Geweldig. Snelheid on langs te komen. Monteurs zijn zeer vriendelijk, werken erg netjes en laten geen rommel achter. Al met al een top bedrijf.
Doen wat ze beloven
Great!
Werken zeer snel, vakkundig en ruimen alles op
Verhoef opdracht gegeven voor twee dakramen nadat het eerste dakraam netjes en vakkundig vervangen was. De 2e keer waren de heren echter niet zo netjes, althans één van de heren. Er werd gevloekt, er zijn muren beschadigd en er lag nog veel vuil op de grond. 2e ervaring dus niet zo goed als de eerste.
Prima gewerkt, prettige mensen
Zeer goed.
Snelle montage
Snel een afspraak kunnen maken en bezoek gekregen. Goede informatie over de verschillende mogelijkheden. Prettig contact en goed advies. Snel en netjes de oude dakramen vervangen. Deskundige monteurs en crea-tieve oplossing bij een moeilijk te bereiken dakraam. Veiligheid gaat voor. Snel gewerkt en alle afval keurig opgeruimd.
Alles keurig geregeld. Handige vakman had dakramen in een mum van tijd geïnstalleerd. Heel veel kennis en kunde. Praktisch geen rommel.
Een bedrijf wat je in deze wereld van overconsumptie niet vaak tegenkomt
Snel en netjes hebben ze de twee oude dakramen vervangen.
Prettig contact, goed advies en kundige monteurs
Duidelijk en snel met de offerte. Denkt mee in de vorm van geldende Velux acties en kortingen. Netjes en nauwkeurig (af)gewerkt. Snelle plaatsing.
Niet slecht maar ook geen bijzondere ervaring. Vooraf wat meer informatie over wat men gaat zou welkom zijn. Denk aan mailtje paar dagen vooraf om te bevestigen hoe laat men komt, er even aan te denken om pinlimiet te verhogen en eventuele andere dingen zou welkom zijn.
Goedemorgen, Dank voor uw reactie. Wij hebben n.a.v. uw tip een herinneringsmail met een aantal aandachtspunten opgesteld welke wij voortaan vooraf aan onze klanten zullen sturen. Veel plezier van uw nieuwe daglichtproducten! Vriendelijke groet, Verhoef Dakramen Marius Verhoef
Na een wat rommelige start is de verdere samenwerking naar volle tevredenheid verlopen. De monteurs werken snel en heel netjes met oog voor de omgeving. Hierdoor had de buurt zo min mogelijk overlast. Tip: communiceer iets actiever in het voortraject: geef door als er iets is en neem een week voor de start zelf even contact op met de particulier. Informeer hoe laat men arriveert, met hoeveel mensen, hoe lang de klus duurt, wat er door de klant voorbereid moet zijn etc.
Op ons dak lagen al zonnepanelen, het was even zoeken naar een bedrijf dat wel dakramen wou plaatsen. Bij Verhoef was dat gelukkig geen probleem. Voor het plaatsen is een medewerker langs geweest om de mogelijkheden te bespreken. Duidelijk advies en duidelijke offerte. Ondanks de drukke agenda van monteurs konden de ramen op korte termijn geplaatst worden. Vriendelijke monteurs, vakkundig en netjes gewerkt.
Erg mooi.
Het oude dakraam lekte en is door Verhoefdakramen vervangen. Dit gebeurde zeer deskundig en snel. Goede uitleg door de monteur dat in de wintermaanden je de ventilatiestand niet open moet zetten omdat dit bijdraagt aan condensbanen die vocht geven en verantwoordelijk kunnen zijn geweest voor het verrotte (16 jaar oude) Velux dakraam