Zeer professioneel....echte vakmensen

Zeer goede ervaring met Verhoef Dakramen. Afspraken worden nagekomen, duidelijke offerte, gaan netjes en professioneel te werk hebben binnen 1 dag zowel de oude dakkapel verwijderd als een nieuwe Velux dakserre geplaatst. Aanrader!!!

Mensen die hard werken en alles keurig opgeruimd achterlaten!

Erg tevreden!

Goed advies vooraf en aardige monteurs, die netjes en precies werken. Het nieuwe dakraam is mooi afgetimmerd. Tijdens het plaatsen van het raam regende het, maar de mannen hadden alles goed afgedekt en het zeer netjes achtergelaten.

Toppers!

Ze hebben ons dakraam keurig geplaatst ook de rommel ruimen Ze netjes op!

Super service

Snel en schoon geïnstalleerd

Goede afspraken, vakbekwaam

Goede prijs en afspraak. Vriendelijk. Gedegen vakwerk.

Kundig, klantvriendelijk en snel

Nette offerte voor 2 nieuwe dakramen. Vriendelijke en kundige monteurs die in 1 middagje de dakramen (inclusief aftimmering) hebben geplaatst. Zeer tevreden met het eindresultaat.

Vakmanschap

Super gedaan en vriendelijke

Super!

Ze hebben het dakraam goed vervangen. Ze werkte netjes en schoon en, waren ook erg vriendelijk.

Snel, vakkundig en vriendelijk, kortom fantastisch!

Klasse: vriendelijkheid, vakmanschap en zorgvuldigheid bij elkaar

Heel blij met het hele verloop van A t/m Z. Er was flexibiliteit mogelijk in te maken afspraken en tijden van plaatsing. Snelle plaatsing was mogelijk. Er werd keurig gewerkt door alle drie vriendelijke en leuke personen. De vloeren en trappen werden afgedekt, na afloop alles opgeruimd en zelfs buiten waar gezaagd werd, werd alles opgevangen en weggewerkt. De dakramen zien er top uit en keurig afgewerkt. Ik ben er heel blij mee. Niet meer verder zoeken als je dakramen nodig hebt! Gewoon Verhoef bellen...............

ronduit goed

zeer goede samenwerking. ik zou uw bedrijf ook aan anderen adviseren

Snelle en nette montage!

Scherpe offerte, snelle levering en een hele nette montage

Klantvriendelijk

Prima monteurs

Goede service en deskundig advies

Snel en netjes gewerkt. Wij bevelen Verhoef dakramen graag aan bij kennissen en familie.

Zorgvuldig

Zet zorgvuldig, klantgericht en professioneel .De communicatie, het product, het plaatsen en de afwerking waren top

Indrukwekkende samenwerking, geweldig resultaat!

Na onze eerdere prettige ervaring met Verhoef in 2016 kozen we nu in een andere woning opnieuw voor Verhoef, deze keer om zes Velux vensters te vervangen en één extra raam op zolder bij te plaatsen. Even na 8 uur kwamen drie wagens - waaronder een kraanwagen - met vijf monteurs voorrijden. Alle vijf gingen onmiddellijk aan de slag: alle ruimten werden grondig afgedekt met folie, vanuit de wagens werden de verpakkingen al geopend, oude vensters werden razendsnel verwijderd en naar buiten gebracht. Er was nog geen slok koffie aan te pas gekomen, of de eerste nieuwe vensters werden al omhoog getakeld. Op enig moment stonden in vier verschillende vensters vier monteurs te werken, ieder met een eigen rol. Het was heel gaaf om een team zo efficiënt te zien samenwerken. Om 14 uur was de klus geklaard, inclusief het programmeren van de afstandsbedieningen en had ik de uitleg over de elektrische bediening van de vensters met gordijnen en zonwering al gekregen. En niet alleen waren de ruimten net zo schoon als ik deze al had, maar was ook in de straat geen enkel spoor meer van hun aanwezigheid te zien. Nog geen stukje karton of een stukje hout van het zagen op straat. Petje af voor deze topmensen!

Klasse

Vakmanschap ten top goed voor bereid en uitgevoerd vanaf het begin tot aan het eind het was alsof ik zelf bezig was want het was 50 jaar ook mijn vak.

Leuke lui, klus geweldig geklaard!

Leuke lui, klus geweldig geklaard!

Fántastisch werk in slechts één dag

Wát een vaklui en wát een prachtig eindresultaat, chapeau! Jl. donderdag hebben de heren van Verhoef Dakramen in één dag - er waren twee dagen ingepland - onze reeds bestaande en verouderde lichtstraat (600x5790mm) vervangen door een moderne Velux-lichtstraat. Harde en nette werkers, zeer benaderbaar en ongedwongen, laagdrempelig contact! Héél erg blij mee!

Netjes en vakkundig

Monteurs waren op de afgesproken tijd aanwezig, hebben netjes en snel gewerkt. Klein puntje van aandacht; 1 nagel welke ze in de afwerklatten hebben geschoten is zichtbaar scheef en bijna door het hout naar buiten gekomen. Verder zeer tevreden..

Vakmensen

Vriendelijke vakmensen, super te vreden

Vakkundige werknemers!

Ik heb gekozen voor Verhoef omdat ze goede recensies hebben en binnen 2 maanden konden leveren. Ik betaal 10% meer voor kwaliteit en een snelle levertijd! Harde werkers!

Alles goed verlopen, in 6 uurtjes 3 dakramen geplaatst

alles volgens afspraak heel netjes gemonteerd en opgeruimd achtergelaten

Naar volle tevredenheid 4 velux dakramen laten vervangen, waarvan twee direct met velux jaloezien en een met een velux verduisteringsgordijn. Bezoek aan huis is erg fijn, zodat je goede informatie en ook een goede offerte krijgt. Alles is netjes helemaal volgens afspraak in iets meer dan een halve dag gemonteerd met 4 prima vaklui en een kraan voor de zwaardere ramen. Kortom, ik kan Verhoef aan iedereen aanbevelen, bedankt mensen voor jullie top klus.

Atoomweg 12

3542AB Utrecht