Pergola laten plaatsen, eigenlijk was de hele ervaring professioneel, van advies, tot de plaatsing.
We hebben een geweldige service ervaring, zowel in de winkel als bij ons thuis. Het product, ons zonnescherm voor de serre ziet er heel mooi uit.!! Wij zouden jullie zeer zeker aanbevelen bij andere mensen.
Had twee markiezen besteld. Zien er prima uit, netjes afgewerkt. Vervolgens ook nog eens keurig aan het huis gemonteerd
Eerlijke adviezen. Bespreken ook goed als iets niet mogelijk is. Men houdt de klant goed op de hoogte van de status van de bestelling. Doen wat ze afspreken.
Na het opvragen van offertes bleek Ambiance IJmond de enige firma die eerst ter plaatse wilde kijken wat er aan de hand was. Het bleek bleek dat door de beweging van het zonnescherm een instelling was veranderd waardoor de bediening niet meer mogelijk was. Na het vaststellen werd het probleem direct verholpen en werkt het zonnescherm weer probleemloos. In ons geval waren de kosten 1/50 van een offerte die wij eerder ontvingen van een ander bedrijf.
Alles verliep vlot van bestellen tot en met monteren
Ze zijn snel en de service is top. Ik beveel ze zeker aan.
zie hierboven
De motor van mijn zonnescherm had het begeven. Ik heb meerdere bedrijven gebeld om te vragen of iemand dit kon repareren. Nergens kon ik komende maanden terecht. Maar bij Ambiance IJmond die eigenlijk ook geen tijd hadden, hebben ze toch een plaatsje gemaakt en werd het scherm binnen vier weken alsnog gerepareerd. Top!
Ambiance Beverwijk wil ik zeker aanbevelen. Ik ben goed geadviseerd, komen na wat ze afspreken. Een goed en bekwaam installatie team, maakt het plaatje rond.
Alles goed op afspraak.
Alles prima geregeld.
Voor een goed advies en een juiste beslissing weten we van oudsher dat Ambiance IJmond vakkundig werk levert. Perfect, we genieten en laat de zon maar komen
Wij waren de eerste waar Ambiance IJmond een Palazzo serre plaatste. Dit leverde van de kritische klant :-) veel vragen op die in de loop van de tijd allemaal beantwoord werden, en waar we samen tot een goede oplossing zijn gekomen. Wij weten zeker dat advies en plaatsing bij volgende klanten makkelijker verloopt. Een lerende organisatie die de klant hoog in het vaandel heeft staan.
Geweldige vakmensen die met je meedenken, netjes werken, hele goede uitleg geven en alles keurig achterlaten. Echt een dikke 10!!!!
Hele professionele, vriendelijke adviseurs en monteurs bij Ambiance in Beverwijk. Keurig op tijd geleverd en gemonteerd, alles uitgelegd, in een zin, heel tevreden en de screens zijn prachtig.
Ondanks de enorme drukte in deze periode van het jaar heeft men bij Ambiance IJmond (de Markiezenfabriek) toch nog supersnel en enorm professioneel gehandeld. Erg blij mee!
Goede afspraak en snelle nauwkeurige afhandeling. De markiezen hangen mooi en mooi op tijd voordat de ergste hitte begint. Wij er van genieten.
Een prachtig markies geleverd. Snelle service. Vakmensen die de markies gemonteerd hebben.
Wij zijn vriendelijk en vakkundig geholpen. Het zonnescherm is ook heel vakkundig opgehangen, door mannen die hun vak verstaan. Een absolute aanrader!
Wij hadden mogelijk interesse voor screens en kwamen via internet bij Ambiance IJmond terecht. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd. de screens zijn binnen een redelijke termijn geleverd en op een professionele manier geïnstalleerd.
Prachtig resultaat, ik ben er erg blij mee. De levering was snel en de mannen die het hebben geplaatst waren heel vakkundig.
Van begin tot eind uitstekend gedaan.
Het hele traject van ophalen, renoveren en plaatsen van de markiezen is volgens afspraak goed verlopen, met een klein foutje tijdens de dag van het plaatsen waardoor het tijdstip van plaatsen 2 uur vertraging opliep. Goede prijs kwaliteit verhouding. Keurig en vakkundig personeel.
goede communicatie
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!