slechte manier van communiceren

de persoon leest niet goed wat de vraag is. Ook is het heel vervelen dals dat na twee keer weer gebeurt. Gewoon triest.

Id snel en goed geholpen. Tiwos in waarde gestegen .in 2007 liep t anders . Nu minder boos.

Wetende dat de woningmarkt in Nederland een puinhoop is. Frustraties over hoe onze overheid het beleid voert. Daar buiten is het wel fijn om zo ver als mogelijk contact op een goede en vriendelijke manier te onderhouden. Mijn dank. Ps ik had in 2007 slechte ervaring bij de inschrijving. Een toegegeven fout vd Rabobank werd niet geaccepteerd. Doirdoor liep ik het voordeel van gescheiden ouders mis. 1 dag te laat met de betaling. .

Bedankt

Lekker.vlot antwoord

Snel goed volledig antwoord gekregen op mijn vraag

Snel goed volledig antwoord gekregen op mijn vraag

Prima en snel beantwoord.

dat ik er niets mee kan

het probleem is ik kan er niet inkomen zal wel aan mij liggen maar het lukt me gewoon niet

Snel antwoord op mijn mail.

Ik heb een vlot en duidelijk antwoord gekregen. Hartelijk dank daarvoor.

Snelle goede reactie

Duidelijke en vrij snelle reactie.

Goed.

Tevreden met het antwoord

Ik heb snel een reactie per e-mail ontvangen . dinsdagmiddag 24 mei zou ik tussen 13.00 uur en 15.00 uur gebeld worden dat is niet gebeurd .

Duidelijk

Vriendelijk

Negatief

Ik ben ingeschreven bij WiZ sinds 2011 en heb nooit eerder gereageerd op een aanbod omdat er zelden een woning wordt aangeboden met beneden een slaap- en badkamer (ik heb artrose) en tuin (ik heb 2 honden). Nu zit ik precies op de financiele grens en word ik afgewezen. Was de huur € 0,01 duurder geweest dan mocht ik meedingen! Waar is de menselijke maat van de sociale woningbouwverenigingen. Waarom geen gesprekje aangegaan met mij? Niet eens: "Het spijt me u te moeten zeggen dat ..." Ik ben zeer teleurgesteld.

Snel reactie terug

Snel reactie terug .alleen jammer dat ik nie op nieuwbouw kan regeren. Ik sta meer dan 9 jaar ingeschreven en laat groot huis achter en duurder.maar goed .Mvg liena

Netjes geholpen en snelle reactie op mail

Altijd netjes geholpen indien nodig en een snelle feed back op vragen en mailtjes.... Vriendelijk bedankt.

Badluck

You try good but links You sens are not working

• Poleciłbyś nas? Tak

Ben al een heel stuk wijzer zal het nog eens goed bekijken. Mijn dank

Zie boven.

Veel informatie! Vriendelijk! Fijn!

Dankuwel voor de snelle reactie en goede uitleg. Vr.gr. Mw. Brouwers- Mager

prima service

Wij zijn niet zo handig met computersites maar mevrouw van Stokkum heeft dit voor ons opgelost. Prima service

Snelle en vriendelijke respons

Hartelijk dank voor de nuttige informatie.

Duidelijke uitleg,bedankt

Duidelijke uitleg gekregen op mijn vraag, bedankt

verzoek aanpassing naam

Mijn verzoek netjes aangepast.

Zeer snelle en volledige reactie

De beantwoording was volledig en vriendelijk

PLAN WIJTENBURG

Hallo. Ik had wel verwacht dat ik per telefoon niet niet op de hoogte gebracht kan worden,,jammer maar het is niet anders. Nu het volgende ,ik sta al vanaf het begin ingeschreven voor een appartement ,plan Wijtenburg,, nu vragen wij ons af ,,hoe groot is de kans dat ik ook daadwerkelijk daar een woning krijg toegewezen?? Want als die kans zeg maar 100% is dan hoef ik niet meer mee te dingen naar andere woningen in Kaatsheuvel. Ik hoop op een positieve reactie. Mvg Elings en Partner

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht