Wat een geoliede machine laat dit verhuisbedrijf zien. Alles netjes opgehaald en afgeleverd op het nieuwe adres. Vol lof ook over de vriendelijkheid en inzet van het personeel. Niets is ze teveel en dan heb ik het zowel over de verhuizers als over de medewerkers op kantoor. Zeker een aanrader.
Snelle reactie op het eerste contact. Een afspraak was zo gemaakt en tijdens de opname kreeg ik prima adviezen om de verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. De offerte was snel in huis met heldere afspraken en een scherpe prijs. Kort voor de verhuizing nog gebeld met de vraag of het inpakken goed was gegaan en wij klaar waren voor de verhuizing. Toont voor mij aan dat Vereijken betrokken is bij zijn klanten. De nieuwe locatie was vooraf verkend, en op basis daarvan was men met drie kleinere vrachtwagens gekomen i.v.m. de bereikbaarheid. De verhuizers waren netjes op tijd aanwezig en hebben prima gewerkt. Vriendelijk en betrokken, maar bovenal harde werkers. Dozen en meubels zaten in no-time in de vrachtwagens en netjes in ons nieuwe appartement op de afgesproken plaatsen neergezet. Een verhuizing die van A tot Z zeer efficiënt gepland en uitgevoerd is.
Bij Vereijken hebben ze heel goed in de gaten wat een hectiek een verhuizing geeft: al bij het eerste gesprek denken zij enorm mee en hebben zij ontzorgen hoog in het vaandel. Tijdens het inpakken, inladen en uitladen blijven de mannen geweldig met je meedenken. Ook het demonteren en monteren van de meubelen gaat soepel en geen van de mannen is te beroerd om dat meubelstuk toch nog even ergens anders te zetten. Na de verhuizing wordt alles netjes nagelopen om te bezien of alles naar wens is neergezet en verpakkingsmateriaal wordt allemaal weer keurig mee teruggenomen. Vereijken dragen wij een warm hart toe en wij zijn Vereijken heel dankbaar, want zij hebben de drukte, chaos en ander gedoe van onze verhuizing tot een minimum weten te beperken.
Prima.
Aardige hardwerkende mannen en heel rustig het huis leeghalen en het volgende huis weer vullen. Heb geen moment gedacht, waar ben ik aan begonnen.
De heren waren goedgemutst, hadden plezier met elkaar, straalden rust uit en respecteerden mij. Waar mogelijk werd zelfs verder gedacht (tafelpoot beter vast zetten ed). Bescheiden en hulpvaardig gedrag. Ze zijn zich goed bewust van de impact van een verhuizing op bewoners. (Enige minpunt: zelfde leeftijd/haardracht waardoor ze lastig uit elkaar te houden waren, wat zij echter weer geen punt vonden ;))
Opnieuw verhuisd met Vereijken, omdat in 2016 de verhuizing goed was verlopen. Dit keer was het nog beter. Deels hetzelfde team als toen. Ze denken mee, zijn zuinig op de spulllen, behulpzaam, beleefd, creatief en vooral ook harde werkers. Wij kennen geen bedrijf dat zo fantastisch meewerkt en ook een schappelijk tarief rekent. Uiterst tevreden... al weer!
Keurig team, werken snel en heel netjes. Zijn heel voorzichtig met je spullen. Alles wordt optimaal ingepakt.
Was alles maar zo goed verlopen als met de verhuizers. De dag vooraf hebben ze mijn kast gedemonteerd en alvast ingeladen voor zover mogelijk. De andere dag stonden de mannen weer vrolijk voor de deur en liep alles gesmeerd zodat we snel weg konden rijden. In het nieuwe huis werd alles keurig binnen gebracht en de kast weer gemonteerd. Op het einde nog een rondje of alles wel handig stond. Er werden nog looppaadjes gemaakt. Zo fijn dat er zo werd meegedacht. Kortom...Dikke pluim, bedankt mannen!!
Vereijken verhuizingen nu voor de vierde keer ingeschakeld. En ook deze vierde keer prima verlopen verhuizing waarbij alle afspraken zijn nagekomen en de verhuizing zeer zorgvuldig is afgehandeld.
Netjes optijd en zorgvuldig ingepakt en op transport gezet.
Bij het oriënterend gesprek, door de baas zelf, Henk Vereijken, duidelijk wat voor mogelijkheden en wat onze wensen zijn, voor ons was n weekje opslag vereist. Bij de oplaaddag, de mannen optijd aanwezig ! , eerst n rondje door t huis, dat ze n idee wat en hoe groot alles is. Onze spullen die wat beschadigd waren, word gevraagd om ff tte komen kijken, om nadien geen onnodige discussie te krijgen, Top !!!. Ook bij ons nieuw adres, alles netjes op zijn plek gezet, en gemonteerd, alweer, Top !! Dit is nog steeds een familiebedrijf, en dat hebben gemerkt, goede sfeer onder de werkers !.
Topbedrijf.
Topbedrijf.
Vereijken verhuizers, bij het oriënterend gesprek meteen een goed gevoel met de baas zelf, Henk Vereijken, duidelijk, kundig, alles werd genoteerd wat nodig was voor een duidelijke offerte. De verhuizers zelf, in mijn geval 4 personen, inclusief de zoon vd baas, stipt optijd aanwezig, netjes voorgesteld, eerst een rondje door t huis en meteen aan de slag met inladen., bij beschadigingen van meubels werd dat verteld voor dat t werd ingeladen, geen gedoe achteraf !. 1 week opslag hoort ook bij de mogelijkheid, waar ik gebruik van heb gemaakt. Op t nieuwe adres, ook daar door team Vereijken een dikke 10 !!!