Top, snel en keurig afgewerkt

Zeer ervaren vakmensen die een project tot een snel en netjes kunnen afronden.

Fijne meedenken mensen

Fijne mensen die meedenken wat de mogelijkheden zijn. Duidelijk en stipt en ze gaven mij een deskundig en vertrouwd gevoel.

hele nette vakbekwame monteurs en man van de opname ook top

prima bedrijf, monteurs en dakdekker !

Goed werk geleverd.

Vanaf het begin goed overleg. Bij het inmeten mijn wensen aan kunnen geven en hierover kunnen overleggen. Werkzaamheden goed verlopen en netjes afgehandeld.

correct en vakkundig

De medewerkers traden correct op en deden vakkundig hun werk. Aanvankelijk zou slechts één raam vervangen worden omdat het andere (kleinere) raam niet voorradig was, zo was mij medegedeeld. Tot mijn (aangename) verrassing bleken beide ramen toch wel geïnstalleerd te kunnen worden.

Fantastisch!!

Geweldig, nette mensen die geroutineerd te werk gingen. Het was alle prima geregeld en verbazingwekkend snel gemonteerd. Nette uitleg gekregen.

geweldig

De communicatie vooraf gaf heel veel duidelijkheid. De afspraken die hierbij gemaakt waren, werden ook daadwerkelijk uitgevoerd. Het montage team, het “schoon” oplevering van de werkvloer, in een woord GEWELDIG

Prettig, netjes, vakkundig

Prettig in omgang. Vakkundige plaatsing. Nette afwerking. Netjes opgeruimd.

Zeer fijn resultaat

Mooi geplaatste dakkapel. Heel blij met het resultaat. Rommel netjes opgeruimd dus erg tevreden.

keurig en goed

Dit was de tweede maal dat Verhoef een raam heeft vervangen en aangezien de eerste ervaring al goed was hebben we weer voor Verhoef gekozen.

Top en snelle service!!

Verhoef Dakramen heeft een goede service. Er kwam eerst iemand langs om te kijken waar het dakraam komt, daarna komt er een advies en offerte. Een maand later zijn ze langsgekomen om het dakraam te plaatsen. Ze hebben het keurig en netjes gedaan. Dakraam goed geplaatst en de afwerking was top. Ook de vloer netjes afgedekt en daarna alle afval meegenomen. Communicatie met Verhoef Dakramen was ook top.

Snelle en zeer goede service

N.a.v. een lekkend raam is de plaatsing van het nieuwe raam door de planster vervroegd. Verwijdering en plaatsing in teamwork snel, schoon en adequaat uitgevoerd.

zeer vakkundig, snel en netjes

vriendelijke vakkundige mensen die in overleg met de klant (ikzelf) een prachtig dakraam hebben geplaatst, op de plek die ik graag wilde.

Dakraam plaatsen

Zeer kundig een dakraam geplaatst. Er werd netjes gewerkt en tijdens het plaatsen werd ik op de hoogte gehouden en het proces werd duidelijk uitgelegd. Een volgend dakraam zou ik zeker weer door jullie laten plaatsen!

Goed gesprek met een duidelijk advies.

Er werd goed naar onze wensen geluisterd en na het adviesgesprek is er goed overleg geweest over de mogelijke opties.

snel correct en keurig

Uw medewerkers werken precies, netjes en zijn heel correct en beleefd.

Prima vakmensen en aardige mensen

Tevreden maar toch niet helemaal maar dat is mijn eigen schuld. Ik durfde niet te vragen of de bovenste aftimmering niet vlak horizontaal kon. Met vriendelijke groet, Eric Busink

In een woord: Super!

Via google terecht gekomen bij Verhoef, vanaf de eerste mail een goed en professioneel contact, via Verhoef toch op bezoek geweest in de showroom van Velux, ons daktoegang raam is inmiddels geplaatst, monteurs hebben hun werk heel goed gedaan, raam is perfect geplaatst , mooi afgewerkt en alle afval is meegenomen en de kamer heel erg netjes achter gelaten, wij zijn erg blij met het (eind)resultaat en erg tevreden met de manier waarop het contact, offerte en plaatsen gegaan is.

Zeer deskundig

Deskundige medewerkers, goed advies,en alles keurig achter gelaten.

Een goede ervaring

Door Corona was het even wachten op de gestelde dakramen. De installatie verliep soepel en zeer prettig.

Jammer dat het niet netjes wordt achtergelaten.

Ramen zijn prima, echter door de lengte van het raam wordt de zijgeleiding niet uit 1 deel geleverd waardoor de hor blijft haken achter de naad van de zijgeleiding. Nadat de ramen waren geplaatst heb ik aan de monteur gevraagd of ze de zolder zonder op te ruimen/stofzuigen zo achterlaten. "Stofzuigen staat niet op de factuur" wast het antwoord. Toen ik hier een opmerking over maakte kreeg ik de volgende reactie; "Mijn contract is niet verlengd dus maakt mij niet zoveel uit, ik ben toch over een paar weken weg" Nogmaals de ramen zijn prima de ervaring minder.... Of ik Verhoef dakramen zou aanbevelen? Je kan alleen ja of nee invullen, als je van tevoren duidelijk afspreekt dat ze alles netjes en opgeruimd achter laten wel...anders niet.

Top kwaliteit met TOP service

Bijna twee jaar geleden heeft Verhoef Dakramen een Velux dakraam geplaatst. Nu twee jaar later had ik lekkage. Verhoef gebeld en meteen de zelfde dag stonden ze op de stoep. Wat bleek, dit kwam door een kapotte dakpan elders, NIET door hun dakraam. De monteur heeft als service tóch de dakpan vervangen. Tot op vandaag niet eens een rekening van gekregen! Al met al top kwaliteit met top service, zelfs na 2 jaar!

Super geregeld

Top duidelijke afspraken mee denken Goede kwaliteit

Goeie afspraken,netjes afgewerkt goede montage top

Zeer positief

Vriendelijke monteurs Snel en netjes gewerkt Goede kwaliteit