Alles zeer goed verlopen, moment van bezoek showroom en montage alles perfect.
Wij hebben 2 glazen deuren laten plaatsen. Goede voorlichting in de showroom gehad, goede suggesties gekregen. Perfect ingemeten en geplaatst.
levering op tijd, goede medewerkers, echter na 5 dagen moest de deur opnieuw gehangen worden. Paar dagen wachten en het euvel werd verholpen. Mooie tussendeur in de woonkamer, zeer tevreden.
Werken heel netjes en een vriendelijk stel die het komt monteren.
helemaal goed
Fijne partij, ze komen afspraken na en denken mee!
Vriendelijk, professioneel en leveren goed werk. Afspraken worden nagekomen erg fijn.
Mooie zwart glazen achterwand laten plaatsen in de keuken en daarna nog een zwart glazen tafelblad! Netjes op tijd geleverd en fijne communicatie! Is zeker aan te raden......
Reeds in de winkel werden zeer vriendelijk en met volle aandacht, vakkundig geholpen. Ook financieel werden we goed geïnformeerd.
Goed adres voor specifieke wensen
Vriendelijke en echte vak mannen die weten wat ze doen
De vervanging van mijn stoomcabine, ook geleverd door Jongbloed, is keurig ingemeten en door hen geplaatst.
Goede service, prima vaklieden en zeer vriendelijke bejegening.
Zeer prettig en deskundig bedrijf die afspraken goed nakomt.
Vriendelijke, behulpzame vakmensen
Meten is het uitgangspunt. Het afgeleverde product is daar het bewijs van. Klantvriendelijkheid bij zowel thuisbezoek om te meten en te adviseren als in de winkel. Men neemt uitgebreid de tijd voor je. Bij de aflevering, opbouw en plaatsing wordt goed op details gelet.
Eerste contact was goed advies over een douchewand. Vervolgens op locatie is de ingemeten en advies gegeven over kleine aanpassingen. De levering en plaatsing verliep goed. En wel zo belangrijk de medewerkers zijn keurige aardige heren. Zou weer douchewand bij hun bestellen.
Goede en professionele informatie. Overeen gekomen leveringstijd zonder problemen. Mooi afgeleverd product. (Side table)
Wij hebben Jongbloed benaderd omdat het zogenaamde gerenommeerde Sealskin afhaakte om onze maatwerkopdracht voor een douchewand + raam uit te voeren. Voor Jongbloed bleek het geen enkel probleem. Van begin tot eind stralen ze vertrouwen uit, no-nonsense aanpak en dito communicatie. Het resultaat was perfect en zeer naar onze tevredenheid. Wij zijn blij dat we bij Jongbloed terecht kwamen, en kunnen hen van harte aanbevelen.
Ik ben erg blij met de glazendeur die geplaatst is in de hal - woonkamer. Goed advies gekregen en zeer professioneel geplaatst. Uitgevoerd met een mooie handgreep.
Reeds de eerste kennismaking gaf het gevoel van vertrouwdheid en vertrouwen. Eerlijke benadering van mannen die gewoon doen wat ze beloven en bij de uitvoering van hun werk er blijk van geven dat ze plezier hebben in het werk. Een verademing anno 2021
Kwaliteit is goed en de service ook goed .
In de winkel hebben ze mijn wensen keurig vertaald in een bouwtekening met offerte. Keurig gemaakt en netjes thuis afgeverd.
goede afspraken gemaakt, over kwaliteit, levering en bezorging.
Het werk is goed en volgens afspraak afgewerkt.
Ringbaan-Zuid 303
5025SZ Tilburg
Glas leeft! Het is van nature mooi en neutraal. Daarom kan het voor zoveel uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Ons streven is, om de schoonheid van glas altijd te koppelen aan functionaliteit. De glastoepassingen die wij maken, zijn dan ook bruikbaar, leefbaar. Wij combineren de ervaring van vier generaties ambachtelijk vakmanschap met de mogelijkheden van glas in al zijn facetten en geavanceerde technieken.