Volgens afspraak geleverd
Ik heb lang tegen 'de verbouwing' opgezien, maar ben blij dat ik het bij J. van Esseveld uit handen heb gegeven. Jasper heeft met veel geduld de stappen met mij doorlopen, en wijzigingen geaccepteerd. Er is meegedacht, meegeleefd en oplossingsgericht en hard gewerkt. Ja het heeft wat langer geduurd dan vooraf bedacht, maar daar hou je ook rekening mee en dit kwam zeker niet door onwil. Afspraken zijn nagekomen en het eindresultaat is zeer naar tevredenheid. Mijn complimenten en dank voor het werk dat allemaal is verzet. En fijne feestdagen!
Geleverd werk is van goede kwaliteit, communicatie tussen opdrachtgever (mijn dochter) en uitvoerder liep redelijk, met toeleveranciers en onderaannemers was de communicatie niet goed.
- Mooi showroom waar je goede indruk krijgt van wat je koopt - Prima afhandeling van de hele order tot aan oplevering - Goede ervaring van 1ste keer (meen 12 jaar geleden?) deed ons onmiddellijk besluiten nu weer in zee te gaan met Esseveld
Hoe de nazorg in dit geval is weet ik nog niet daar kan ik pas later een oordeel over geven. Tot op heden ben ik zeer tevreden over J. van Esseveld & Zn.
Goed werk, goede kwaliteit.
Alles volgens afspraak en vakkundig en snel gemonteerd.
Beste mevrouw Van den Berg, Allereerst onze oprechte excuses voor de late afhandeling van uw service reactie! Inmiddels is de service door ons afgehandeld, we hopen naar tevredenheid! Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dat uiteraard graag. Een hartelijke groet namens het gehele team!
Wij kennen Van Esseveld al vele jaren en hebben vele projecten bij hen in opdracht gegeven. Altijd plezierig in de samenwerking, prima kwaliteit en scherp aan de prijs.
prima samenwerking o.a. met subsidie aanvragen alles word netjes afgehandeld . De kozijnen worden keurig gezet en afgewerkt ook aan de binnenkant zonder beschadiging van muren of behang .
zie boven
Vakwerk, en prettige wijze van werken en omgang bewoners. Nette afwerking.
Prima bedrijf. Levert vakwerk.
Geen problemen geweest, altijd in overleg overal uitgekomen.
Zeer tevreden van advies tot uitvoer. tuurlijk gaat er wel eens wat mis. maar in ons geval is dat weer allemaal keurig netjes geregeld.
Mooie materialen, jammer van de verwerking.
net personeel en goed werk geleverd
Op all fronten een aanrader.
prettige contacten. Gekend worden als klant. Duidelijke offerte en (redelijk) harde planning.
Klantvriendelijk, komen professioneel over.
Ze denken goed mee, goede service
Altijd een goede service!!
Rijksstraatweg 233
3921AG Elst
Historie Op 1 oktober 1991 startte Jan van Esseveld samen met zijn vrouw het bouwbedrijf. Eerst deden zij zoveel mogelijk werkzaamheden alleen, maar al snel werd dat teveel. Werknemers werden aangetrokken, een ook de kunststofbranche werd meteen uitgebreid. Zo openden zij hun showroom in een klein winkelpandje aan de Rijksstraatweg in Elst, ongeveer 50 m², maar precies genoeg om een grote klantenkring op te bouwen. Dat is gelukt, mede namens het vertrouwen van al onze klanten in de afgelopen jaren. Inmiddels, 29 jaar later, zijn we in de huidige situatie met 30 personen werkzaam aan de Rijksstraatweg te Elst, met een grote showroom van maar liefst 400 m² en een eigen productie van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben we een showroom en een showroom in Zeist van 100 m². Door de jaren heen hebben we een groot klantenbestand opgebouwd, die ook nu nog regelmatig nieuwe opdrachten verlenen. We zijn geprofessionaliseerd, en dat is te zien aan ons werk. Ons team bestaat uit 4 montageploegen, een servicemonteur, 4 productiemedewerkers, een werkplaatsmedewerker, 2 verkopers en 3 werkvoorbereiders/planner. Daarnaast ondersteunen de secretaresse en de administratie medewerkster de overige werkzaamheden. Van Esseveld levert alles voor uw woning. Van kozijnen, puien, dakkapellen, zonwering, raamdecoratie tot veranda's en serres toe. Samen met ons bouwbedrijf maken wij van elk project een 'droomplaatje'! Bezoek onze website www.esseveld.nl voor meer informatie.