Er is zeer netjes gewerkt door de medewerkers van Verhoefdakramen. Men kwam op tijd, werkte vlot en netjes.
Duidelijke offerte, men ging flexibel om met een wijziging en super aardige monteurs.
Verhoef dakramen heeft bij ons een lichtstraat geplaatst. Dit hebben ze professioneel en met goede communicatie gedaan. Het offerte traject liep ook snel waar veel andere partijen ja zeiden maar niks van zich lieten horen wat Verhoef dakramen snel en kwamen ze hun beloftes na. Als ze ook nog het bouwkundig advies zouden opnemen in hun dienstverlening zouden ze een 10 krijgen.
Het totaalpakket: heel plezierig!!
Zeer prettige ervaring. Snel, netjes en vakkundig.
Ze hebben bij ons 3x de GGL UK08 geïnstalleerd. Erg fijn dat ze meedachten met de positie waar de dakramen moesten komen. Ze hebben met z'n drieën keihard doorgewerkt om het binnen 1 dag voor elkaar te krijgen.
Kan niet anders zeggen dan dat alle positieve opmerkingen over Verhoef Dakramen in de reviews juist zijn gebleken.
Helemaal top!
Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de 2 dakramen zijn geplaatst! Complimenten.
Offerte is concurrerend. Prettig contact gehad. Kundig personeel voor plaatsing van het vervangen van mijn bestaande dakramen. Had al eerdere ervaringen met het bedrijf voor het bij plaatsen van een dakraam jaren geleden.
Professioneel bedrijf met respect voor de spullen van de klant.
Correspondentie verliep prima en de afspraken zijn netjes nagekomen.
Slechte ervaring met dit bedrijf. Onvriendelijke monteurs die veel rootzooi achterlieten en na afloop zo spoedig zonder uitleg wilden vertrekken. Verkeerde en beschadigde montage van de gootstukken, zowel bij ons als bij onze buurvrouw. De aansluiting van het gootstuk sloot niet aan op de dakgoot waardoor lekkage mogelijk was. Na klacht en dreigen met de geschillencommissie hebben we nog 14 dagen moeten wachten op reparatie door een andere monteur. Het bedrijf heeft – in eerste instantie - een verkeerd gootstuk geplaatst met een te korte slab. De beschadiging van het, erg gevoelige, gootstuk is ontstaan doordat de montage van buitenaf, door één persoon, is gedaan. De medewerker die het nieuwe gootstuk heeft geplaatst was opnieuw weer alleen zodat hij mij moest vragen om hulp te verlenen om opnieuw beschadiging te voorkomen. Het opnieuw plaatsen is dan ook niet van buiten maar van binnen uit gebeurd. In principe is de bedrijfsvoering van verhoef niet goed geregeld. Monteurs die hun werk niet goed doen behoren op hun fouten te worden gewezen. Niet de fouten door een andere werknemer laten herstellen, maar de gemaakte fouten zelf opknappen, anders leren ze er niet van. Dit bedrijf kan ik niemand aanbevelen en zelf wil ik er ook niets meer mee te maken hebben.
Duidelijke en goed gespecificeerde offerte, die on line kon worden ondertekend. Goed contact via e-mail. Vrij snelle mogelijkheid tot plaatsing dakvenster. Dakraam voortvarend en deskundig geplaatst binnen twee uur. Vakwerk!
Keurig en vriendelijk te woord gestaan.
Productkennis optimaal, duidelijke afspraak en prijs. Uitvoerdatum strikt nagekomen, optijd en snelle vakkundige afwerking. Vriendelijk team. AANRADER !!!
we kregen prettige mensen over de vloer die voorzichtig waren goed doorwerkten en alles schoon achterlieten
Prima personeel
De monteurs waren op tijd werkte netjes, beantwoorde alle vragen. Vakmannen
Ben zeer tevreden.
goed, alles goed afgewerkt