bij iedere kwestie wordt er onderzoek gedaan dan wel naar alternatieven gezocht
Vriendelijk personeel Heb nooit schades gehad dus heb geen ervaring met afhandelen
Altijd erg goed en snel geholpen met alle zaken. Hypotheken afhandelen van schade, vragen over verzekeringen. Erg tevreden!
altijd aardig, wordt altijd heel goed geholpen, goede service en nieuwe manier van werken zonder provisies spreekt mij erg aan, zo geen verband meer tussen advies en provisies
Altijd vriendelijk en snel ter plaatse als het nodig is
Altijd goed bereikbaar en duidelijk tevens goede service
afhandeling van een auto schade bij een vervelende tegenpartij
Betrouwbaar en altijd afspraken nakomen staat hoog in het vaandel bij Beljaars.
juiste informatie ontvangen bij het laatste geschil over hypotheek met Reaal goed opgelost.
snel en accuraad reageren bij problemen.
Ze hebben mijn hypotheek heel snel en duidelijk geregeld.
Duidelijk en inzichtelijk. Bereikbaarheid, ook in het weekend.
nvt
Altijd netjes en duidelijk, aardig en behulpzaam personeel en geen een vraag is te veel , ook hulp bij zaken die niet altijd met verzekeringen te maken hebben. Fijn is dat ze bijna alle aanbieders hebben, zeker ook op hypotheekgebied. Tevens tranparante werkwijze
Word altijd vriendelijk te woord gestaan.
Als er iets word ik gelijk geholpen, er word goed uitgelegd over verzekeringen enz. Ben zeer tevreden
ze staan altijd voor je klaar in woord en gebaar
alles wordt altijd goed geregeld...super helemaal toppie! Gaat zo door jullie.
Word snel en goed gehandeld
Ze zijn vriendelijk!! Altijd een luisterende oor. Komen met adviezen , en aanbiedingen. Komen hun afspraken na. Ik ben al een tijdje bij hun verzekerd nooit problemen gehad... top bedrijf!!!!
alles word goed geregeld