Duidelijk

Ik heb prettig gesprek gehad duidelijke uitleg en heb dit als zeer positief ervaren Super

Perfect geholpen en zeer netjes aan de telefoon

Snel antwoord

We proberen stap voor stap uit te zoeken, hoe het verder moet met woonvesting voor mama. Het is fijn, als er competent op vragen wordt gereageerd.

Goed begrepen wat ik bedoelde, goed opgelost en goed meegedacht.

Goed begrepen wat ik bedoelde, goed opgelost en goed meegedacht.

Ruim voldoende

Ik heb mijn best gedaan om de vragen te beantwoorden,maar niet helemaal gelukt. Ik ga weer proberen,

Heel goed

Ik heb een duidelijk antw gekregen Dank je

Duidelijke informatie!

Fijn dat er erg snel op een vraag wordt geantwoord. Ook de inhoud van de reaktie voelt als persoonlijk. Geen standaard antwoord! Dus, dank en groetjes.

Ik had een vraag en werd meteen geholpen

Had gebeld omdat ik het niet begreep

mijb vraag was om een bezichtiging maar ik kon geen akkoord of accepteren aanvinken, maar ze kon me niet doorverbinden maar zei dat ze mij zou proberen te helpen en heeft me toen ook duidelijk uitgelegd wat ik moest doen en dat ze contact me me zouden opnemen, nou binnen 3uur tijd was alles geregeld.

Snel en duidelijke antwoord

Ik kreeg snel en duidelijke antwoord op mijn vraag. Helemaal tevreden!

Goed geholpen

Ik stelde een vraag en kreeg erg snel antwoord. Dank hiervoor.

Prima geholpen maar op mijn 2e vraan zou ik nog graag antwoord willen.

Goedemiddag, VOlgens mij zijn er nog een paar familieleden die onder de naam Leloup ingeschreven staan en ik weet niet precies of ik nu wel steeds op de goede naam betaald. Daarom dacht ik om de naam van mijn man te gebruiken nl. Frits. Ik heb nl. De destijds de inschrijving van mijn moeder en van mijn broer geregeld via mijn e-mailadres. Allemaal Leloup. Dat zou verwarrend kunnen zijn. M.vr.gr.

ik ben tevreden

als ik het goed gelezen heb dan krijgen wij een bericht als er een appartement vrij komt' het mag ook een bejaarde woning zijn in de Kerkstraat bij de kerk wij wensen u en de medewerkers een fijne kerst met deze moeilijke tijd gegroet Frans en Det Kluitmans

snel duidelijkheid

snel duidelijkheid

Snel en adequaat geholpen

Mijn probleem werd zeer serieus genomen en afgehandeld.

Snel antwoord

Gister mail gestuurd en al vlug antwoord.

duidelijke en vlotte uitleg

fijn dat er snel gereageerd wordt en duidelijke uitleg is gegeven.

Overzichtelijke uitleg op mijn vraag.

Mijn vraag binnen een paar uur goed uitgelegd.

Snelle reactie teruggekregen.

Er werd direct op mijn mail gereageerd

Prima geregeld

Fijn gelijk geantwoord

gelukt om te verlengen

goed geholpen

Reactie binnen 5 minuten, precies antwoord op mijn vraag. Bevestiging dat de door mij ontvangen mail inderdaad phishing is en waarschuwing nergens op te klikken. Super!

Prima geholpen

Ik ben goed geïnformeerd en naar gehandeld, nog bedankt.

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht