Zeer netjes onze keuken achterwand geplaatst. Alles keurig netjes afgewerkt, ook het schakelmateriaal weer netjes gemonteerd. Chapeau
We wisten al wat we graag zouden willen. Alles was ook mogelijk en ze dachten met ons mee.
Zie de uitslagen; vol lof
Prima volgens afspraak. Mooie glaswand in douche
Door deskundig advies konden we snel een keuze maken. Kwaliteit is prima en ook de montage gebeurde zonder problemen.
Op zoek naar een glazen achterwand voor in de keuken kwamen we bij Jongbloed uit. In de showroom goed advies gekregen. Het inmeten werd goed gedaan en er werd veel aandacht besteed aan details voor de latere plaatsing. De uiteindelijke plaatsing ging prima ondanks de grote afmetingen van de glaswand. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
We hadden al de achterwand van glas is zo goed bevallen dat we met de nieuwe keuken niets anders wilden
Ik kom al jaren bij hun. Het is begonnen met een eigen ontworpen vitrinekast,die ze super hebben gemaakt voor ons. Sindsdien komen wij voor spiegels en glazen meubels bij hun.
Een glasplaat was iets te groot. Mijn eigen fout. Dit werd dezelfde morgen hersteld zonder extra kosten. Geweldig.
als zeer te vreden
Zeer blij dat wij via via bij jullie terecht zijn gekomen en tot grote tevredenheid zijn geholpen. Glazen deur is een sieraad in huis en wordt door eenieder bewonderd Grt Theo Mooren
Goed en deskundig advies
Mijn complimenten voor de gene die mijn spiegels gemeten en geplaatst heeft. Hij dacht erg mee gaf mij een SUPERTIP waardoor het resultaat van spiegels in mijn salon er geweldig uit zijn gekomen!
Zeer snelle reactie en levering. Vriendelijk en professioneel
We zijn met de glazen deuren zeer tevreden.
er werd buitengewoon pro-actief meegedacht, er werden diverse suggesties gedaan; sympathieke medewerkers
Aardige, deskundige mensen, altijd op zoek naar de juiste dan wel beste oplossing en werken erg netjes. Komen bovendien hun afspraken na.
keurige afwerking
Positief, deskundig, vriendelijk !!!
Een fijne oplossing voor een douche deur op te hangen aan de al aanwezige scharnieren ,
Goed bedrijf goed product snelle levertijd
alles prettig en snel geregeld
Ringbaan-Zuid 303
5025SZ Tilburg
Glas leeft! Het is van nature mooi en neutraal. Daarom kan het voor zoveel uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Ons streven is, om de schoonheid van glas altijd te koppelen aan functionaliteit. De glastoepassingen die wij maken, zijn dan ook bruikbaar, leefbaar. Wij combineren de ervaring van vier generaties ambachtelijk vakmanschap met de mogelijkheden van glas in al zijn facetten en geavanceerde technieken.