Top kwaliteit, zeer professioneel!

Wij zijn zeer tevreden met onze modulair dakkapel die geplaatst is door het Verhoef dakramen. Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel, zeer professioneel. Top kwaliteit!!!

Zeer goede ervaring, fijn bedrijf, behulpzaam en vriendelijk personeel

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het plaatsen van een lichtstraat van Velux verliep soepel en we zijn zeer tevreden met het resultaat.

Een tevreden klant

Vakmensen die netjes te werk ging om onze Dakramen te vervangen . Wij zijn heel tevreden met de resultaat.

Keurig werk geleverd bij plaatsen van nieuw dakraam

Goed en deskundig geholpen bij het plaatsen van een nieuw Velux dakraam

professioneel bedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf. professionele uitstraling, met een duidelijke offerte met info over productleverantie en prijsopbouw. Goed telefonische bereikbaar, informatief en voorkomend. Contact met uitvoerend personeel verliep prettig.

geheel prima verzorgd.

geheel is prima verzorgd alles werd netjes afgedekt en de rommel werd opgruimd. zeer aan te bevelen firma

Enorm blij

Ontzettend mooi raam geplaatst gekregen door vakkundige mensen. Ze waren netjes en snel en ben enorm blij!

Uitstekende service door vriendelijke mensen!

De twee dakramen die wij lieten plaatsen zaten er snel en heel netjes in. Maar vooral: de medewerkers waren zeer vriendelijk, voorkomend en rustig. Goed overlegd over wat wij wilden, netjes gewerkt en keurig opgeruimd.

Bedrijf met expertise die de extra stappen neemt voor het beste eindresultaat

Bij ons was het nog even spannend of de dakramen makkelijk vervangen konden worden, gezien er aan alle kanten zonnenpanelen strak rondom lagen. Verhoef is (kosteloos) komen kijken, en heeft een vrijblijvende prijsopgaaf gemaakt waarin zwart op wit stond dat de vervanging mogelijk was zonder de zonnenpanelen eraf te hoeven halen. Hier hadden we gelijk een goed gevoel bij, en dus hebben we hen de opdracht laten uitvoeren. Niet alleen is het werk netjes en snel opgeleverd, maar ook hebben ze andere dingetjes die ze tegenkwamen gelijk opgelost, zonder meerprijs. Denk hierbij aan een losliggende dakpan die de zonnenpaneelboer niet goed had geplaatst. Of een stuk isolatie aanbrengen omdat het beter kon. Dus ja, ook al is Verhoef een iets duurdere partij dan andere aannemers; je krijg wel kwaliteit afwerking zonder verborgen of onverwachte kosten. Ik raad ze zeker aan.

Netjes, goede service

Goede vakmannen, beleefd, meedenkend en goede nazorg.

Perfect werk

Verhoef Dakramen kan ik iedereen van harte aanbevelen! Er wordt erg netjes gewerkt, snel en efficiënt. Ook wordt er ter g op ed meegedacht. Wij zijn erg blij met het resultaat. Top gewerkt mannen!

Fijne communicatie en zeer netjes geplaats

Fijne communicatie en zeer netjes geplaats

In één zin. TOP !

Alles prima en top geregeld.

Goede sevice en dachten mee

Goede service en konden op korte termijn starten. Dachten ook mee .

Blij met nieuwe dakramen

Van offerte tot plaatsen een prettig contact gehad. Duidelijke communicatie en het resultaat is 3 nieuwe dakramen die top geïnstalleerd zijn. Monteurs waren vriendelijk, dachten mee, werkten netjes en ruimden alles keurig op. Het ziet er weer netjes uit. We zijn er erg blij mee.

Top!

Dit bedrijf werd ons aangeraden door Velux zelf. Wij hebben echt geen seconde spijt gehad! Wat een fijne mensen werken hier. Zowel aan de telefoon als de medewerkers die het geplaatst hebben. Het contact met Marco liep vanaf het begin heel fijn. Hij denkt mee en is super vriendelijk! We hadden verwacht dat het best even zou duren voor alles geplaatst zou zijn. Maar dat viel echt zo ontzettend mee. Wij hebben 3 grote en 1 klein dakraam laten plaatsen met horren en rolgordijnen. In de ochtend zijn ze begonnen, begin middag was alles klaar. Alles word netjes achtergelaten ook niet onbelangrijk. Dus alleen maar positieve woorden!!

Vlot en netjes uitgevoerd

Vlot en netjes uitgevoerd, dakraam vernieuwd van een oude lekkende naar een modern kunststof.

Zeer nette, snelle en professionele plaatsing van een Velux dakkapel

Uitstekende service en vakmanschap! Onlangs hebben wij een dakkapel laten plaatsen door Verhoef Dakkapellen en we zijn zeer tevreden over het hele proces. De medewerkers waren professioneel en vriendelijk en werkte erg netjes. De dakkapel werd ruimschoots binnen de afgesproken tijd geplaatst hetgeen niet ten koste ging van de kwaliteit. We waardeerden het tussentijdse overleg over de precieze plaatsing en afwerking. Hierdoor konden we samen tot de beste keuze komen. Het eindresultaat is prachtig en volledig naar wens! Wij raden Verhoef Dakkapellen dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige partij.

Super tevreden

Van aanvraag tot plaatsing, alles goed geregeld

Meer dan tevreden

Het resultaat mag er zijn en de monteurs zijn niet alleen vakmensen maar zorgen er voor dat alles er na de plaatsing weer netjes uitziet. Dat het ook nog super aardige en correcte gasten zijn is niet onbelangrijk en mooi meegenomen.

Nieuw Velux dakraam keurig volgens afspraak gemonteerd.

Het dakraam bevindt zich aan de achterkant van het huis. De monteurs hadden de dé- en montage werkzaamheden met behulp van een hijskraan binnen 2,5 uur uitgevoerd. Top vaklui!

Wij zijn super tevreden!

Het gehele traject vanaf offerteaanvraag tot aan uitvoering van de werkzaamheden is prima verlopen. Duidelijke en transparante offerte, afspraken die werden nagekomen en vragen werden snel beantwoord. De uitvoering gebeurde door vriendelijke en deskundige medewerkers.

Zeer professioneel....echte vakmensen

Zeer goede ervaring met Verhoef Dakramen. Afspraken worden nagekomen, duidelijke offerte, gaan netjes en professioneel te werk hebben binnen 1 dag zowel de oude dakkapel verwijderd als een nieuwe Velux dakserre geplaatst. Aanrader!!!

Mensen die hard werken en alles keurig opgeruimd achterlaten!

Erg tevreden!

Goed advies vooraf en aardige monteurs, die netjes en precies werken. Het nieuwe dakraam is mooi afgetimmerd. Tijdens het plaatsen van het raam regende het, maar de mannen hadden alles goed afgedekt en het zeer netjes achtergelaten.

Atoomweg 12

3542AB Utrecht