Sinds kort lid bij sportcentrum en erg tevreden. De rustige sfeer, aardig en professioneel personeel maakt het sporten bij sportcentrum leuk!
Een goede spirtschool, leuke en fanatieke instructeurs en de hygiëne is ook niks op aan te merken.
Ik vind de sportschool wat prijzig, maar verder vind ik het super. Vooral de zumba lessen, die zijn altijd een succes! Jammer dat je voor de nieuwe apparaten weer extra moet betalen.. het is al zo duur..
Ik kom graag sporten bij Sportcentrum Hoorn. Betrokken medewerkers en ruim aanbod.
Plezier met sporten
Wat een waardering. Dank je wel !!
Hele fijne sportschool!
We zijn blij met zulke mooie cijfers!
Dank je wel!
Fijn deze mooie cijfers, daar doen we het voor.
Prima sportschool, goede lessen.
Otto, wij hebben elkaar gesproken en we gaan het intern bespreken hoe we er voor kunnen zorgen dat het op elk moment van de dag schoon en stofvrij zal zijn. Dank je wel voor je oplettendheid!
fijne en prettige onderneming
Dank je wel voor de mooie beoordeling.
Fijne ontvangst en goede uitleg. Flexibele opstelling met afspraken is goed.
Janny, dank je wel voor het invullen van de enquête. De muziek blijft altijd een lastig punt. We hebben de muziek zoveel mogelijk aangepast aan de tijden en lessen van de dag. Wanneer het echt storend is kun je dit altijd even aangeven bij de balie, dan kunnen we kijken of er een reden is voor het volume of dat hij wat zachter kan.
Gevarieerd aanbod, funxtion het leukst
Prima sportcentrum met een uitstekende begeleiding. Ben een tijdje bij een andere sportcentrum geweest maar miste de faciliteiten van sportcentrum Hoorn
Zeer proffesioneel
Prima sportschool met uitstekende begeleiding en aanbod.
Goed dat je het even aangeeft van de vloer. We gaan er achter aan.
Prettig, deskundig en er wordt met mijn situatie meegedacht. Ik kan altijd met m'n vragen terecht.
Altijd vriendelijk personeel en goede lessen (funxtion)