We zijn zeer tevreden
Alle vooraf gemaakte afspraken netjes nagekomen. Verder zijn wij zéér tevreden over de manier van werken en opstelling van het montageteam keurig alles afgedekt bij de start van de werkzaamheden en na het gereed zijn van de werkzaamheden alle restmaterialen afgevoerd en bezemschoon achtergelaten . Deze twee mensen werken echt als een team en hebben er duidelijk plezier in en leveren vakwerk. Ik heb volop foto's van de montage bus zien maken " en dat waren geen politie mensen "dus een goed teken en wie weet waar dit nog toe gaat leiden.
Prima, conform afspraak, netjes gewerkt
Super goede en snelle service. Echt vakmanschap met superieur kwaliteit.
makkelijk bestellen en afspraak inplannen. Montage zeer kundig uitgevoerd en netjes achtergelaten.
Bij ons twee Velux tuimelramen vervangen voor nieuwe, na 35 jaar vonden we dat wel nodig. Nieuwe, nu van kuststof, geplaatst in 1,5 uur! Perfect gedaan, schoon en netjes gewerkt. Keurig ook de corona-regels nageleefd!
Ze werken netjes en schoon. Mooi dakraam en rolgordijn. Erg tevreden
Wij zijn redelijk tevreden met het bedrijf. De kamer werd netjes afgedekt met folie en na afloop werd alles netjes opgeruimd. De installatie van het dakraam was keurig. Echter heb ik twee minpunten. Bij de afwerking van de zijpanelen was in een hoek een behoorlijke ruimte die weliswaar was dichtgekit maar na. Indroging was er een behoorlijke kier te zien. Verder vind ik het een gemis dat het Velux ACTIVE systeem niet werd geïnstalleerd. Ook werd er geen tekst en uitleg gegeven wat de procedure was.
Goede communicatie, goede kwaliteit materiaal en de werkzaamheden zijn snel en zorgvuldig uitgevoerd. Mooie afwerking. Personeel was vriendelijk en werkte netjes. Als de prijs nog iets lager had gekund, was het een 10 geweest. Wij zijn zeer tevreden!
Super blij met de geplaatste dakramen! Heel professioneel hoe ze te werk gingen, ondanks de corona perikelen
De monteurs waren op tijd, werkten netjes en hebben alles keurig opgeruimd. Dachten ook mee omtrent afwerking binnenzijde gebogen glas dakkoepel, omdat ik aangaf het bestaande stucwerk te willen behouden en geen aftimmering wilde. Keurig opgelost met plinten op maat. Klantencontact was ook prima. 1 opmerking nav offerte gemaakt en meteen bericht terug.
Volgens afspraak kwamen de mensen van Verhoef met de juiste materialen voor het plaatsen van een dakkapelserre. Een strakke organisatie, behulpzame, nette en correcte mensen met een top resultaat. Perfecte afwerking, al het afval netjes afgevoerd en dat binnen 1 dag! Ik kan Verhoef aan iedereen aanraden.
Helaas wel 2 kleine beschadiging aan 2 trappen. Ze hebben hiervan geen melding gemaakt. Ze moesten hiervan wel op de hoogte zijn geweest Maar Niet gemeld. Ik draai voor de kosten om. Was net geschilderd Gr
Goedenavond, Dank voor uw beoordeling. Jammer dat u een schade aan de trap heeft geconstateerd! Neemt u gerust contact met ons op om dit samen op te lossen. Vriendelijke groet, Marius Verhoef
Vanaf dag één tot installatie van 6 ramen , alles zoals beloofd en op tijd geleverd . Fantastisch !
Ondanks de beperkingen als gevolg van het coronavirus, duidelijke communicatie, planning netjes tijdig gecommuniceerd en gehaald. De uitvoerend medewerkers waren netjes, rotzooi opgeruimd, duidelijke uitleg. Dakramen zijn netjes afgewerkt.
Na bestelling van Velux dakvenster in Utrecht binnen 3 weken al gemonteerd. Vakkundig en vriendelijk personeel. Al het verpakkingsmateriaal werd keurig meegenomen.
Absoluut tevreden over het geleverde werk. Het duurde alleen enige tijd voordat er iemand langs kon komen om te kijken naar de mogelijkheden
Eerste noodhulp na storm Alles dichtgetimmerd en zonder verdere kosten bij bestelling nieuw dakraam Top
Via Velux schowroom in contact gekomen met een medewerker van Verhoef. Vanaf dat moment is alles in werking gezet. Ons dakraam was binnen afzienbare tijd geplaatst. Geen gezeur en duidelijk. Offerte prima.
Ondanks deze rare corona-tijd van afstand houden, toch plezierig contact gehad. Snel en keurig werk afgeleverd. Top!
Erg klantvriendelijk en professioneel bedrijf. Werken mensen met hart voor de zaak.
Aardige vaklui. Keurig op afgesproken tijd ! Netjes gewerkt en overtollig afval keurig opgeruimd/meegenomen
Echte vriendelijke vaklui, geen gedoe met kosten, grote glazen keukenkoepel heel goed en mooi geplaatst.
Het montage team werkte snel en vakkundig. Montage ging vlot en was binnen een paar uur voltooid. Alles naar tevredenheid.
Ben zeer tevreden over de uitvoering en vakmanschap.