Goed en snel geholpen

Ik had een vraag en kreeg ik echt snel een antwoord

ik kan geen verlenging vinden

sorry wat ik ook klik of zoek geen verlenging mogelijkheid te vinden na v de berichten dat het verlengd moet worden.

Dank U WEL

Hartelijk dank voor Uw antwoord. Ik wil het graag herstellen, maar ik weet niet hoe ik in mijn account moet komen. ‘Het lukt niet. Ik wil graag zsm betalen kan het ook op een andere manier misschien? Hartelik bedankt meneer.

Snelle reactie

Snelle reactie en duidelijk antwoord.

Zeer goed en snel geholpen wil bij deze reageren op n appartement inde Dr Schaapmanstraat 57 op deze manier ik kant niet anders sorry cees smeekens kloosterstraat 33 Goirle bvd

Snelle reactie

Fijn dat ik zo snel n reactie heb gekregen en dat t nu geregeld is

Snelle reactie

Weet snel waar ik aan toe ben op deze manier...TOP !!

Het lukt niet

Helaas lukt ons niet bijaanvragen van wachtwoord vragen ze naar e-mailadres vul ik in en dan zegt hij klopt niet op welk rek nummer moeten wij het bedrag overmaken groetjes Bart Annemie

Céline heeft mij keurig terug gemaild

Ik ben in eerste instantie niet teruggebeld of gemaild

Snelle duidelijke reactie

Prima reactie

Heel goed

Het is heel fijn dat ik ben weer terug als soms iemand mag vergeten.

Super geholpen

Heb een verkeerde vink aangeklikt Een mail gestuurd werd meteen in orde gemaakt Nogmaals bedankt !!

Tevreden

Hoewel ik n paar keer op dezelfde vraag doorging, toch steeds naar tevredenheid rustig uitleg gekregen

hartstikke fijn, bedankt

Ik was verschrikkelijk blij dat ik jullie kon betalen, zodat mijn verlenging geheel afgerond is. Mvrgr W. van Liempt Goirle

Meteen duidelijk

Als zeer goed ervaren

Snel en vriendelijk

Snel en vriendel8jk

Oke

Hoi Nick Mijn dochter is 15 en voor haar al een moeilijke situatie en zit op de reeshof op school haar wereld is daardus kan ook nie te ver wonen voor haar.mij zou het nie uit maken maar er zijn meer woningen voor 55+ Dan voor reguliere dat is wat ik bedoel

Bedankt voor de medewerking

Bedankt dat jullie mee hebben willen denken. De situatie van mij en de kinderen is schrijnend. Door dit besluit maak ik een reële kans dat de rechtbank de zorg van de kinderen aan mij gaat toewijzen. Ik ben jullie enorm dankbaar. Ik heb op dit moment moeite om de juiste woorden te vinden.

Het is duidelijk nu,

geweldig geholpen

jullie hebben mijn geweldig geholpen en zijn er vragen van mijn kant er word ook op geantwoord

Duidelijke uitleg

Fijn dat er snel gereageerd werd. En duidelijke uitleg, dat vind ik heel handig. Dank u

geweldig

nu snap ik het beter maar shannon dacht laatst betaald 2018 plus jaar is 2019 en dan 2 jaar verlopen kon het nog maar het is goed zo zij is me goed aan het helpen mijn man deed dat altijd toen hij was overleden heeft mijn buurvrouw mij keer geholpen en had op digitaal alles aangevinkt waar ik nog nooit was geweest kreeg proces omdat mijn invalidekaart was verlopen mijn rijbewijs toen van de belasting en toen heeft die man mij gezegd wat ik moest doen vorig jaar alles uitvinken het heeft er ook mee te maken dat ik al 73 ben en alles digitaal niet snapte en toen kwam het zo te praten over verhuizen te praten ik denk ik heb niet meer betaald ook omdat ik van amsterdam met link kreeg maar ik snap het nu harstikke bedankt fijne dag nog

Het is nu gelukt

Ik heb na het overlijden 27-03-2019 in april dat jaar het telefonisch vermeld. En nu de inkomsten zijn aangepast zag ik dat ik nog steeds niet kon reageren op woningen daar het inkomen van mijn man niet bekend was . Vandaar die mail van gisteren Met vriendelijke groet. Elly Elesen.

fijne terugkoppeling

Het was een heel fijn mailtje wat ik van Mw .C. Verschuren heb gekregen

Niks aan t aantwoord

Het ging erom dat alle 0tredenwoningen voor wmo zijn of 55+ Beide heb ik of ben ik niet. Er zijn ook mensen onder de 55 die een nultreden woning nodig kunnen hebben. Maar met de eis wmo en of 55+ maakt geen ekele persoon onder die leeftijdsgrens kans op o treden woning

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht