Ik ben een tevreden klant. Aardige begeleiders. Leuke groepslessen lekker veel afwisseling.
Een gezellige sportvereniging
Erg goed
Kan niet beter!!!
Super, zo'n enthousiaste reactie!!
Ik vind jullie sportschool prettig, ruime openingstijden. Ik zie er veel langslopen die de mensen in de gaten houden, dit vind ik een groot pluspunt. Er hangt een prettige trainingssfeer!
Kevin, dank voor je suggesties. We hebben elkaar even gesproken en ik heb je verteld dat er binnenkort een nieuwe circuit zal komen waardoor je weer nieuwe uitdagingen zult krijgen wat betreft trainen. Het trainen in hempje is verboden in de cardio en kracht ruimtes, maar wel toegestaan in de lessen. We zullen op Instagram even nakijken waar de foto's gemaakt zijn en het goed in de gaten houden.
Een half uur van te voren de groepsles boeken vond ik een nadeel vooraf . Maar ik bemerk dat ik altijd de les kan volgen. Nu kom nu even eerder dan maak ik gebruik van. Ik warm mij op voor de groepsles. Ik maak dan gebruik van de cardio.
Zeer positief. Personeel heeft kennis in huis en is ook up to date. Zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft.
Vriendelijk personeel, goede begeleiding. Persoonlijke aandacht voor schema, voeding etc. Van begin af aan zelfde begeleider, erg prettig aangezien ik hier ben begonnen met een pols trauma, en de begeleider hier om denkt en vanaf weet. Ook zijn er schone apparaten en kleedruimtes, en is er een groot aanbod aan fitness.
Goede ervaring, leuke gezellige sfeer
Doorgaans goed. Zie suggesties
We hebben even telefonisch contact gehad. Soms zijn de instructeurs idd al bezet door andere werkzaamheden. Wanneer je dan iemand zoekt kun je altijd even naar de balie lopen zodat wij de instructeur even kunnen waarschuwen.
Ben nog niet zo lang lid. Ik zou misschien meer begeleiding willen.
We hebben even contact gehad en wat afspraken voor je ingepland zodat alles weer wat duidelijker wordt voor je! Fijn dat je het even aangaf.
Mijn ervaring is dat de diversiteit prima is, de begeleiding uitstekend en dat ondanks de vele leden, het persoonlijke nog serk aanwezig is.
Heb een armblessure en word daar goed in begeleid. Ook qua voeding krijg ik steeds goeie tips
Fijn dat je het zo ervaart en we iets kunnen betekenen voor je armblessure!!
Prettig, vooral blij met de nieuwe spinning fietsen
Gerrit, er is een 10 rittenkaart. Mocht je daar wat informatie over willen, dan kun je altijd even bij de balie komen vragen.
Bijzonder betrokken medewerkers en goed advies. Leuke afwisselende lessen. Het is een plezier om er te komen sporten.
Wat een mooie woorden Inge, daar doen we het voor, toch!! Dank je.