Groot dakraam kunststof laten plaatsen Netjes en snel geplaatst Geen negatieve punten
Prettig contact. Leuke monteurs. Het monteren van de Velux producten is erg goed. Als timmerlui kan het net iets beter.
Supersnel geplaatst door vriendelijke monteurs
zeer tevreden
Vlot en netjes twee Velux dakramen vervangen
Professioneel, keurig werken
Wij hadden in eerste instantie een aannemer verzocht twee flinke dakramen te plaatsen. Helaas gaf hij na het plaatsen van het eerste dakraam de opdracht voor het tweede dakraam terug en moesten wij noodgedwongen op zoek naar een ander. Al gauw kwamen wij na een belrondje terecht bij Verhoef dakramen die voor een nette prijs het plaatsen van het dakraam wel zagen zitten. Door een drukke agenda moesten wij wel helaas 2,5 maand wachten voordat er geplaatst kon worden, vandaar dat snelheid voor mij iets lager scoort. Daartegenover staat dat, toen ze eenmaal begonnen met het plaatsen van het dakraam, ik meer dan tevreden kon zijn over de mannen van Verhoef dakramen. De snelheid, de vriendelijkheid en de kwalitatieve afwerking bij het plaatsen van het raam ben ik zeer tevreden over. Toen bleek dat het eerste dakraam, wat door de vorige aannemer geplaatst was, niet helemaal goed afgewerkt was (dakpannen waren niet goed geslepen en geplaatst), hebben ze dat ook nog even netjes afgewerkt. Kortom, zeer tevreden.
Vriendelijk geholpen en op locatie super snelle en prettig montage van een Velux dakraam
Prima, alleen de datum van de werkzaamheden werd uitgesteld.
snel , goed gewerkt,vakkundig geplaatst,vriendeljke mensen
Omdat ik bij de buren het dakraam zag, wilde ik dat zelfde raam ook omdat er zoveel licht op mijn zolder en trap schijnt. ik hoef niet meer overdag het licht daar aan te doen.
Snelle reactie op offerte aanvraag met acceptable prijs. Vervanging van dakkoepels en plaatsen dakraam: prima vakwerk. Bij binnenkomst eerst alles afdekken en na afloop ook weer alles netjes opgeruimd.
Zelden zulke vrolijke werklui gezien! Los van de gezelligheid werkten ze netjes en snel.
zoals verwacht
Keurig werk geleverd !
Mooie lichte zolder geworden
Tijdig, prettig en goed traject van eerste kennismaking tot en met de plaatsing.
Vlot met offerte, komt afspraken na, werken netjes en zijn vriendelijk.
Keurige vaklui
Prima verlopen
Net alles goed kunnen beoordelen vanwege mijn gedeeltelijke afwezigheid die dag
Twee Vulex dakramen laten plaatsen. Positie van 1 was niet volgens verwachting/afspraak, maar in goed overleg alsnog kunnen laten verplaatsen. Monteurs waren onzeker over de regensensor en de ventilatie stand. Verder zeer klantvriendelijk!