Een aanrader

TOP : Vanaf het voortraject telefonische en schriftelijke ondersteuning, inmeten, voorbereiding, plaatsing en bejegening door fantastische medewerkers.

Alles keurig geplaatst en afgewerkt

Prima werk

Duidelijke afspraken - vakwerk geleverd

Communicatie was duidelijk. Snel en goed werk afgeleverd. Dik tevreden dus.

Prima en snel gewerkt

Fijn dat er op korte termijn in de planning een gaatje kon worden gevonden

Goede service & vriendelijke vak monteurs

Afgelopen jaar één lichtstraat van 3 veluxramen laten plaatsen in de hal,en 2 veluxramen op waskamer en zolderkamer. Dit alles is prima en zoals afgesproken geplaatst.

Vakmanschap!

‘S ochtends om 08:00 aanwezig, om 12:00 al 4 dakramen geplaatst en afgemonteerd. Klasse! Heren werkten super netjes en hebben ook alles perfect achter gelaten.

Goede ervaring met het bedrijf.

Prima vakmensen. Harde werkers en ze waren snel klaar. Heel tevreden met het bedrijf.

Een top bedrijf Met vriendelijke kundige monteurs. Ik had een privé vraag waar de monteurs keurig in hebben geadviseerd.

Perfect!

Professioneel en vakkundige medewerkers. In 1 dag 4 ramen vervangen en 2 nieuwe geplaatst.. Aanrader.

Uitstekend service en resultaat

Offerte en montage verliepen net als vorige keer fantastisch. Erg mooi uitgevoerd in blank grenen uitvoering, onder bestaand dakraam geplaatst. Aftimmering heel netjes met detail geschaafd randje. Licht en uitzicht maken een nieuwe ruimte.

Helemaal tevreden met onze dakkapelserre

Fijn contact gehad met het team van Verhoef. Goed advies bij het bezoek aan huis, een duidelijke offerte en soepele plaatsing van de dakkapelserre.

Kan niet beter!

Keurige monteurs. Komen op tijd. Alles werd netjes afgedekt en na afloop weer keurig opgeruimd. Zijn goed op elkaar ingewerkt en alles verliep zeer vlot. Types: eerst werken, dan pas koffie. Dus alleen maar aan te raden.

Mijn dakraam is snel en vakkundig geplaatst

Mijn kunststof dakraam ziet er mooi uit. Het personeel was vriendelijk en wist van aanpakken. Binnen 2 uur was het klaar en netjes opgeruimd.

Erg prettig en efficiënt.

super aardige mensen kwamen er naar boven en ik had meteen het gevoel dat ik alles aan hen kon overlaten. Heel blij mee.

Snel en efficiënt

Ruim een week geleden nieuw dakraam geplaatst .Het was zeer snel klaar en na alle regen die er sindsdien gevallen is , geconstateerd dat het binnen droog is gebleven. Prima!

Ouderwets vakwerk! Top!

Twee dakramen vervangen op een manier waar je blij van wordt. Vriendelijk, deskundig, en netjes. Veel dank voor jullie service!

Vakkundig personeel.

Mannen zijn duidelijk op elkaar ingespeeld. Een half woord is genoeg. Ruimen alles netjes op en zijn goed aanspreekbaar. Prima.

Goede kwaliteit

Nette werklui. Keurig geplaatst

Goed en vakkundig

Alles in orde. Snel en vakkundig geplaatst. Alle afval netjes meegenomen. Geen opmerkingen.

Uitstekend!

Alles netjes op tijd conform afspraak. Spullen goed afgedekt, netjes opgeruimd Blij met het eindresultaat

Geweldig, klantvriendelijk, snelle reactie en perfect werk afgeleverd

Het was niet, zoals bij andere aannemers, lang wachten op een offerte. Na aanmelding op de website, werd er al snel contact opgenomen en hadden wij een voorlopige offerte in huis. Daarna werd het werk opgenomen en na niet al te lange tijd wachten kon het al uitgevoerd worden. Wij hebben een apart rond dak, maar dat was geen enkel probleem. Binnen 7 uurtjes waren er 4 dakramen geplaatst, waarvan 1 nieuw en bij de rest moest het dak gezaagd of een stuk dichtgemaakt worden. Er is perfect werk afgeleverd door erg vriendelijke medewerkers.

Vriendelijk contact, fijne service en resultaat naar volle tevredenheid.

Vriendelijk te woord gestaan, snel de offerte ontvangen en ben blij met de manier hoe het dakraam is geplaatst.

Goed werk!

Offerte dakraam tijdig ontvangen, sneller dan verwacht gemonteerd en netjes afgewerkt.

Goede service en tevreden met dakramen

De heren waren netjes op tijd. Hebben goed werk geleverd. Wij zijn erg tevreden met de dakramen.

Vakkundige en correct in voorbereiding en uitvoering.

Vooraf gemaakte afspraken zijn nagekomen en de uitvoering was professioneel en correct.

Atoomweg 12

3542AB Utrecht