Goede mensen die hun vak verstaan

Het eerste telefonisch contact was prettig. Vriendelijke mensen die met de klant meedenken. Snelle reactie via mail. Dit bedrijf komt netjes haar gemaakte afspraken na. Complimenten over hun werkwijze. Daarnaast waren de monteurs goed op elkaar ingespeeld. Ik kan Verhoef Dakramen zeker aanbevelen!!

Prima vakmensen

Prima vakmensen, pakken goed aan, zijn vriendelijk en ruimen alles weer netjes op. Zeer tevreden.

vakkundig en netjes werk afgeleverd

personeel was zeer netjes en snel met werken. beleefd en gaven netjes antwoord op de vragen die ik als klant had wat ze gingen doen en hoe. puin werd netjes verzameld en op de afgesproken plaats gezet en na plaatsing netjes uitleg gegeven over de werking van het product. mijn complimenten

Snel en vakkundig!

Ze komen keurig op tijd, zijn vriendelijk, werken snel en vakkundig, denken met je mee mbt de positie van de ramen en ruimen de rommel op. Foutje met verkeerd geleverde beglazing werd ter plekke zeer correct opgelost door zonder meerkosten een beter alternatief aan te bieden en ook nog een korting te geven voor het ongemak! Uiteraard was naleveren en monteren van de gewenste beglazing ook geen probleem maar omdat het een ruimhartig voorstel was hoefden we hier niet lang over na te denken. Al met al een zeer positieve ervaring, van offerte aanvragen tot oplevering! Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!

Aanrader!

Velux dakraam laten plaatsen met verduisterend rolgordijn. Plaatsing was zo gepiept, ziet er weer keurig uit.

Topbedrijf. Aanrader.

Vakwerk. Meedenkend. Alles keurig volgens afspraak. Een echte aanrader!

duidelijke afspraken, goede service

Heldere communicatie, duidelijke prijsafspraken en vaardige, aardige snelwerkende monteurs! Binnen drie uur een dakraam vervangen en daarnaast een nieuwe inbouwen. Indrukwekkend snel.

Goede kundige snelle installatie

Goed contact gehad vanaf het begin van de aanvraag en offerte. Installatie werd vakkundig uitgevoerd

Prima!

Twee dakramen in een middag geplaatst door een vakkundig team. Wat een licht meteen op zolder, zeer blij mee…

Goede afspraak, netjes gewerkt.

Er waren goede afspraken gemaakt en het team heeft netjes gewerkt. Er is een vervolg afspraak gemaakt voor de laatste afwerking/plaatsing horren

Top!

Van eerste contact tot oplevering was top. Nette monteurs en alles na afloop opgeruimd. Ben er zo blij mee!

Vakwerk

Verhoef heeft 10 dakramen vervangen. Zeer netjes en snel gewerkt.

Het team dat de plaatsing heeft verzorgd werkt nauwkeurig, precies en schoon.

Het team kwam keurig op tijd. Ze werkten snel en nauwkeurig. Het afval werd keurig verwijderd buitenom, zodat binnen geen rommel ontstond. Alles werd keurig afgewerkt en er werd meegedacht.

redelijke ervaring

de plaatsing is prima verlopen , alleen gaat de screen niet helemaal dicht , is bekend. Daarna hoor ik er niks meer over, wanneer het wordt op gelost. (is slordig)

Snel, betrouwbaar en netjes gewerkt

Fijne werklui

Gewoonweg top!

Na eerder prettig contact via mail en telefoon gehad te hebben met Marco zelf bleek de keuze voor Verhoef in praktijk ook een hele goede. Want de uitvoering werd gedaan door sympathieke, nette en hardwerkende mannen, die in minder dan een dag 6 dakramen geïnstalleerd hebben inclusief afwerking. Wij zijn er helemaal blij mee!

Vakwerk

De manier van werken was erg prettig en netjes en we zijn erg tevreden met de nieuwe dakramen.

Matig tevreden

Veel beschadigingen op de vloer gemaakt. Dit moet zijn opgevallen tijdens het plaatsen. Helaas geen melding van gemaakt naar ons toe

prima vaklui

In zeer korte tijd een mooi dakraam geplaatst

Prima service. De ramen zaten er erg snel in.

Verhoef Dakramen is een uiterst professioneel bedrijf.

Top bedrijf met vakbekwame medewerkers.

Netjes en opgeruimd gewerkt. Alles afgedekt en achteraf geen verassingen.

Strak werk geleverd en prettige, snelle communicatie

Strak werk geleverd en prettige, snelle communicatie. Doen alles in overleg en werken snel en secuur!

Snelle werkers!

Binnen twee dagen was de dakserre en een dakraam geplaatst. De mannen werkten erg hard, waren vriendelijk en beleefd. Ik kon ongestoord thuiswerken terwijl de ramen werden geplaatst.

Vakkundig en snel

Vaklui die hoge kwaliteit dakramen installeren. Zeer tevreden.

Uitstekende service

2 x ingemeten en daarna na 6 weken geplaatst. 2 grote dakramen met een zee van daglicht. De slaapkamer heeft een heel andere dimensie gekregen.

Atoomweg 12

3542AB Utrecht