Richard en zijn medewerkers hebben goed geluisterd naar wat onze wensen waren en daar goed en snel op gereageerd.
Richard nam de tijd voor ons om alles duidelijk uit te leggen en heeft veel werk verzet voor ons. Richard werkt op erg integere wijze. Dit alles maakt dat wij klant blijven bij Beljaars Verzekeringen & Hypotheken.
Wij zijn bij hun terecht gekomen voor onze hypotheek en verzekeringen voor ons nieuwe woning. We zijn super geholpen. Er werd echt met ons meegedacht wat er toe leiden dat alles snel geregeld was binnen 3 weken. Erg vriendelijk, nemen de tijd voor je en hun regelen alles en halen de zorgen uit je handen.
Ik ben ontzettend blij dat wij voor hen hebben gekozen. De communicatie is goed. geven goed advies en alles was snel en zorgeloos geregeld. Daarnaast zijn ze flexibel in de afspraken en de tijden hiervoor.
Beljaars verzekeringen & hypotheken heeft mij op zeer juiste wijze geadviseerd in het gehele proces vanaf het begin af aan. Zeer duidelijk en snel bereikbaar.
Ik heb een hele goede ervaring met Beljaars gehad. Mijn adviseur legde alles heel helder en fijn uit. Waardoor ik nu ook precies weet wat er allemaal gedaan kon worden aan hypotheek en verzekeringen.
Prettige samenwerking, duidelijk, snel antwoord en verhaal altijd gezellig!
Voor ons nieuwe huis zijn we bij Richard en zijn team enorm goed geholpen. No-nonsense aanpak, transparantie en duidelijke uitleg gecombineerd met snelheid is iets wat ze bij Beljaars uitstekend beheersen. Het aanbod met hypotheek, advies rondom de aankoop en bijbehorende verzekeringen. Een aanrader namens ons!
Met alle vragen die we hebben kunnen we terecht. We krijgen dan snel en duidelijk antwoord. Er wordt altijd met je meegedacht en aan alles wordt gedacht!
Al heel lang een tevreden klant, de betrokkenheid voor je (financiële) welzijn is bijzonder groot en vooral de persoonlijke aandacht is prettig.
Vriendelijk personeel, denken mee in oplossingen.
Ik kon beljaars via mijn werk. Destijds waren het al fijne mensen. Toen ik een huis wilde kopen ging ik naar hun toe. Ik kon voor en bij de koop altijd terecht voor vragen. Afspraken konden vaak in de avond wat heel fijn is als je een fulltime baan hebt. En de relatie tussen klant en assurantie adviseur is zeer goed.
Wij zijn heel goed geholpen en duidelijk verwoord in alles. Richard Beljaars is ons aanbevolen door goede vrienden van ons. Nou de aanbeveling was echt niet tegen dovemansoren gezegd. Een dikke pluim!!!
Heel goed geholpen
Er wordt ruim de tijd genomen om zaken te bespreken. Fijn dat alle hypotheek aanbieders op 1 adres zijn. Fijne medewerkers, wij voelen ons zeer vertrouwd. Zeker een aanrader
Heel fijn dat je ons zo snel kon helpen. We komen zeker terug!
Alles is super goed en snel geregeld, zonder enkele problemen Dit heeft mij erg geholpen
Ik ben erg tevreden over Patrick
Wij worden altijd keurig geholpen en Beljaars met zijn team staan voor je klaar.
Zeer vakkundig en zorgvuldig
De enige die moeite wou doen om te zorgen dat hypotheek rond kwam