Ik ben zeer tevreden,prima prijs goed en vriendelijke personeel.
Ik heb genoten van het vakmanschap van de monteurs: ze kwamen, begonnen en binnen een dag waren de ramen perfect geplaatst en afgemonteerd Een bijzondere ervaring, zeker met windkracht 7 waardoor het piepschuimbolletjes 'sneeuwde'!
Snelle en goed service met uitstekend eindresultaat
Snel aantworden, prima servies, professionele montage
Ik ben zeer tevreden. Ondanks het slechte weer werd er voorspoedig doorgewerkt met een prima resultaat.
De monteurs waren voor de afgesproken tijd ter plekke en gingen meteen aan de slag. Hoewel we al ruimte hadden gemaakt werd alles netjes afgedekt. Verbazingwekkend hoe snel de gaten in het dak zaten waardoor er een mooi nieuw dakraam geplaatst kon worden, het oude exemplaar is naar de voorzijde van ons dak geplaatst. Het resultaat is fantastisch!
Een vlotte en keurige vervanging van twee dakramen. Ik ben zeer tevreden.
Snel soepel en netjes afgewerkte klus.
Alles liep snel en prima. Ramen zitten er keurig in, alleen kon de hor niet herplaatst worden. Dat brengt extra kosten met zich mee voor mij. Jullie waren al niet heel goedkoop, maar gezien de snelheid had ik voor jullie gekozen. Daar geen alternatief voor gekregen. Verder had de zolder wel iets netter achter gelaten kunnen worden. Er lag nog veel rommel, ( schroeven/stukken hout) Het bed wat er stond is niet goed beschermd, er zit nu een scheurtje op het oppervlak waar de matrassen op liggen ( die had ik weggehaald) Als ze hadden gezegd dat ze het bed als werktafel gingen gebruiken had ik er zelf wel iets overheen gelegd.
vriendelijk personeel, snelle levering en montage, probleempje werd ook snel opgelost
Duidelijke offerte, snelle service vakkundige montage netjes gewerkt
Snel en correct geholpen. Installatie ging vlot en de mannen hebben netjes gewerkt.
De mailwisseling in het voortraject leverde niet altijd direct duidelijke informatie op. Bij het eerste adviesbezoek kwam én vertrok de adviseur (werd binnengelaten door onze zoon) ook te vroeg waardoor wij als klant niet de vragen hadden kunnen stellen die we wilden stellen. Toen het contact eenmaal op gang kwam was er snel een duidelijke offerte die in de vergelijking ook gunstig uitkwam. De plaatsing van de (2) dakvensters verliep uiterst professioneel en snel, met aardige mannen.
Werkzaamheden zijn keurig en professioneel uitgevoerd.
Ongelofelijk, afgesproken tijd 08.15 uur ging de zaag het dak in, om 10.15 was alles klaar (2 grote ramen) en alles op geruimd. 10.30 afgerekend en weg. Helemaal top.
Verhoef dakramen werd aanbevolen door mijn buren. Thuis advies op maat gekregen en offerte via de mail ontvangen binnen een week. Na keuze tot plaatsing binnen drie weken een dakraam geplaatst. Alles ging naar wens, zeer snel, en het eindresultaat ziet er prima uit (mooi afgewerkt). Goede service!
We zijn uitermate correct geholpen vanaf dag 1. De installatie ging vlot en erg netjes, monteurs werken erg correct en 'schoon'.
Goed werk geleverd , misschien iets te duur.
vlotte afwerking
mijn man had oude lakens op de trap gelegd, hier kwam het puin van het dak op. Nadat het dakraam erin zat ruimde de monteurs alles netjes op en vroegen zelfs de stofzuiger. Geweldig.
Prijs kan altijd scherper 😉
Zeer goed geholpen aan de telefoon waarna er snel een offerte in de mail zat. De montage ging snel en goed. De boel werd ook netjes en opgeruimd achtergelaten.
Wij zijn zeer tevreden over het vlotte en vakkundige afhandelen van ons te vervangen tuimelraam
Snelle en goede informatie. Netjes gewerkt. Vriendelijk.