zeer snelle reactie

Graag willen wij jullie bedanken voor de goede en snelle reactie op onze vraag.

Ik word altijd goed geholpen door wiz en casade.

Top! Veel begrip getoond en extra uitleg gegeven

zie boven

PRIMA!!

Snel en accuraat antwoord gekregen op mijn vraag.

Super snelle service gekregen betreft het samenvoegen van.

Fijn dat ik begrepen word.

Voel me nu gelukkig goed begrepen, de telefoniste begreep mij niet helaas. Het is nu duidelijk voor mij, dank je wel.

goede info

perfect

ik wordt gehoord

ik wordt gehoord, want ik krijg een vraag terug en dat voelt goed. Beter dan een standaard antwoord. Dank je wel

Begreeplijk goed

Ik ben heel tevreden en het is ook begrijpelijk. bedankt

snel afgewerkt, bedankt

snel afgewerkt, bedankt

Te snel gehandeld

Beste lezer, Via het contactformulier is alleen een vraag gesteld hoe te handelen nu Schoonvader in een Zorginstelling zit en wat we moeten doen om hem uit te laten schrijven. Nu is er zelfstandig gehandeld zonder overleg, dat neemt niet weg dat we het toch gedaan zouden hebben in overleg met mijn schoonmoeder. Ziet u hoe snel dingen fout kunnen gaan als er niet goed gecommuniceerd word op een vraag die ik stelde. Ik ben verbaast dat dit zo werkt zonder een bevestiging van onze kant. Vriendelijke groeten Henny Ansems

rare ervaring om met fishing in aanraking te komen

Had inmiddels op mijn account al van de waarschuwing gelezen, ben blij dat ik niet direct gereageerd heb, waardoor de site al was verwijderd zal nog alerter moeten zijn op het doorklikken naar links.

Snelle verwerking en medeleven getoond

De wijziging in de gegevens, vanwege het overlijden van mijn oom, zijn snel en prima verwerkt. Verder een persoonlijk medeleven getoond, wat door mijzelf en tante erg wordt gewaardeerd.

snelle reactie op de e-mail

voldoende info ontvangen

Het probleem is opgelost door de duidelijke uitleg.

Bedankt voor de hulp. Met vriendelijke groet, Ineke.

Een goede en duidelijke reactie in de mail

Helder en duidelijk verwoord

Hartelijk dank voor de snelle reactie.Ton Zandboer

Hartelijk dank voor de snelle reactie.Ton Zandboer

Bij mijn tweede poging kreeg ik de juiste informatie

Ik wist niet dat mijn email adres niet bekend was bij jullie. Hopelijk gaat het in de toekomst goed. Ik zou het prettig vinden om per email een herinnering van de jaarlijkse bijdrage te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Patricia Schipper

Duidelijk antwoord op mijn vraag

Ik kreeg precies het antwoord dat ik nodig had en kon daarmee mijn probleem oplossen.

Duidelijke info

Duidelijk antwoord op mijn vraag.

Super snel antwoord

Jammer dat wij niet via Woning in Zicht in aanmerking kunnen komen voor een bejaarden / aanleunwoning.

Dank voor de snelle reactie top.

Jammer dat er geen tel nr is waarop jullie direct te bereiken zijn in dit soort gevallen.

Ik ben goed geholpen door jullie medewerkers

Snel en duidelijk geïnformeerd

Mijn mail was snel behandeld en ik heb heel duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag. Dus dik tevreden over de afhandeling

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht