positief

ik heb de indruk dat ik nu wel verder kom.

Nick heeft de storing verholpen, Dank je daarvoor Mvg

fantastisch en snel!

Hartelijk dank!

Ik heb een duidelijk antwoord gekregen.

Mijn vraag heb ik vroeg in de avond gesteld. De volgende ochtend, iets na achten, zag ik dat er een reactie was. Het antwoord op mijn vraag is duidelijk en ook vriendelijk. Mijn uitgesproken zorg werd serieus genomen en ik werd gerust gesteld. Mijn dank voor deze service.

gelukt

Prima!!

Goed geholpen.

Verlenging gelukt.Bedankt voor de service.

Goede en prachtische tips!

Super snelle en duidelijke reactie, kunnen we gelijk mee aan de slag!

Geweldig service

Beste , Ik wil laten weten dat ik goed ben geholpen. Daar kunnen heel veel bedrijven nog iets van leren. Snelle afwikkeling en begrip voor de situatie zonder te hoeven bellen.

Super geholpen

Ik snel en duidelijk geholpen. Top

Goed geholpen

Goed geholpen

gewoon snel en duidelijk

Ik maakte me zorgen over een SMS bericht ivm het verlengen van Woning in Zicht...ik kreeg snel én duidelijk uitgelegd een reactie. Super.

Goede ervaring met woning in zicht

Ben zeer goed geholpen door Elly in een duidelijke uitleg daar had ik echt behoefte aan om te weten hoe het allemaal werkt.

Zeer snel, adequaat en supportfull toppertje Astebedankt Mnr Nick Jager. Mvg

Snelle reactie

Heel snelle reactie, dank u wel.

Een duidelijke terugkoppeling

Vriendelijk en meedenkend dus dankbaar voor de moeite.

Dank je wel voor je bericht

Een goed uitgelegd bericht via e-mail gegroet M Kolsteren

netjes afgehandeld wfc steenbergen

Snelle reactie

Snel en goed antwoord op mijn e-mail

Duidelijk

Duidelijk en geïnteresseerd.

Netjes!

Netjes geholpen

snel goed opgelost

binnen 24 uur mijn vraag opgelost

Vlot en snel

ongelofelijk log je met zeer veel moeite in, komt er niks van jouw gegevens of woningaanbod

niet normaal, werkt totaal niks van deze website die enige zeldzame keer dat ik op het internet kan en dan kun je niks omdat jullie weer de webpagina zo aangepast hebben ofzo dat er niets meer terug gehaald kan worden, je ziet wel dat je bent ingelogd maar verder totaal niks echt mensen overbelasten, je kunt jullie niet eens bellen, echt schaamteloos weer deze website verdient geen 8 maar een twee bar slecht

snel en accuraat handelen.

Niet verwacht, dat de afhandeling zo spoedig zou verlopen. Ik vind zoals het gegaan is een compliment waard. Groet,

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht