsector zijn denk ik. Over nazorg en garantie kan ik nog niets zeggen.
Rijksstraatweg 233
3921AG Elst
Historie Op 1 oktober 1991 startte Jan van Esseveld samen met zijn vrouw het bouwbedrijf. Eerst deden zij zoveel mogelijk werkzaamheden alleen, maar al snel werd dat teveel. Werknemers werden aangetrokken, een ook de kunststofbranche werd meteen uitgebreid. Zo openden zij hun showroom in een klein winkelpandje aan de Rijksstraatweg in Elst, ongeveer 50 m², maar precies genoeg om een grote klantenkring op te bouwen. Dat is gelukt, mede namens het vertrouwen van al onze klanten in de afgelopen jaren. Inmiddels, 29 jaar later, zijn we in de huidige situatie met 30 personen werkzaam aan de Rijksstraatweg te Elst, met een grote showroom van maar liefst 400 m² en een eigen productie van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben we een showroom en een showroom in Zeist van 100 m². Door de jaren heen hebben we een groot klantenbestand opgebouwd, die ook nu nog regelmatig nieuwe opdrachten verlenen. We zijn geprofessionaliseerd, en dat is te zien aan ons werk. Ons team bestaat uit 4 montageploegen, een servicemonteur, 4 productiemedewerkers, een werkplaatsmedewerker, 2 verkopers en 3 werkvoorbereiders/planner. Daarnaast ondersteunen de secretaresse en de administratie medewerkster de overige werkzaamheden. Van Esseveld levert alles voor uw woning. Van kozijnen, puien, dakkapellen, zonwering, raamdecoratie tot veranda's en serres toe. Samen met ons bouwbedrijf maken wij van elk project een 'droomplaatje'! Bezoek onze website www.esseveld.nl voor meer informatie.