Wat een mooie lijst. Fijn dat je het zo ervaart.
het is een heel fijn sportschool ik kom er graag. helaas met een tussenpoos sport ik er al vanaf het eerste uur.
positief, klantvriendelijk en behulpzaam en goede begeleiding. ik maak veel gebruik van de funxtion
Leuke fitness, ik merk wel dat er wat onervaren (misschien wel stagiaires?) personeel zit
Hi Renee, het klopt idd dat er veel stagiaires rondlopen. We hopen deze mensen een goede start te geven in hun verdere loopbaan als ze door ons op een professionele manier worden begeleid. Als het goed is zijn ze wel altijd onder toezicht van een ervaren instructeur aan het werk. Dank je voor je mooie beoordeling.
Ik heb het er prima nasr mijn zin. Ik kan wanneer ik wil trainen rusig aan mijn programma werken. En eventueel aan een les mee doen als ik even iets anders wil doen.
Goed voor mijn lijf en leden
Heb veel sportscholen in de omgeving gehad, kom toch steeds weer terug bij sportcentrum hoorn! Goede en proffesionele begeleiding. Erg positief!
Wat fijn dat je elke keer toch weer bij ons terugkomt. Nu gewoon blijven, he :) En dank voor de mooie cijferlijst!
Ik vind het een uitdraging om binnen de tijden van de groepslessen te sporten, zeker met mijn wisseldiensten rooster
Hi Miranda, dank je voor de mooie beoordeling. De sugggestie die je gaf over de hele dag groepslessen is voor ons helaas niet haalbaar. In de middag zijn er te weinig mensen aanwezig om groepslessen vol te krijgen. Sorry.
Ik vind het de beste sportschool van de omgeving Hoorn. Ik voel mij er altijd op mijn gemak en er werken zeer deskundige mensen.
Dank je voor de mooie woorden, daar doen we het voor!!
omdat ik alles niet zo snel kan opnemen, zou het prettig zijn als daar meer aandacht aan besteed wordt.
Misschien kunnen we de volgende keer een uur inplannen wanneer je om een nieuw schema vraagt. Dan heb je iets meer tijd. In zet het in het systeem. Goed dat je het even aangeeft. Dank je wel.
Ruime kleedkamers, fijn dat er een stoomcabine en sauna zijn: daar heb ik al gretig gebruik van gemaakt na mijn sporten. Een gezellig grandcafe, fanatieke docenten en fijne sfeer in de sportschool.
Dank je wel voor het invullen. Wat betreft je suggestie; er wordt altijd veel moeite gedaan om (nav cijfers) de lessen zo in te plannen dat we de beste bezetting hebben wat betreft klanten. Wel vervelend dat ze bij jou net niet helemaal goed uitkomen. Misschien dat in de loop van de tijd er wat gunstigere tijden voor jou bij gaan zitten. Tot die tijd hopen we dat je ook van de andere lessen kan genieten.
Ik heb tot dusverre overwegend positieve ervaringen bij jullie sportcentrum. Echter, ik zie nog regelmatig personen sporten maar die de oefeningen niet correct uitvoeren met alle gevolgen van dien. Hier zou wat meer aandacht aan kunnen worden besteed.
Dank je wel voor je reactie. Het blijft lastig om elke klant 100 % correct te laten trainen omdat de instructeurs niet constant naast iemand staan om te verbeteren. We doen zo veel mogelijk ons best hier goed op te letten en de goede uitleg mee te geven wanneer iemand een nieuw trainingsschema krijgt. Wel goed dat je het signaleert.
Tot nu toe vind ik het er fijn. Soms is het erg druk in de kleedruimte. Ik mis een prullenbak bij de douche om mijn washand in weg te gooien.
Een goed idee over het ontsmettingsmiddel voor de bank. Ik heb het doorgegeven.
Ik heb toch wat lichamelijken mankementen waar serieus op ingegaan wordt, en jullie hebben voldoende alternatieven hiervoor, waardoor ik het gevoel krijg dat ik serieus genomen wordt, dat vind ik fijn
Dank je wel Tini, fijn dat je het zo ervaart. We doen ons best.
Prima plek om te sporten! Vragen worden beantwoord, hulp altijd aanwezig! Niet de allergoedkoopste maar wat mij betreft waart naar zijn geld.
Prettig !
Fijne sportcentrum om te sporten