Wij zijn ontzettend tevreden over de informatie, het meedenken en adviseren over de grootte van het dakraam en dakkapel. Het bezoek aan het Velux daglicht advies centrum was zeker de moeite waard! Aan de telefoon ook steeds netjes te woord gestaan bij vragen of wijzigingen betreffende de offerte. Zo’n 1,5 dag is er hard en netjes gewerkt om de dakkapel en het dakraam te installeren. Vriendelijke en harde werkers en ze hadden geen bezwaar tegen foto’s en filmpjes die we maakten tijdens de werkzaamheden. Erg leuk om later in de compilatie terug te zien hoe je in de ochtend een donkere kamer hebt met schuin dak en aan het eind van de middag een prachtige grote dakkapel, meer ruimte en een zee van natuurlijk licht! Een dag na de installatie bleek een steunpilaar niet goed op de grond te rusten. Gebeld en binnen enkele dagen werd dit netjes hersteld. Wat ons het meeste aansprak is de nette afwerking/aftimmering vd dakkapel en het dakraam. Vrij zeldzaam dat dit meteen gebeurd!
Ze hebben als enige direct geantwoord op mijn vraag via de website. Ik kreeg een goede en prima offerte. De service via telefoon was direct en goed. Op de dag zelfcwas men aanwezig op de afgesproken tijd en ze hebben zorgvuldig en correct gehandeld. We zijn blij met ons nieuwe dakraam.
Zonder meer een uitstekende ervaring opgedaan met uw bedrijf. Vriendelijke en vakbekwame monteurs.
Heel netjes gewerkt. Correct personeel. Alle rommel ook echt opgeruimd.
Van offerte tot plaatsing prima ervaring
Prima bedrijf met vakkundige rustige monteurs!
Perfecte en snelle service!
Mooie dakkappelen, goed geïnstalleerd. Helaas één kleine beschadiging, door ons gezien na installatie. Ik ga er vanuit dat dit goed wordt opgelost, contact daarover is tot dusver prima.
Offerte traject duurde te lang.
Goede en vlotte montage tegen een nette prijs.
De monteurs hebben alles snel ,voor een goede prijs en onder barre winterse omstandigheden vakkundig gemonteerd. Alles is keurig volgens afspraak verlopen.
2 velux dagramen geplaatst. Vooraf goede informatie gekregen. De plaatsing ging erg snel. Zeer vriendelijk en goede ervaren vakmensen.
Marius en Marco hebben echt hart voor het werk. Rustig, betrouwbaar en flexibel. Heldere uitleg en bijbehorende prijzen.
Alles uitstekend volgens afspraak
Goede prijs/kwaliteit. Met ca 14 dagen geplaatst. Geplaatst door Johan en Wim. Vakkundig, efficiënt en vriendelijk. Er bleek onverwacht een elektriciteitsleiding te lopen. Deze is verlengd en omgelegd. Alles zonder meerkosten.
Na advies van een collega een offerte aangevraagd. Men kwam vlot kijken op locatie en gaf een offerte die gunstiger was dan concurrent. Op de dag van de montage stipt op tijd en vlot en netjes gewerkt.
Prima service en allemaal snel uitgevoerd.
Goede communicatie, goede service, vriendelijke monteurs
Netjes en zéér tevreden
kwamen hun afspraken na. Hebben netjes gewerkt. Gaven duidelijke uitleg