Lukt me niet

Mail ontvangen maar inloggen met uw handleiding lukt niet.Ligt aan mijn onhandigheid in gebruik I-pad. Vak tel. Contact. 06 1343 3893.

Vlotte reactie en goede ondersteuning

Geen succes dat jullie een te dure woning aanbieden, helaas!

Geen goede ervaring!

Ik ben goed geholpen

Goed geholpen

Onbegrip

Ik huur niet bij een corporatie, maar bij n particulier.

Snelle en duidelijke uitleg gegeven.

Heb problemen met het uploaden van de inkomensverklaring en vroeg daarom hulp. Ik kreeg de goede informatie.

Hopeloos

Ik moet van de rabobank een sineercode invullen. Aangezien ik niet internet bankier en op mijn mobiel telefoon dit ook niet kan ik aan de signeercode niet achterhalen en deze niet invullen. Ik kan op deze manier niet betalen. Hopelijk hebben julli een andere manier om te betalen. afz. [email protected] De Donge 1 5052VG

Test klantenvertellen

hoi kim

Fantastisch geholpen door Kim

Ik ben fantastisch door Kim geholpen. Zij snapte de vraag en heeft de moeite genomen om dit uit te zoeken.

Alvast bedankt voor u mede werking

Ik wacht rustig af

Kan beter

Niet fijn dat dit gebeurde maar kan gebeuren. Netjes dat bericht gestuurd wordt. Hoewel ik twijfel wanneer er naar een collega wordt verwezen die de fout maakte. Storender vind ik het feit dat mijn naam niet juist is vermeld

Niet goed gereageerd

Ik krijg reactie op iets wat niet het antwoord op mijn vraag is, en wel belangrijk is gezien de tijdsdruk voor mijn vader.

Krijg gelijk antwoord op mij vraag

Is goed krijg gelijk antwoord op mijn vraag

dank u wel voor de mede werking

prettig en vriendelijk geholpen

wij zijn prima geholpen

naar aanleiding van mijn mail ben ik vriendelijk en netjes geholpen daarvoor mijn hartelijke dank

geweldig

deze dame heeft mij heel goed te woord gestaan,en helemaal uitgelegd,hoe alles nu werkt. b.v.d.

Top service via mail

Klantenservice, mijn vraag snel en goed behandeld en aangepakt! Bedankt voor de snelle aanpak

Ik word niet serieus genomen.

Het lukt me niet te betalen. De site zegt: ik heb al betaald, maar verder dan inloggen op Woninginzichtis me niet gelukt. Een banknummer krijg ik niet.

Wij zijn goed geholpen .

We hopen dat we toch nog een keer geluk hebben mij vrouw kan steeds moelijker de trap beklimmen met 2 Kunstknieen vandaar gelijks vloer zitten we op te wachten

Ben zeer tevreden

gewoon goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen!

Super goed!

Duidelijk antwoord op mijn vragen

Het antwoord op mijn vragen kreeg ik snel en was duidelijk

Voortreffelijk!

Eindelijk een bedrijf waar op vragen direct een plausibel antwoord volgt!

Fijn om n antwoord te ontvangen wat iets verheldert.

Zie boven.

Locatie Woning in Zicht Tilburg