Geen probleem meer

Mijn probleem schijnt opgelost te zijn.

Fijn

Sterre was heel behulpzaam.

heel goed en vriendelijk

vriendelijk en compleet

Eigenlijk alles wat ik vraag

Zeer omslachtig ik snap de hoogte van de huur nu

Ik heb meer informatie gekregen dan ik gevraagd heb dank je wel!!!!

Ik heb een voor mij een onduidelijke vraag gehad maar bij navraag blijkt dat ik me zorgen hebt gemaakt voor iets wat er niet is. De reactie is was heel duidelijk en heel goed uitgelegd daar heb ik echt heel veel dank voor TOP.

Precies de juiste informatie

Precies de juiste info.

Snel een oplossing

Mevr was snel to the point. Gaf direct een goede oplossing voor een terugkerend probleem

Snelle reactie op mijn vraag

Gisteravond een mail gestuurd en vandaag al meteen antwoord!

betrokken en inlevend

stuurde zelf een verzoek voor contact wat snel werd opgepakt door hulpvaardige medewerker en volledig aan mijn vragen invulling kon geven. Dankjewel

Blij met het snelle antwoord

Fijn, dat er op mijn vraag direct een antwoord kwam..dan wordt je serieus genomen. Dank daarvoor

tot nu toe positief

ik krijg soms aanbiedingen voor grotere appartementen dan die in mijnprofiel staan. Ik ben alleenstaand en zoek een appartement met 1 of 2 slaapkamerds

waardeloos

ben nu 3 dagen bezig met het proberen in te loggen op de site. Ten eerste: mijn mailadres is niet goed ingevoerd. Excuses gekregen. Daarna wederom geprobeerd in te loggen. Nu - 3 dagen later - nog steeds niet mogelijk in te loggen ! Ik ben het nu zat !! Help mij s.v.p. Ik ben bereikbaar op 0622905079 M.R. Lammerts van Bueren / [email protected]

Snel en adequaat gereageerd

Mijn probleem werd meteen begrepen. Netjes en snel gereageerd

Opnieuw machtiging aanvragen

Zie nergens waar dit kan en als ik mijn huidige machtiging wil annuleren geeft systeem aan dat er een fout is opgetreden

Snelle reactie

Heel fijn per mail, de volgende dag al een snelle reactie. Uitgebreide uitleg, echter geen antwoord op mijn algemene vraag. Dat was wel jammer.

Erg onhandig

Betaling staat nog open. Kan nu niet bij betalingen. Kan dat niet opheffen. Moet wachten tot morgen.

Zeer snel bericht terug

Ik heb nog nooit zoo snel een mailtje terug ontvangen super

Ik weet alleen niet of mijn email aankomt,mvg Ray

snel

Jullie geven mij 't gevoel dat jullie goed luisteren en meewerken met woon-communities.

De vragen die wij gesteld hebben werden goed ontvangen .Alleen mijn vrouw vriendin zou terug gebeld worden nog niet gebeurd. Zal nog wel gebeuren ????

Fast resolution

I had a problem with my registration, and they quickly contact me back, giving me a fast solution, and putting me back into the system. I am more than happy with the costumer service of Woning in Zicht!

Uw medewerker hebben goed met me geholpen.

Uw medewerker hebben zo snel voor me geholpen,.

supersnel

Goede en doelgerichte info gekregen wat mij zeker verder geholpen heeft

Snelle service

Mijn verzoek werd binnen een uur behandeld. Heel blij mee. Dank je wel, Kim!

Ik werd snel geholpen en het was heel duidelijk

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht