Denken met je mee en werken volgens afspraak

Wij zijn erg tevreden over Verhoef dakramen. In de voorbereiding wordt er mee gedacht en alle opties en mogelijkheden worden bij de inmeting besproken. Offerte en tekeningen worden hierop aangepast. Plaatsing van de dakramen op de dag zelf is ook prima verlopen. Er wordt netjes gewerkt. De trap naar zolder wordt met een beschermlaag afgedekt en ook de rotzooi op de zolder wordt meegenomen. Alles is conform afspraken opgeleverd. En wat een licht geeft dat op zolder. Het is gewoon een andere kamer geworden. Wij zijn helemaal tevreden.

Top service

Goede ervaring! Vanaf het begin goed meegedacht en geholpen bij keuzes. Helder overzicht van kosten, flexibel als het gaat om aanpassingen. Goed bereikbaar, reageren snel. Uiteindelijk plaatsing binnen 2 dagen door vakmensen, tevreden met het resultaat. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Vakkundig, snel, en heel mooi resultaat

Verhoef stuurde een goed team van 3 man dat snel, efficient en netjes 2 dakramen plaatste op onze voorzolder. En dat voor een betere prijs dan andere aanbieders boden.

Prima.

Offerte traject was goed. Snelle levering. Plaatsing was prima. Netjes opgeleverd, alles opgeruimd. Niets op aan te merken.

Fantastisch werk geleverd.

Zeer snel in het leveren van een duidelijke offerte tegen een goede prijs en vervolgens alle werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. Zeer vakkundige team dat het Velux raam naar volle tevredenheid heeft geplaatst en alle andere werkzaamheden professioneel en snel heeft uitgevoerd en alles weer piekfijn achtergelaten.

Vakwerk

Wij kregen keurig netjes advies op maat. De mannen waren vriendelijk en zeer vakkundig. Ik zal iedereen dit bedrijf aanraden!!

Deskundig en zeer netjes

Goede communicatie, erg netjes in het werk, duidelijke offerte, geen geneuzel achteraf

Snel geregeld en goed geplaats

In verband met verbouwing moest het raam acuut vervangen worden. Verhoef Dakramen heeft een gaatje gevonden in het programma en hebben het raam snel en goed vervangen. Top geregeld.

Mooi resultaat en goed meegedacht.

Van offerte tot opname en montage prettig contact, goed meedenken en netjes gewerkt. En de prijs was OK.

Prima uitgevoerd

Kwamen tevoren kijken en opmeten. Uitvoering prima. Beetje jammer alleen dat ik het raam niet 'zonder trapje' kan open zetten! Zou netjes zijn als er meteen 'een speciale stok' bij geleverd zou zijn, zeker voor het bedrag wat ik heb betaald voor 2 ramen!!

Superstrakke plaatsing, vakwerk

Heel blij met ons nieuwe dakraam. Twee professionele en aardige vakmensen die het in 2 uurtjes gefixt hadden. Mooi alles eerst afgedekt, netjes opgeruimd en goede uitleg over hoe alles werkte.

zeer goed

monteurs hebben alles tot in perfectie uitgevoerd en het resultaat is perfect

Perfecte plaatsing na vooraf wat moeilijke communicatie

De aanvraag en offerte behandeling tot en met bevestiging van de plaatsing verliep moeizaam door oa matige follow up van gedane telefoongesprekken. Na oplossing hiervan en maken van uiteindelijke afspraak ging de plaatsing top. Erg netjes gewerkt; zaken opgeruimd, mooi afgewerkt!

Super tevreden.

Na bezoek aan het daglichtcentrum in De Meern besloten om onze Velux ramen te vervangen en 2 extra ramen te plaatsen. Offertetraject verliep soepel. Ondanks drukte in de branche kom men snel leveren en plaatsen. Op de dag van de montage waren de monteurs netjes op tijd en hadden in mum van tijd alle ramen geplaatst. Voorafgaand werd alles netjes afgedekt met plastic en naderhand is alles schoon opgeleverd. Verpakkingen en oude vensters werden netjes meegenomen. Kortom, de titel zegt het al, SUPER TEVREDEN.

Professionele en betrouwbare service

Prettig contact in het hele proces. Erg tevreden met het dakraam, huis netjes achtergelaten.

Degelijk en zorgvuldig.

Mijn ervaring is dat de mannen netjes hebben gewerkt. Alles is na afloop netjes opgeruimd. Goede communicatie.

afspraken zijn nagekomen

dakraam is netjes geplaatst

Vakmensen die met je meedenken.

Een duidelijke offerte, vriendelijk personeel dat gemotiveerd en met plezier hun werk doen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Kwalitatief goed en snel werk geleverd

We zijn enorm blij met de geplaatste dakramen, zorgt voor zoveel meer licht! De ramen zijn snel en netjes geplaatst door professionele vakmensen.

Snel en deskundig

Precies volgens onze afspraak werd het dakraam vervangen en alle afval opgeruimd. Erg vriendelijke medewerkers ook!

Prima, snel en vakkundig raam erin gehangen.

Offerte was snel, afspraak snel en de plaatsing ook.

Nette montage

Verhoefdakramen heeft bij ons 2 combi hellende dakramen vervangen. De oude ramen eruit gehaald en de nieuwe kunststof kozijnen met elektrische aansturing geplaatst. Omdat we een rieten dak hebben was ik bang voor veel rommel in huis maar door de nette manier van werken viel dat echt alles mee.

Uitstekend service

Ze kwamen iets eerder dan afgesproken om een groot raam op zolder te plaatsen. Ze gingen vakkundig te werk en waren erg aardig en hebben vlot gewerkt. Ze hebben gewoon erg goed en netjes werk afgeleverd en zijn erg tevreden.

Perfecte ervaring!

Voor de slaapkamer van mijn zoontje Verhoef Dakramen benaderd om een oud kantelraam te laten vervangen door een Velux dakraam. Van eerste contact tot plaatsing uitstekend. Respect voor de monteurs, die onder zware weersomstandigheden de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Volgende inmeetafspraak staat alweer gepland, voor de vervanging van een oud kantelraam op onze overloop.

Super tevreden, van aanvraag offerte tot aan oplevering dakserre!

Personeel vriendelijk, netjes en vakkundig. Afwerking keurig, ben er erg blij mee.

Atoomweg 12

3542AB Utrecht