Professioneel, vriendelijk en snel

Het was de tweede keer dat we door dit bedrijf een raam lieten plaatsen, en mochten we nog eens een dakraam nodig hebben, dan zou ik geen seconde twijfelen. Ze zijn professioneel, vriendelijk, snel en het resultaat is top.

Heel goed

Mannen werken netjes en snel. Alle rommel voeren ze ook af! Heel goed bedrijf . Complimenten

Uitstekende ervaring

Ik ben zeer te spreken over jullie bedrijf de monteurs waren vriendelijk,snel en professioneel!

Mooie dakkapel, lange aanlooptijd

We zijn blij met onze mooie dakkapel, soepele plaatsing en vriendelijke mensen. Echter, offerteaanvraag- en leverlingstraject hebben samen bijna een half jaar in beslag genomen, deels te wijten aan Corona, maar dat zou veel sneller / vlotter moeten kunnen.

Prima bedrijf, werken snel en netjes.

Prima bedrijf, werken snel en netjes.

De dakkoepel is snel, vlot en zonder overlast in huis geplaatst.

Mijn compliment voor het team dat de dakkoepel geplaatst heeft.

Vakmensen voor dakramen!

Goed,snel,alles volgens afspraak.

Bedrijf dat reële afspraken maakt en een uitstekend produkt levert.

Als u op zoek bent naar een bedrijf die een dakraam en/of dakkapel komt plaatsten, is Verhoef Dakramen een absolute aanrader. Ze denken in oplossingen, zijn klantvriendelijk, komen de afspraken na, werken netjes en hard. Maar het belangrijkste is wellicht nog wel dat zij een uitstekend (maatwerk)produkt leveren.

Goed advies, professionele installatie, goede service

Bij ons 3 velux dakramen (dakkapel basis) geïnstalleerd, boven verwachting veel licht en ruimte, zeer goede service en advies, professionele en aardige monteurs, zeer netjes afgewerkt, een plezier om met dit bedrijf te werken! Zeker aan te bevelen!

Snel, keurig, vriendelijk.

En dat in die bloedhitte. Complimenten! Ze waren veel sneller klaar dan ik had gedacht. M.b.t. het verduisterende rolgordijn waarvan ik de avond ervoor op zondag nog had aangegeven dat ik dat er graag bij zou willen kreeg ik de volgende ochtend vroeg al een mail dat dat geregeld werd en dat was ook zo. Echt top!

Mooi groot dakraam met zonnescherm én hor op de voorzolder geplaatst!

Dit was mn tweede plaatsing dakraam van Verhoef Dakramen, ook deze verliep heel netjes. De mannen hebben alles goed voorbereid en uitgevoerd. Het raam zit er goed in en maakt de ruimte direct heel anders, met meer licht en een nieuwe beleving. Geweldig!

prettige en goede service

Mijn nieuwe dakraam is keurig gemonteerd. Zeer vriendelijke monteurs. Het was jammer dat het bestelde plissé gordijn niet meteen geleverd kon worden, maar daarover wordt binnenkort een nieuwe afspraak gemaakt. Ik ben blij met het nieuwe raam.

Gewoon goed

Netjes gewerkt volgens de afspraak

plaatsing Baskapel

We zijn erg blij met de Baskapel van Velux. Met een ochtend en een kleine middag stond hij netjes afgewerkt op ons dak. We gaan hier nog lang plezier van hebben. Bedankt, mannen van Verhoef Dakramen!

Snelle afwikkeling

Wij waren op het juiste moment aanwezig op kantoor om een bestelling te plaatsen.Met veel geluk konden wij al na een paar dagen onze bestelling laten thuisbezorgen en direct laten plaatsen en het geheel afwerken tot onze volle tevredenheid.Wij hebben er NIETS voor hoeven te doen.

Veluxdakraam, verduisteringsrolgordijn en insectenhor snel, vakkundig en netjes geplaatst.

Er werd telefonisch contact opgenomen over het feit dat de monteurs eerder konden beginnen dan was afgesproken. Er werd hard gewerkt en het veluxdakraam heeft de monteur in overleg met mij netjes laten aansluiten op de multiplexbekleding die er al zat. De monteurs ruimden alles wat ze gebruikten op en voerden mijn oude veluxdakraam af. Ik kreeg na plaatsing een duidelijke uitleg over het gebruik van het veluxdakraam, de insectenhor en het verduisteringsrolgordijn. Ik ben heel blij met mijn nieuw geplaatste veluxdakraam.

Uitstekend en vriendelijk

Snel geregeld en vriendelijk personeel!

Goed geregeld, vakkundig.

Door mijn fout kwamen de monteurs de eerste keer voor niets. Er bleek een kamersteiger noodzakelijk om snel en veilig te kunnen werken. Een nieuwe afspraak zou volgen en al de volgende ochtend kwamen de heren opnieuw. Aangenaam contact , snel en netjes zijn de kernwoorden. Ook een goede offerte. Dit bedrijf verdient voor mij die 10

Zeer professioneel en volgens de afspraak.

Zeer professioneel en volgens de afspraak Met een drie man sterke team klus binnen 2 uur geklaard. Alles netjes afgewerkt en achtergelaten. Zo zie ik het graag

Snel, netjes en professioneel

Ze waren snel klaar en hadden alles netjes opgeruimd. Dakpannen die over waren hadden ze netjes opgestapeld en ze hadden zelfs zeil neergelegd waar ze aan het werk waren, zodat het netjes bleef.

Netjes geplaatst, professionals!

Het plaatsen ging netjes, gestructureerd en snel. Zeer tevreden.

Keurige mannen!

Prima ervaring, alles op tijd, keurige installateurs en alles netjes afgewerkt. Aanrader!!

Prima kwaliteit.

Werkzaamheden zijn vlot en zorgvuldig uitgevoerd. Dakraam zit er weer 'strak' in.

Snel en goed

Al onze 3e keer dakramen bij dit bedrijf. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, enkele kleine probleempjes werden heel snel en goed verholpen. Als we weer een raam nodig hebben komen we terug.

Atoomweg 12

3542AB Utrecht