Prettige mensen, vriendelijk. Laten de werkplek schoon/opgeruimd achter.
Goed en regelmatig overleg vanaf de aanvraag voor een offerte tot aan de oplevering van de werkzaamheden. Dachten mee bij ontwerp en ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden m.b.t. de plaats van het dakraam en dakkapel en eigen schilderwerk wat later nog gedaan moet worden. Vriendelijk en deskundig uitvoerend personeel dat vlot werkte. Alles werd keurig opgeruimd en schoongemaakt. Zelfs bij schade werd dit, zonder door ons te vragen, keurig door het personeel zelf opgelost.
De ramen zijn nog niet zo lang geleden geplaatst, dus over aantal zaken nog geen oordeel.
Tijdige reactie op vragen en vakmensen die de montage uitgevoerd hebben
Mooi en in goed overleg ontworpen en geleverd
Uitstekende dakramenspecialist in het midden van het land. Zeer georganiseerd, vakkundig, ruimen meteen alles op, snel en waren daardoor binnen een uurtje al klaar.
Goed advies. Duidelijke communicatie.
De dakramen zijn keurig geplaatst!
Het is niet eenvoudig iemand te vinden die betrouwbaar is en VELUX dakkoepels kan en wilt installeren. Firma Verhoef reageert snel en stuurt een vertegenwoordiger langs. De offerte is in orde inclusief omschrijving & garanties & voorwaarden. Ons probleem mbt type dakbedekking zorgde voor vertraging maar daar werd open en eerlijk over overlegd . Uiteindelijk werd daar een adequate vakman van elders voor bijgeplaatst
Positief. Alles vlot en conform afspraak afgehandeld.
Zeer goede ervaring en zeer professioneel. Is ook snel geplaatst!! Toppie!
we wilden zelfde dakraam als die we al hadden. het ziet er super mooi uit. voor de gordijnen die we elders gekocht hebben blijkt echter dat , ondanks het type nr dat we doorgegeven hebben, een ander type te zijn waardoor gordijnrail n u niet past. verder zeer tevreden .
Via de dakdekker bij dit bedrijf gekomen. Ze waren snel,werken netjes en ruimen alles op.
nieuw daklicht ziet er prima uit en kan helemaal open worden gezet erg blij met het resultaat
Verhoef dakramen nam de tijd om de mogelijkheden te bespreken en een juiste keuze te maken bij het plaatsen van een dakraam. Naar wens kon er op korte termijn een afspraak gemaakt worden voor de plaatsing. Erg fijn, omdat er al andere afspraken daarna gepland stonden.
Verhoef Dakramen, professioneel en vriendelijk bedrijf. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en van prima advies voorzien. Na de werkzaamheden werd alles keurig opgeruimd.
Professioneel en beleefd.
Aardige mensen goed geinformeerd
We hebben een zadeldak met electrische Velux ramen en rolluiken besteld. Deze constructie is door Verhoef in de werkplaats gemaakt omdat het geen standaard Velux oplossing is. Doordat het geheel goed was voorbereid is de plaatsing snel verlopen. Het hele dak kon zo in een keer met een kraan door Verhoef geplaatst worden.