Super snel en erg vriendelijk geholpen. Zeer tevreden.

duidelijk

duidelijk uitgelegd

Snelle en duidelijke reactie !

Heldere uitleg.

Snelle reactie

Ik had een mail gestuurd en verwachte vandaag eigenlijk geen antwoord meer Maar toch nog gekregen

Goed hoor

maar ik probeer het morgen avond samen met schoonzoon om het over te maken alleen vind ik het moeilijk Reden weet niet of ik al mijn gegevens en die van mijn man ook moet invullen dat hoefde eerder niet daarom vertrouwde ik het niet Maar hopelijk komt het morgen avond goed Anders laat ik het u weten ok Fijne avond nog en werk ze Met vriendelijke groetjes Mevr v heesch Jacob roggeveenstraat 19 tilburg

Jammer dat er niet gebeld kan worden met WoningInzicht dacht ik in het begin. Maar per mail gaat 't prima, vrij snel antwoord, correct en heel hulpvaardig. Ik had vele vragen en telkens werd ik zeer vriendelijk geholpen per email.

totaal niet meedenken

Mogelijk is er helemaal geen rekening geweest voor herinschrijving!!

Schandalig

Werken volgens de wet en niet volgens de bedoeling

Zeer goed geholpen

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag. Nick de Jager heeft erg goed geholpen.

snel, deskundig vriendelijk en respectvol geholpen

naar aanleiding van mijn mail naar woning in zicht snel en vriendelijk geholpen. dezelfde dag was de wijziging al doorgevoerd.

Vriendelijk en goed geholpen!

Een medewerkster bij Woninginzicht, Céline, heeft mij uitstekend geholpen met mijn probleempje. Alles is aangepast en opgelost. Mijn dank nogmaals hiervoor.

Netjes

Heel snel en duidelijk antwoord

Fijn om een duidelijke i structie te ontvangen

Zie boven

Super snel en helder antwoord

Heel fijn dat ik zo snel en duidelijk antwoord kreeg :)

Snel reactie

Snel

Snel geholpen door medewerkers.

Alert gereageerd

Zoveel Ervaring heb ik nog niet. Maar wel dat er meteen een berichtje komt om mij te helpen.

Duidelijke antwoorden bedankt!

Diverse vragen gesteld n.a.v. mijn inschrijving. Kreeg snel en duidelijk antwoord.

zeer snel en duidelijk!

antwoord heb ik binnen 1 uur gekregen, dit was verassend snel! ook een duidelijk antwoord.

mijn zus Gemma heeft de info en mij doorgestuurd en ik heb het opgelost

adequate informatie

Zeer snelle en correcte reactie op mail.

Mail gestuurd met een vraag. Kreeg hier zeer snel een correcte reactie op en later nogmaals of het gelukt was.

in schrijven

heel goede service

Slecht

Zo moeilijk is die vraag niet,zouden jullie toch moeten weten.

Probleem direct opgelost

Duidelijke instructies ontvangen

uitstekend

tel.de juiste info ontvangen alsmede overige .

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht