- klantvriendelijkheid, geduldig en respectvolle bejegening.
Staan altijd klaar en word correct behandeld
prima service
snelle reacties op al de vragen. deskundig personeel die je graag te woord staan en indien ze je niet direct kunnen helpen je graag een andere oplossing zullen aanbieden.
Prettig contact, persoonlijke benadering. Men neemt tijd voor je en komt afspraken na.
Er is altijd iemand bereid om vragen te beantwoorden. altijd vriendelijk!
vanaf dag een al klant dat zegt toch genoeg tevens verwijs ik altijd iemand door naar jullie als financiele zaken aan de orde zijn we zijn gewoon zeer tevreden.
Positief in zoeken en onderzoeken van mogelijkheden en opties
Wij zijn zeer , zeer te vreden.
gewoon goed
ben altijd goed geholpen
afhandeling autoschade polen, brandschade openhaard bv
Heb twee tot drie keer mijn wa-verzekering in afgelopen jaren moeten aanspreken en dat is tot aller tevredenheid opgelost. Autoverzekering: denkt men mee en komt tot andere goedkopere maar goede verzekeraars. Zeer klantvriendelijk personeel!
alles is prima
Bij vragen word je altijd heel vriendelijk te woord gestaan.
Ze staan open en vragen en vinden geen probleem om het persoonlijk uit te leggen
Correct en komen de afspraken na, dat geef vertrouwen, Gelukkig niet veel meegemaakt, maar wat we hebben gehad ging perfect.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.