Netjes en optijd, keurig werk!

Positief. Komen afspraken na en leveren kwalitatief goed werk.

Gewoon goed

Den mannen waren snel klaar met het plaatsen van de ramen. Ze lieten het ook netjes achter. En waren vriendelijk

Zeer tevreden.

Netjes en rustig te werk gegaan. Tijd genomen voor uitleg en advies.

Subliem

Alles zo als afgesproken netjes en correct

Telleurstellend

Keurig gewerkt maar de problemen zijn niet opgelost

Prima werk

Alles netjes afgewerkt en alles opgeruimd achtergelaten

Goed en netjes geleverd en gemonteerd

Het dakraam is door Verhoef Dakramen heel netjes en met zorg geleverd en gemonteerd, het resultaat prima naar verwachting. De monteur was erg vriendelijk en netjes. Alles na montage keurig schoongemaakt en geveegd tot aan beneden de trap. Heel fijn. Waarom geen 10? - Voor de grootte van het raam vind ik het vrij prijzig in vergelijking tot een groter raam en de kale prijzen die Velux adverteert. Er zijn weinig concurrerende partijen te vinden, wellicht speelt dat mee. - Een verbeterpuntje in het proces is wellicht dat in het verkoopproces wat actiever geadviseerd kan worden over de mogelijkheden. Ik had de wens doorgegeven van een klein dakraam en daarop direct een offerte gekregen. Daar heb ik zelf niet verder op doorgevraagd, dus dat is prima, maar het zou achteraf gezien een stukje extra service kunnen zijn om nog creatief mee te denken over hoe de ruimte is en welke opties er eventueel nog te overwegen zijn qua grootte en afwerking. Zo kom je op ideeën die je als leek misschien niet had bedacht. Maar al met al goede ervaring.

Zeer netjes gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.

Netjes, deskundig, perfect resultaat

Keurig op tijd, werken hard, zeer mooi resultaat. De klus is in goede handen. Ruimen alles netjes op. Aanrader.

Super vakkundig personeel

Wij zijn Super blij , met de cabrio dakramen, in 1 dag hadden van een dicht dak naar een bijzonder mooi uitzicht , ( vieuw) en alles keurig afgetimmerd. Deze mensen zijn vakmensen die met veel plezier iets moois af kunnen leveren . Dank jullie wel voor onze ramen .

Netjes, snel en een mooie prijs

Goede kwaliteit, mooie prijs en binnen 2 uur klaar. En alles netjes opgeruimt.

Fantastisch verlopen, dik tevreden

Contact via mail liep soepel, nette en duidelijke offertes. De plaatsing is perfect verlopen, nette mensen en keurige afwerking. Aanrader wat ons betreft.

Netjes en professioneel gewerkt ondanks regen en wind.

Netjes en professioneel gewerkt ondanks regen en wind.

Dakraam netjes gemonteerd en afgewerkt

Snel en vakkundig gemonteerd volgens afgesproken prijs

mijn zonepanelen zaten een beetje in de weg voor de jongens geen probleem

Meer dan goed.

Op tijd aanwezig. Netjes en vlot gewerkt. Dus ook eerder dan verwacht klaar. Nazorg ok.

Zeer professioneel en een heel mooi resultaat!

Verhoef heeft bij ons meerdere grote Velux ramen geplaatst (96x160). Ik ben bij Verhoef terecht gekomen, nadat ik bij Velux zelf een adviesgesprek had gehad, en de adviseur daar had mij Verhoef aangeraden als een erg betrouwbare en nette partij. Het contact met Marco via de app verliep snel en soepel. Het adviesgesprek bij ons thuis met Verhoef was prettig en eerlijk. Hun advies week af van wat wij in ons hoofd hadden. Deze optie van grote dakramen (ipv serre) gaf namelijk dezelfde lichtopbrengst en was ook veel voordeliger. Dus hebben hun advies opgevolgd. Het duurde ca. 1,5 dag om 4 grote ramen te plaatsen en af te werken (en 1 klein bestaand raam te verplaatsen). Alleen het zagen zelf maakt veel lawaai, verder viel het ons eigenlijk reuze mee. Isolatie werkt netjes teruggeplaatst en verder afgewerkt met purschuim. Wij hebben gekozen voor een stucklare afwerking omdat er nog meer in deze ruimtes gedaan moet worden. Het team werkt hard door, kwam professioneel over en overlegt netjes op momenten wanneer dat nodig was. Keurige werkmannen die weten wat ze doen. Ze nemen netjes al het afval mee (behalve de dakpannen). Al blijft er daarna wel een behoorlijke stofbende over, maar dat hoort bij verbouwen natuurlijk. En het resultaat mag er wezen. Wat een lichtinval en een uitzicht hebben we gekregen. Wij zijn echt superblij met het resultaat! Verhoef is echt aan te bevelen!.

uitstekend!!!!!

Perfecte service. Werk is heel secuur en schoon.

Prima en schoon gewerkt, aardige service

Schoon gewerkt, netjes geïnstalleerd, prima oplossing voor dakconstructie gevonden, aardige mensen

Vakkundig en klantgericht

Uw medewerkers zijn zeer voorkomend en beleefd. Mijn vrouw verwachtte een rotzooi tijdens en na de montage, maar niets daarvan. Al het afkomend materiaal is meegenomen. De ramen zien er goed uit. Bij 1 raam is men vergeten de overgang van raam naar aftimmering af te kitten, maar dat is niet hinderlijk. We zoeken nog een stok om de jaloezien van de 2 hoge ramen te bedienen, iets van zct 200??? Met vriendelijke groeten H.J. van der Heu

Uitstekende uitvoering van de werkzaamheden

Snelle offerte, snelle levering en keurig afgewerkt

Snelle service en zeer aardige en kundige medewerkers

Binnen een halve dag hadden we een nieuwe zolder met twee grote ramen. Alles netjes afgetimmerd en opgeruimd. Top.

positief

aardige mensen en hebt deze als zeer positief ervaren

Goed werk geleverd op de afgesproken dag

Mooie dakkapel geplaatst op regenachtige dag en ondanks de nattigheid onze bovenverdieping toch netjes achtergelaten toe de klus geklaard was.

Atoomweg 12

3542AB Utrecht