Een deskundig advies gekregen voor de achterwand in de keuken. Goede afspraken gemaakt en nagekomen. Heel mooi afgewerkt, een perfecte toevoeging.
kwaliteit, mogelijkheden en deskundigheid
Prachtige wand geleverd.
geweldige firma, goede service, goede prijs kwaliteit verhouding en daarom komen we steeds hier terug.
De vierde generatie Jongbloed zijn duidelijk echte vakmensen met heel veel verstand van glas. De showroom is misschien wat gedateerd maar met de deskundigheid zit het zeker goed. In eerste instantie bleek een glazen paneel niet helemaal goed gemonteerd te zijn maar dit werd zeer snel en vakkundig opgelost.
Prima hulp bij aankoop en plaatsing van glaswand en glazen schuifdeur in buitenland. Maatvoering en afspraken werden exact nagekomen. Complimenten!
er moest een speciaal op maar gemaakte douche deur in en dat is naar volle tevredenheid ook gebeurd.
positief
wij zijn zeer tevreden met de geleverde producten en de montage het ziet er zeer goed uit en iedereen die het ziet is vol lof.
Rust, deskundigheid en een uitgebreide uitleg bij het eerste bezoek straalde zelfvertrouwen uit. Jongbloed heeft dit waar gemaakt. Wij zijn heel tevreden.
simpelweg perfect.!! veel plezier van én nooit mankementen.
mooi product, vriendelijk personeel
alles is naar wens afgeleverd en geplaatst
Kwalitatief goed en mooi product.
Goede en mooie spullen tegen een goede prijs.
Precies het glas voor in de keuken wat we wilde hebben en een perfect op maat gemaakte douchecabine!
Zeer goede service. In eerste instantie 1 douchewand niet goed. Dit werd heel snel en goed opgelost. Zeer goede en vriendelijke monteurs. Kortom heel tevreden en een mooi resultaat.
Mooie douchewand deskundig geplaatst. Moeilijk naar boven te krijgen en uiteindelijk via het naastgelegen dak omhoog gebracht. Vriendelijk en beleefd personeel. Goed advies bij de aankoop.
Ringbaan-Zuid 303
5025SZ Tilburg
Glas leeft! Het is van nature mooi en neutraal. Daarom kan het voor zoveel uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Ons streven is, om de schoonheid van glas altijd te koppelen aan functionaliteit. De glastoepassingen die wij maken, zijn dan ook bruikbaar, leefbaar. Wij combineren de ervaring van vier generaties ambachtelijk vakmanschap met de mogelijkheden van glas in al zijn facetten en geavanceerde technieken.