De mannen hebben keurig werk afgeleverd, netjes, denken mee over de mogelijkheden, na de klus alles netjes opgeruimd zeer tevreden
Ik wilde nog wijzigingen op het laatste moment en die werden zeer flexibel behandeld door Dhr Verhoef. Alles klopt bij dit bedrijf. Zeer kundig en vriendelijk personeel, en alles netjes achtergelaten. Misschien ietsje duurder dan concurenten maar elke cent dubbel en dwars waard.
Op zich tevreden over Verhoef, maar niet over de gang van zaken tijdens de plaatsingswerkzaamheden. Alle vieze dakpannen en andere materialen binnendoor de woning over 2 trappen met vloerbedekking afvoeren ipv buitenom vind ik niet getuigen van respect voor andermans spullen.
super goed
Drie baskapellen laten plaatsen. Erg vriendelijke mensen, netjes gewerkt, alles ook netjes opgeruimd.
Prima service, echte vakmensen.
De helden van Verhoef komen zeer professioneel, vriendelijk en vakkundig over. Ze hebben prachtig werk geleverd.
Zeer snel en netjes gewerkt.
Van offerte aanvraag tot de plaatsing, zeer tevreden! Weten precies waar ze het over hebben, zijn zeer kundig en werken netjes en zorgvuldig.
Klantvriendelijk bij offerte. Offerte vergde nog wel een kleine verbetering. Plaatsing binnen redelijke termijn. Plaatsing was vakwerk.
De monteurs werken zorgvuldig en snel. Ze zijn erg vriendelijk.
Ons oude dakraam was geen velux dus er moest gezaagd worden om het veluxraam passend te maken
Wij hadden al de nodige info opgehaald via het Internet en de Velux showroom in De Meern. Keuze was uiteindelijk niet zo moeilijk. Snel een offerte ontvangen van Verhoef en vervolgens vlot opdracht gegeven tot plaatsing. Door ruimte in een agenda van de monteur vervolgens ook snel en vakbekwaam geplaatst.
Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar, professioneel! Wij hebben vooraf goed advies en duidelijke uitleg gekregen.
Ons 20 graden dak bleek toch heel geschikt voor een kapel, juist de baskapel gaf een enorme ruimte- en lichtwinst. Binnen een dag was het naar tevredenheid gefikst. In het voortraject bleek ik tijd nodig te hebben om goed helder te krijgen welk type ramen ik zocht, daar was ook alle ruimte voor. Geduldig wisselde de offerte enkele keren tot het hoe en wat vast stond.
De monteurs van verhoef waren mooi op tijd. Ze waren vriendelijk en gingen meteen aan de slag. En omdat ik het afval zelf ging wegbrengen hebben ze al het afval voor in de tuin gebracht. Toppie
Twee supervriendelijke jongens die kwamen monteren en daarna nog rustig uitleggen hoe alles werkt.
Professioneel bedrijf dat zijn offerte keurig uitvoert! Monteurs stralen hun vakkundigheid af op het geleverde product.
Kennis van zaken. Prima vakmanschap netjes en snelle afhandeling
Prima gedaan/uitgevoerd en conform afspraak.
Complete en duidelijke offerte, géén extra kosten. Geen rommel na afloop werkzaamheden. Kortom een prima bedrijf.
Vakkundig en netjes gewerkt, jullie houden rekening met de wens van de klant.
Zeer snel, correct en netjes geholpen.
zie boven