In de winkel kreeg ik het advies om de douchewand tot tegen het plafond te laten lopen. Monteur van Jongbloed heeft het ingemeten en mogelijkheden mee besproken ookal wist ik hoe ik het wilde hebben. En hen ook laten monteren. Zeer tevreden.
Geweldig bedrijf Komen voor 100% hun afspraken na Na opmeten en plaatsen klopt het voor 100% geen problemen verder gehad en aardige medewerkers
Dienstbaar en geweldige service. Complimenten voor uw hulp!
Prachtig resultaat mede door het meedenken en het geven van degelijke adviezen.
Jongbloed is bij ons een glazen wand komen plaatsen en hebben direct naar onze glazen schuifdeur gekregen. Ondanks dat ze het niet direct gemaakt kregen hebben ze alsnog na een vervolgafspraak deze perfect in orde gemaakt. Daarnaast zijn ze ook goed met katten. (Mickey)Haha
Zeer positieve ervaring. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Professioneel advies en uitvoering
Goed advies, servicegericht, En montage perfect!
Vanuit een vorige bestelling en levering was ik al tevreden betreffende het meedenken, nakomen van gemaakte afspraken en klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid. Derhalve wederom beroep gedaan op Jongbloed &Zn voor een nieuwe bestelling. Zeer tevreden en zeer aan te bevelen
Netjes afgewerkt en alle rommel mee genomen en ook niet onbelangrijk leuk volk en prima vakkennis
Duidelijk alles via mail geregeld. Na het precies inmeten, vrij snel de levering en plaatsing! Alles zeer netjes afgeleverd!
Zeer goede service. Alle afspraaktijden worden nagekomen. Ik zal ze overal aanbevelen.
Onlangs een douchedeur laten plaatsen. Goede adviezen gehad in de showroom en tijdens het inmeten. Keurig en op tijd gemonteerd. Zeer tevreden met het eindresultaat. Binnenkort mogen ze terug komen om een achterwand van de keuken te plaatsen.
Goed advies in de showroom en vakmensen in de montage.
De maatvoering van de glazen wand keurig met mallen opgenomen. Bij montage alles strak gemonteerd in een oud huis waar lang niet alles recht is.
Klantvriendelijk Goede uitleg en monsters mee naar huis. Snelle reactie op bestelling en zeer secuur ingemeten en gezet. Aan te raden.
Tevreden goed ged5aan.
Super goed advies gegeven. Onzettend tevreden met onze deur
Mijn ervaring: prima informatie, meedenkend, alles correct volgens afspraak, vriendelijk personeel en uitstekende service. Kortom Top!
Prima, vriendelijk, nemen de tijd, denken mee in oplossingen.
Jongbloed geeft goed advies bij aankoop. Ze zijn punctueel in hun afspraken en levertijd. De montage van onze glazen deur verliep zeer deskundig, waarbij uiterst voorzichtig werd omgegaan met de spullen in ons interieur. Kortom vakmensen waarop je kunt vertrouwen.
Jongbloed &Zn hebben uitstekend werk geleverd.
Strakke planning, prettige verkoop en zeer goede afwerking
Zie boven.
Ringbaan-Zuid 303
5025SZ Tilburg
Glas leeft! Het is van nature mooi en neutraal. Daarom kan het voor zoveel uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Ons streven is, om de schoonheid van glas altijd te koppelen aan functionaliteit. De glastoepassingen die wij maken, zijn dan ook bruikbaar, leefbaar. Wij combineren de ervaring van vier generaties ambachtelijk vakmanschap met de mogelijkheden van glas in al zijn facetten en geavanceerde technieken.