Een goed en vakkundig verkoopgesprek, snelle levering en vakkundige montage. Kortom, echt tevreden.
Hartelijk dank voor uw waardevolle review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Het Ambiance IJmond team
Na de offerte een levertijd van 4 weken. Afspraak gemaakt en screen geplaatst binnen 4 uur(appartement)
De offerte die was aangevraagd via de site was snel binnen en ook het opmeten voor de definitieve bestelling was binnen een paar dagen geregeld. Ruim binnen de verwachtte levertijd werd het rolluik opgehangen. Keurige monteurs en een duidelijke instructie na afloop. Wij zijn heel erg tevreden!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de review in te vullen. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en super bedankt voor de mooie score. Het Ambiance IJmond team.
Ik ben zeer tevreden over Ambiance. De adviseur nam echt de tijd om alles door te praten en mee te denken. De monteurs waren ervaren en vriendelijk. Kortom top!
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het Ambiance IJmond team
Aan te bevelen.
Mijn ervaring; 'ouderwetse' service. Allereerst complimenten voor de monteurs, betrokken met liefde voor het vak, ervaren en correct in woord. Voorbeeld; er was iets niet helemaal bevestigd naar de zin van de monteur en deze ging net zolang door totdat het goed was geïnstalleerd. Tot slot duidelijke uitleg over gebruik en onderhoud, alles keurig netjes achtergelaten.
Prettig geholpen van het opmeten tot aan het installeren. Mensen die er zin in hebben! Gewoon dikke prima!
Monteurs werken netjes en demonstreren hoe alles werkt
Bij aankoop goed en duidelijk advies. (gevoel klant is koning)
uitstekende monteurs.
Beste Martien, bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Het Ambiance IJmond team.
Prettig aankooptraject, van offerte tot definitieve opdracht aan Ambiance na bezoek aan huis. Prima. Aardige mensen voor de montage, maar ik had iets meer aandacht voor het montage detail verwacht. Dat heb ik ter wille van het plezier van de aankoop zelf verbeterd. We zijn er blij mee en gaan een zonnige zomer tegemoet.
Snelle inmeting, goed meedenken, oplossingsgericht aangezien we wat moeilijke hoeken hebben.
Sneller geleverd dan gedacht.
Uitermate goede service. Ook montage was binnen de gestelde tijd gefikst!
Beste Hans, bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Het Ambiance IJmond team.
Zowel bij het uitzoeken van de stof als het opmeten aan huis, ik ben uiterst tevreden. Door omstandigheden (opgebroken straat) konden de markiezen en de zonwering weken niet worden geplaatst, maar we hadden hier een uitstekende communicatie over. De mannen die uiteindelijk de montage hebben gedaan, waren vriendelijk, secuur en wisten heel goed waar ze mee bezig waren. Er was ook genoeg tijd voor al mijn vragen.
Goede adviezen gehad op de zaak en na 4,5 week de screens geleverd en gemonteerd. Vakmensen, ze weten precies waar ze over praten en perfect opgehangen. De screens werken perfect met de Tahomabox en zonsensor. Zeer blij mee.
Namens Ambiance IJmond willen wij u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in onze producten/diensten en natuurlijk voor uw feedback.
Geweldige service vanaf het bestellen tot aan het plaatsen. Ondanks het vreselijke weer is er doorgewerkt en alles keurig opgeruimd.
Nette en vriendelijke monteurs die de werkzaamheden vakkundig hebben voltooid. De werking van de geleverde raamscreens en rolluiken is naar behoren uitgelegd.
Na een bezoek aan de showroom en goede informatie volgde op korte termijn een inmeetafspraak. Levering was sneller dan verwacht en montage kon ook op hele korte termijn. Die is vlot en netjes uitgevoerd. Alles ook netjes schoongemaakt. Ook uitleg gekregen over de werking. Ik vond het wel duur maar wist dat vantevoren (-; maar net als de vorige verwachten we er waren jaren mee te kunnen doen.
Bij aankoop goed geinformeerd over product en alles is naar wens verlopen dus een tevreden klant.
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Het Ambiance IJmond team
Superfijn geholpen in alle fases van het proces door vriendelijke vakmensen. We zijn erg blij met ons nieuwe zonnescherm, hij hangt superstrak en is prachtig.
Goede ervaring ,ga zeker reclame maken voor dit bedrijf.
Voortreffelijke levering.
Originele beoordeling
Voortreffelijke levering.
De horren en zonwering waren snel geleverd met het juiste advies. Wij zijn zeer tevreden. Ambiance bedankt!
Ik vind het jammer dat bij de offerte de pebble van d afstandsbediening niet geoffreerd is. Los is deze namelijk beduidend duurder.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!