Glazen achterwand laten zetten boven aanrechtblad op de millimeter ingemeten gaten voor de stopcontacten zaten op de millimeter precies.alles vakkundig geplaatst en afgewerkt.
duidelijke communicatie, "montageploeg" goed.
Afspraken worden goed nagekomen en gewone mensen die de deur komen meten en plaatsen.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goed advies, goede producten Kleine dingetjes die misgingen adequaat opgelost Eindresultaat zijnde een schuifwand voor badkamer oogstrelend
Goed geholpen, duidelijke uitleg en prima plaatsing
Uitstekend geholpen bij keuze glazen achterwand voor de keuken. Snelle en deskundige montage.
Goede service, snelle offerte, onze douchedeur is zeer correct ingemeten, geproduceerd en ook al vrij snel geleverd.
iets minder perfect als gehoopt maar toch wel tevreden
Bij binnenkomst een warm welkom en zeer gemoedelijke sfeer. Luisterend wat de klant wilt en denken ook goed mee. Indien er in showroom iets net niet naar smaak ik wordt alles nagekeken en gebeld tot er iets geschikte is gevonden. ( Dit is nergens bijna meer tegenwoordig ) Bij plaatsing/montage rustig en erg netjes. Ik zou zeker jongbloed & Zn aanraden !
Correcte en snelle opgave van prijzen, Vervolgens snelle levertijden. Uitvoering van de werkzaamheden gebeurde uiterst nauwkeurig met kwalitatief hoogstaande producten. Ben uiterst tevreden.
goede uitleg en montage perfect gedaan
Klantvriendelijk, verstand van zaken, komen afspraken na, geven goede uitleg over wat wel en niet kan. Leveren vakwerk.
zie hierboven
Goed en deskundig geholpen. Geen commerciële praat maar echt advies. Levering en montage zoals je zou verwachten: netjes op tijd, goed afgewerkt en duidelijke uitleg.
Goed advies, goede afspraken die nagekomen worden. Fijne mensen.
Vriendelijk en behulpzaam, mee denkend, komen de gemaakte afspraken na. Deskundig in plaatsen. Mooi werk afgeleverd! Zeer tevreden!
Goed bedrijf met vertand van zaken, zowel in de showroom als uitvoerend
Goede vriendelijke service, goed product.
vriendelijk personeel werken heel netjes
7 jr geleden een glazen deur laten hangen, nu in de nieuwe woning 4 glazen binnendeuren laten hangen. Na opmeten 3 wkn later gehangen. Mooie deuren en past precies. Vakkundig en netjes gewerkt. Wij zijn heel tevreden.
Klantvriendelijk, prima service, deskundig
Geweldige service, bijzonder vriendelijk. Goede informatie. Hoge kwaliteit.
Ringbaan-Zuid 303
5025SZ Tilburg
Glas leeft! Het is van nature mooi en neutraal. Daarom kan het voor zoveel uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Ons streven is, om de schoonheid van glas altijd te koppelen aan functionaliteit. De glastoepassingen die wij maken, zijn dan ook bruikbaar, leefbaar. Wij combineren de ervaring van vier generaties ambachtelijk vakmanschap met de mogelijkheden van glas in al zijn facetten en geavanceerde technieken.