Super geholpen bij aankoop, in Beverwijk, duidelijk de mogelijkheden besproken! Thuis gekomen zagen wij dat de kasthouder niet uitkwam om te plaatsen, ramen konden niet open! Geen punt… verkoper thuis gekomen en de juiste mogelijkheid gezocht! Totaal 4 screens, de langste 4,5 meter! Snelle levering, goede communicatie, komen afspraak na, op tijd en SUPER GOED WERK VERRICHT….. Aanrader om met AMBIANCE zaken te doen, zaak met SERVICE…. Annet en Hans Hoenderdos Korrekte afwikkeling, rekening met alle nodige informatie en foto’s van plaatsing!!!
Circa 19 á 20 jaar geleden mijn eerste zonnescherm hier gekocht. Service was toen al geweldig en nu met mijn nieuwe scherm wederom. Vriendelijk mensen, snelle levering en binnen no time gemonteerd. Echt top!
Goed advies bij het uitzoeken van de stof etc. Zo ook bij het inmeten voor de markies bij de erker. Montage snel, netjes en vakkundig.
Duidelijk, met kennis van zaken, zowel in de toonzaal als de mensen die ons scherm vanmorgen hebben gemonteerd
Advies goed.Onze vragen werden graag aangenomen, voor- en nadelen besproken. De communicatie was zeer goed en altijd betrouwbaar. De installatie was punctueel, snel, schoon en zeer professioneel. Alle medewerkers waren open en betrouwbaar. Er zijn helemaal geen klachten. Alles werkte perfect. We zijn super tevreden.
Goede mensen
Goede service, de zonnewering is netjes en vakkundig geplaatst.
We hadden een probleem met ons rolluik. Ondanks het erg druk en er een halve bezetting aanwezig was toch binnen 2 dagen vakkundig geholpen. Wij zijn zeer tevreden!!
Afspraken zijn snel gemaakt en worden stipt nagekomen.
X
Tevredenstellend!
Aankoop en montage; Heel prettige communicatie en goede voorlichting. Montage, fijne mensen die goed op elkaar zijn ingespeeld, vakkundig en werken heel netjes.
Precies op tijd, zeer vriendelijk en werken snel en vakkundig.
Snel werk en netjes afgewerkt
De rolluiken zijn op zeer professionele wijze geplaatst. Duidelijke uitleg na montage.
Zeer goede service en vriendelijke mensen
2 clipper zonwering besteld Netjes gemonteerd vriendelijke monteurs We zijn er super blij mee
Levering sneller dan verwacht , goede service.
Op de website het contactformulier ingevuld voor rolluiken. Binnen een paar uur werd ik al teruggebeld met informatie, de richtprijs en levertijd. Daarna zijn we langs geweest in de winkel en werden meteen te woord gestaan en hebben goede uitleg gekregen. Toen meteen een afspraak gemaakt voor een paar dagen later om alles op te meten. Na het opmeten en de aanbetaling te hebben betaald was de verwachte levertijd 6 tot 8 weken. Maar een paar dagen later werd ik al gebeld en zouden de rolluiken al over 3 weken geplaatst kunnen worden! De montage van de rolluiken is snel en vakkundig gedaan. Bedankt Ambiance IJmond!
zie hierboven
Ik werd vriendelijk, snel en deskundig geholpen met mijn zonneschermprobleem Helemaal niets op aan te merken!.
Ondanks een aantal onvoorziene ongemakken, waardoor er flexibel moest worden gehandeld, alle afspraken uitstekend na gekomen. Vriendelijke medewerkers!
Wij hebben al jaren ervaring met dit bedrijf. Altijd goed voorgelicht en geholpen. De uitvoering is perfect. Niets is er ook teveel bij montage of bestelling. Denken mee met je, heel belangrijk. Nog nooit teleurgesteld. Fantastisch bedrijf, een aanrader voor iedereen !
Alles prima Levertijd als afgesproken Kwaliteit zonwering - frame en doek is top Montage door vakmannen Een echte aanrader !
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!